מגע אמיתי ונעים

מגע אמיתי ונעים

יש קטע עם מגע בחברה האנושית. הרבה אנשים לא זוכים לחיבוק אוהב מאחרים ככה סתם, ובהרבה סביבות אין מגע. מדברים, מדברים, מדברים אבל מגע? זה לא טבעי כמו לדבר ברוב הסביבות (עבודה, לימודים וכו'). זה הולך ומשתפר, ויש יותר פתיחות למגע. אני נמצאת בסביבות בהן אני מקבלת מגע וחיבוקים וגם בגלל שאני פתוחה לזה, אז אני מאפשרת מגע אוהב בחיי. למשל, אני משתתפת בקורס עם אנשים שמעולם לא פגשתי, ואני מתחבקת איתם. איך אצלכם? ואיך היחס למגע, בסביבות בהן אתם נמצאים?

TheGreatNut

New member
אני לאחרונה התקרבתי "למקור"...

פשוט התחלתי "לעבוד" עם ילדים. רוב אלו שאני "עובד" איתם רוצים מגע, והמון. וזה שילוב טוב כי גם אני רוצה מגע, והמון. וזה לא נראה שאכפת להם כל כך מה חושבים עליהם...

הליכת מלאנים

שלום היום גיליתי את הפורום הזה את הספר סימתי ליפני כחודש ועדיין אני מנסה ליזכור \ליפעול ביום יום בקשר לחיבוקים יש סדנה של תמי גולדשטין הליכת מלאכים........... שבוע טוב ומבורך רמי

תודה רמי ../images/Emo45.gif

תרגיש חופשי לשתף לכתוב לשאול ועוד
תמי גודלשטיין. השם נשמע לי מוכר. השתתפת בסדנה שהיא העבירה?

בקבוצות מסויימות../images/Emo24.gif

מכירה כמה קבוצות בהן הקונבנציה של חיבוק חם אוהב ורך חיבוק שנותן לאהבה א-מינית מקום לביטוי חופשי נינוח זו הדרך המקובלת להפגש ולומר שלום. והתחושה של להכנס לקבוצה כזו, לתת ולקבל חיבוקים ואהבה לא מותנת היא חוויה שלוקחים אותה אחר כך לכל מקום. במיוחד אם את/ה חלק מהקבוצה לאורך זמן ואנשי הקבוצה הופכים לחברים קרובים אני חושבת שכולנו זקוקים לחום האנושי, גופני.
אני סקרנית האם גם אתם חשים א-מיניים בחיבוק כזה? או האם כל מגע עם המין השני מתורגם למיניות ויצר?

גם אם מתעורר רטט מיני זה בסדר

כל עוד נשארים במודעות ובחירה לאהבה. מיניות היא טבעית והיא יכולה לחולל קסמים. מיניות היא עוצמה. כאשר המיקוד עובר למיניות גרידה, היינו, מחבק מתוך התאווה לבשר, אז המגע הופך להיות משהו שונה לחלוטין.

ואת חלק מהקבוצות האלו? ../images/Emo13.gif

לגבי חיבוק, אז זה תלוי איזה חיבוק ועם מי. חיבוק יכול להיות מתוך אהבה מתוך ידידות מתוך חום מתוך משיכה מתוך קירבה מתוך אושר יש סוגים שונים של חיבוקים, ובכל חיבוק עולים דברים אחרים

TheGreatNut

New member
../images/Emo9.gif

מה שעולה עולה, ויהיי מה שעולה ברוך... אם עולה אנרגיה מינית אז שתבורך...

יש היום הליכת מלאכים במרכז הודייה

בתל אביב. מתחילים בשעה 17:00 ואחר כך יש מסיבה.

למעלה