מגע

../images/Emo32.gif../images/Emo28.gifמגע.....כשפה

(המקור לא ידוע....ואחר כך שאלה)
אם אני הוא תינוקך אנא געי בי. אני זקוק למגעך, במובנים שלא תביני לעולם... אל תסתפקי ברחצה, בהחלפת חיתולים ובהזנה, נענעי אותי בסמוך אליך, נשקי את פני וחבקי את גופי. מגעך המרגיע, העדין, מעניק לי בטחון ואהבה אם אני הוא ילדך אנא גע בי אף כי אני עלול להתנגד, אולי להדוף אותך ממני, המשך מצא דרכים לספק את צרכי. חיבוק לילה טוב שלך, עוזר להמתיק את חלומותי. נגיעותיך באור יום אומרות לי, כיצד אתה חש באמת. אם אני ילדכם בן הטיפשעשרה אנא געו בי העובדה שאני כמעט בוגר, אינה מכסה את הצורך לדעת, שאתם עדיין אוהבים. אני זקוק לזרועותיכם האוהבות, אני זקוק לקול רך כאשר הדרך הופכת להיות קשה, הילד שבי עדיין רוצה בכל אלה. אם אני רעיתך אנא גע בי אין כמו חיבוק עז, כדי לומר לי שאתה אוהב. מגע מרפא, בעת שאני מדוכאת, מאשר שאני אהובה, מבטיח לי שאינני בודדה. המגע שלך עשוי להיוות המגע המנחם היחיד שלי. אם אני אהובך, אנא געי בי. את אולי סבורה שתשוקתך מספקת. אך זרועותייך מרחיקות ממני את פחדיי. אני זקוק למגעך הרך, המבטיח שיזכיר לי שאני נאהב. מפני שאני הוא אני. אם אני ילדכם הבוגר, אנא געו בי. אף כי אני בעל משפחה משלי, עדיין כשאני נפגע אני זקוק לזרועותיהם של אמא ואבא. כהורה נקודת המבט שונה. אני מעריך אתכם יותר. אם אני ההורה המזדקן שלכם, אנא געו בי. בדרך שבה נגעו בי כשהייתי צעיר, החזיקו בידי, שבו לצידי תנו לי כוח, וחממו את גופי העייף בקרבתכם, על אף שגופי עוטה קמטים, הוא אוהב חיבוקים.
אז....מהו מגע עבורכם? ולא רק בהקשר לסקס, בעצם בעיקר לא בהקשר לסקס משהו שרציתי להעלות מזמן, וכל פעם התעצלתי להקליד את הקטע...המקסים הזה.. נושא שמגלה יותר ויותר כמה הוא מהותי בחיים שלי....(התמכרות של ממש) אני...נוסעת לכמה ימים, וכשאחזור...אתן את ההתייחסות שלי
יעל (שעדיין נפעמת מה-
שנגלה בפניה שמלוא הדרו בדרכה
חזרה מליל סדר נפלאאאאא)

היה קשה לי לקרא את זה היום

היום יום קשה מיני רבים לאחרונה עם בני הבכור לפעמים אני מרגישה שהוא צודק לפעמים אני חושבת שהוא לא צודק לפעמים אני לא יכולה לגשת אליו ולחבק לפעמים הוא מסרב לקבל את חיבוקי.. הילד שלי קצת אחרי גיל 8 הילד שלי שמהסס באהבתי אליו הילד שלי שגורם לי לכעוס כל כך לאחרונה גורם לי לבכות מכך בלילות מזה שאנו מתרחקים מזה שקשה לו איתי מזה שקשה לי איתו.. הילד הבכור שלי שהיה בתוכי שעכשו רוצה לחיקי הולך וגודל מתרחק ממני לפעמים כאילו אני עוד סתם אישה מעצבנת הילד שלי שחיכיתי לשמוע ממנו אמא לא מפסיק לקטר ולצעוק לי אמא... הילד הזה שהוא עם הילדה שבי לפעמים מתערבב ברגעים גורם לי לחזור אחורה גורם לי לא לרצות להיות אמא הילד שלי אהובי שחיבקתי כל כך לגופי שדיברתי אליו עוד בביטני לא זוכר את אמא הילד שלי מכאיב לי כל כך והכאיב לי שוב היום וזה לא מחבק לי היום..
ויש לו שם עוד צל אחר מתקרב לא מאיים קצת שונה שרוצה לחבק רוצה לתת רוצה להכיר לגעת עוד קצת פנימה ולפעמים צריך לשמור עוד קצת את היד ועוד קצת את הלב
כאב שבא כאב שעובר יד נוגעת לב נצמד לחיבוק אהוב מיוחד החיבוק מהמגע שלא נמצא כאן עכשו כשצריך כל כך זה מה שמסביר מה זה חיבוק ומגע ההרגשה שחסרה כשאין את זה..

