מגעיל

מגעיל

בבקשה אולי אחת ולתמיד מישהי תסביר איך היא מסוגלת למצוץ למישהו... זה הרי אמור להיות מקום מגעיל מאין כמוהו... יחד עם השערות שם... ולא תמיד זה אחרי מקלחת. יש גבול לאהבה... אולי גם שתאכל את החרה שלו?... אני שואלת בשיא הרצינות!! שתן זה גם מאד לא בריא. אבל גם בלי זה.

אבנר75

New member
לדעתי

את טועה. עצם העובדה שהיא מסוגלת למצוץ לו. לא יתכן שיצוצו שאלות, ולמה שיסכים ללקק לה את הכוס זה גם מגעיל.

אבנר75

New member
לדעתי

את טועה. עצם העובדה שהיא מסוגלת למצוץ לו. לא יתכן שיצוצו שאלות, ולמה שיסכים ללקק לה את הכוס זה גם מגעיל.

שולי מולי....היקרה

חוק ראשון במציצה כמו חוק ראשון בירידה אוראלית הינה היגיינה. יש כאלו נשים המעדיפות גברים קצוצי שיער ערווה ויש כאלו שמעדיפות שיער טבעי... אני מעדיף נשים מגולחות או מסופרות קצר בערווה...( פחות שערות בשיניים) אין מצב שאת יורדת לגבר ללא ניקיון היגייני....כמו שלא ארד לבחורה שלא רחוצה שם...אז..... תפסיקי להיגעל..אולי הייתה לך חוויה ראשונית לא מוצלחת וזה לא צריך להשליך על הבאות... אז......ליקוק נעים...... פירססס...

*g99

New member
אני חושבת שענו לך יפה,

הגיינה זה הכי חשוב,דרשי זאת! לגבי השתן,את טועה ובגדול..שתן זה מאוד בריא. אגב,בעבר רופאים בדקו את בריאותם של החולים לפי טעם השתן שלהם,כן כן,מה ששמעתם. ועוד דבר,כשמדוזה עוקצת אותכם,אחד הדברים שעוזרים מאוד זה שתן על מקום הצריבה.. רבותי,שתן,זה הבריאות שלנו מסתבר

karmy66

New member
love

כשאוהבים עושים בחשק וברצון דבקים שידוע שיענגו את האחר וזה כמובן הדדי פעם דברנו על כך והוכחתי לבת-זוגתי שהיה היא הברת מזל בכל העניין

בחורהX

New member
תגובה, קצת צוננת.

קודם כל, אפשר לשאול לגילך? שנית, סקס בלי סקס אוראלי הוא לא סקס "הנאתי", אלא סקס "טכני. בדר"כ, אנשים שאוהבים סקס לא מפחדים ממנו..יש לי תחושה שאת עדיין לא בשלה לדבר הזה שנקרא - מין. או שאת פשוט פריג'דית, ואני מכירה המון נשים כאלה. שסולדות מזין, מציצות וכאלה. לא נורא, לא כולנו נולדנו עם יצר מיני שווה. חוצמזה שאני תוהה איך אפשר להגעל מדבר כלכך יפה ומושך? (בעודך סטרייטית) אבל זו רק אני. את פולניה?

mayaya

New member
ממש לא מגעיל

כשאת בשיא הלהט והתשוקה אחד כלפי השני, שום דבר ביחסים לא מגעיל....צריך להיות מאוד פתוחים אחד כלפי השנייה, כי סה"כ עושים פה כייף ביחד!! נסי ותיווחכי

למעלה