חופשיה ברוח
New member
../images/Emo32.gif../images/Emo28.gifמגע.....כשפה
(המקור לא ידוע....ואחר כך שאלה)
אם אני הוא תינוקך אנא געי בי. אני זקוק למגעך, במובנים שלא תביני לעולם... אל תסתפקי ברחצה, בהחלפת חיתולים ובהזנה, נענעי אותי בסמוך אליך, נשקי את פני וחבקי את גופי. מגעך המרגיע, העדין, מעניק לי בטחון ואהבה אם אני הוא ילדך אנא גע בי אף כי אני עלול להתנגד, אולי להדוף אותך ממני, המשך מצא דרכים לספק את צרכי. חיבוק לילה טוב שלך, עוזר להמתיק את חלומותי. נגיעותיך באור יום אומרות לי, כיצד אתה חש באמת. אם אני ילדכם בן הטיפשעשרה אנא געו בי העובדה שאני כמעט בוגר, אינה מכסה את הצורך לדעת, שאתם עדיין אוהבים. אני זקוק לזרועותיכם האוהבות, אני זקוק לקול רך כאשר הדרך הופכת להיות קשה, הילד שבי עדיין רוצה בכל אלה. אם אני רעיתך אנא גע בי אין כמו חיבוק עז, כדי לומר לי שאתה אוהב. מגע מרפא, בעת שאני מדוכאת, מאשר שאני אהובה, מבטיח לי שאינני בודדה. המגע שלך עשוי להיוות המגע המנחם היחיד שלי. אם אני אהובך, אנא געי בי. את אולי סבורה שתשוקתך מספקת. אך זרועותייך מרחיקות ממני את פחדיי. אני זקוק למגעך הרך, המבטיח שיזכיר לי שאני נאהב. מפני שאני הוא אני. אם אני ילדכם הבוגר, אנא געו בי. אף כי אני בעל משפחה משלי, עדיין כשאני נפגע אני זקוק לזרועותיהם של אמא ואבא. כהורה נקודת המבט שונה. אני מעריך אתכם יותר. אם אני ההורה המזדקן שלכם, אנא געו בי. בדרך שבה נגעו בי כשהייתי צעיר, החזיקו בידי, שבו לצידי תנו לי כוח, וחממו את גופי העייף בקרבתכם, על אף שגופי עוטה קמטים, הוא אוהב חיבוקים.
אז....מהו מגע עבורכם? ולא רק בהקשר לסקס, בעצם בעיקר לא בהקשר לסקס משהו שרציתי להעלות מזמן, וכל פעם התעצלתי להקליד את הקטע...המקסים הזה.. נושא שמגלה יותר ויותר כמה הוא מהותי בחיים שלי....(התמכרות של ממש) אני...נוסעת לכמה ימים, וכשאחזור...אתן את ההתייחסות שלי
יעל (שעדיין נפעמת מה-
שנגלה בפניה שמלוא הדרו בדרכה
חזרה מליל סדר נפלאאאאא)
(המקור לא ידוע....ואחר כך שאלה)