עוף כנף

New member
אהבת ילד

חוסר הרצון שלהם לקבל חיבוק פוגע, אבל, לדעתי בא לא בגלל היסוס באהבתם אלא בשל איזו שהיא בגרות ואיזה רצון להראות ש"הם כבר גדולים" ו"הם לא זקוקים לחיבוק"... ולפעמים,-סתם בגלל כעס רגעי, וזה עובר... אל תטילי ספק באהבתם. אולי ברגע מסויים הם לא מראים אותה, אבל היא תמיד תמיד איתם.

לפעמים זה נראה לי שונה

לפעמים אני רואה לו בעיניים שנאה כעסים אמא אבא גרושים וכו.. לפעמים אני לא מכירה את הילד שלי שהפך לילד מתבגר כל כך לפעמים חצוף לפעמים הוא עונה אפילו כל כך בוגר ונכון שקשה לקבל לשמוע .. תודה עופי

עוף כנף

New member
ילדים זה שמחה...

גידול הילדים כרוך בהרבה קושי. כשאנחנו בתפקיד "ההורה", אנחנו בהחלט "מועדים" למנת "עוינות" כלשהי... אבל, שוב, גם כשהם מדברים אלינו "לא יפה" או "בחוצפה", לדעתי, הם פשוט מנסים לבחון אותנו, למצוא את מקומם. הם מתבגרים. ואנחנו צריכים לדעת איך להגיב (לא תמיד מצליח...) צריך המון המון סבלנות ו"עור פיל"...

michaly43

New member
ילד/גבר

הפואם הזה ממש יפה- אהבתי וכל כל קולע... ולפעמים אני מרגישה הילדה, שצריכה חיבוק שצריכה חיזוק, במיוחד שעצוב לי....כי הוא , בכורי? לא מוכן שיגעו, או ילטפו יש לו כרגע רטיעה, אני המאמה שלו וזהו. הוא כבר גבר, ילד/גבר חזק כל כך ורק ברגעים נדירים מוריד דמעה ורק אז ברגעים האלו, הוא מרשה לי להתקרב פיזית והחיבוק שלי הוא במילים בטון דיבור הגבר ילד הזה פוחד ממגע של אמא אולי כי יגלה שהוא עדיין זקוק לחיבוק? והקטנים האחרים שלי? בשבילם זה "פאדיחה"...והם שוללים את אחת ההנאות של אמא...לתת חיבוק ונשיקה...

מגע מחייך ..

אני מרגישה דממה אני מרגישה שקט ואומרת לעצמי שזה יחלוף מקור לא ידוע... מרגישה אדמה יבשה מרגישה טיפות לחות נגמר החורף, זה הסוף... נוגעת בך בקצות אצבעותיי מתפללת שתחייך כאילו באצבעותיי החיוך יופיע מלטפת שערך נושקת את ראשך מחכה לרגע הנכון שיגיע..

עוף כנף

New member
החיבוק

תודה שהבאת לנו את הקטע המדהים הזה. אחד הסמלים שמלווים את מקום עבודתי הוא - החיבוק. קשר בין אנשים. העברת אנרגיות חיוביות בין אנשים. וכשמגיעים אלינו, רואים אנשים שברכת השלום שלהם היא בחיבוק. לוקח קצת זמן להתרגל למראה... ועדיין לא התרגלתי לחבק אנשים כברכת שלום... (ולא, לא בגלל התנשאות..) אני, שגדלתי במשפחה בה לא נהגו לחבק, גליתי את החבוק במסיבות בית הספר, החברים הראשונים... וביחסי עם בני זוג,- איכשהו מגע יד ביד וחיבוק הפכו להיות בעיני מאד משמעותיים ואינטימיים, מתוכם מרגישים את הכוונה, דרכם זורמים הרגשות והמחשבות...

בואי עוף.....

קחי לך חיבוק ענננננננננק מוכנה ללמד אותך חיבוק כברכת שלום צעד ראשון, עמדי מול המראה, הסתכלי ישר לעיניים, פרשי זרועות לצדדדים, ו....עטפי את עצמך.... את הראש הניחי בכיף על הזרוע....ו...התמסרי לחיבוק, השארי בו. ככה, חמש פעמים ביום, ו...שיעור מספר שתיים, אחרי שתאמרי שתרגלת מספיק את הראשון...

תימניה

New member
המגע...

לדעתי מגע מבטא את הרגשות שלנו כלפי אנשים. כשאני אוהבת מישהו אני מביעה את זה במגע בליטוף..בחיבוק,בנשיקות. אני אוהבת לחבק ולנשק את הילדים שלי. ואוהבת כשהם מפגינים את האהבה שלהם אלי באותה צורה. גם כלפי בן זוג שאני אוהבת.. אני מביעה את עצמי בליטוף בחיבוק, וזקוקה לזה באותה מידה, אני חושבת שמגע בין אנשים שאוהבים אחד את השני וזה לא חשוב אם זה בין ילדים להורים או בין בני זוג הוא השפה הכי יפה,

ת'שמעי את

אפשר לענות לך מחר כשאתאפס מהחופשה שלי???? | ניצת שטעם החופשה עדיין גורם לה לרחף בשלווה ואושר |

r e d head

New member
גדלתי בבית שהיה בו הרבה מגע

חום וחיבוק. חלק בלתי נפרד מחיי ומהדרך בה אני מגדלת את הבת שלי. ולמרות שזה מובן מאיליו כדרך חיים יודעת ומוקירה בערכו של חיבוק ומגע. ואולי בזכות זה אני מרגישה אנשים שאינם כאלה. אני יודעת שאלה אבני היסוד של חיים מאושרים בריאים ויציבים. וזה חסר מאוד.

גדלתי בבית שלא היה בו מגע

את ילדי גידלתי עם המון אבל ממש המון מגע עד היום אנחנו מתחבקים ,שמים ראש אחד על השני ומתנשקים המון כשילדי פוגשים אותי במקרה ברחוב או באוטובוס ,בכל גיל וגם אם יש סביבם חברים תמיד הם מחבקים ומנשקים... הרבה שנים שפת המגע היתה השפה שלי עם ילדי עם בעלי זו לא היתה השפה עבורו מגע הוביל מיד למקום אחד - למיטה כל כך נהנת היום עם הקשר שמתהווה מהמגע מהליטוף החיבוק והחם ככה סתם לצפות בטלויזיה עטופה ועוטפת להרדם תוך כדי ליטוף ולהתעורר חבוקה עם חברותי גם כן החיבוק הוא שפה של פגישה ופרדה חיבוק כששמח חיבוק שעצוב חיבוק לחזק וסתם כך חיבוק לכל חיבוק אנרגיה ושפה משלו

המגע עבורי...

הוא שפה הוא דרך להביע הוא דרך לחוש דרך שאינה יכולה לשקר...האמת במערומיה הוא צורך בנתינה, ובקבלה הוא מחמם לב החיבוק, הוא אמירת שלום, אמירת אהבה, לחברה, לחבר טוב, להורים, למשפחה מסיר מחסומים מסיר גדרות ממיס חומות הגנה הכיף הגדול, עם חברים שגם הם אוהבי מגע, כאלה שגם לא מפרשים אותו ישירות כהתחלת סקס.... זה למשמש את הקרקפת, ללטף בהיסח הדעת את הזרוע, להעביר אצבע על הפנים....איזה כיףףףףףףףף והכיף הכיייייי גדול...זה כשהילדים שלי מבקשים מסאז', באים לחיבוק... מקווה כל כך שזה ישמר גם כשיגדלו רק אחרי הפרידה מאבי ילדי...הבנתי גם קושי בסיסי ביננו. אני...שמכורה למגע (ואת זה גיליתי רק עם הזמן) חייתי עם אדם שלא אוהב מגע...שכל מגע איתו...פורש מיידית כצעד ראשון לזיון (וסליחה על הבוטות, לזה בדיוק התכוונתי) לעתים רציתי....רק לטבוע בחיבוק, בליטוף.... לקח לי זמן...למלא את דליי החסכים המרוקנים, וממשיכה למלא...

למעלה