מגעיל,דוחה!!!!!!!

eden242

New member
אוקה? סמה?

הוו אני מבינה! אוקה זה הנשי הבכיין וזה, וסמה זה הגברי האדיש המושי מושלם. אז בלי המושי מושלם. D:~

N o R i K o

New member
המממ לא. ../images/Emo142.gif

ביאוי- אוקה זה הנשלט סמה זה השולט. אוקה הוא כביכול התחליף לאישה. XD~

טוצית

New member
הממ...../images/Emo95.gif../images/Emo203.gif

לפי דעתי, טויה סמה. לפחות בטויה/שינדו... בעצם הוא בדרך כלל כזה 0______________________0

Mor L

New member
אוווו

אקירה הוא השולט!!! היקארו נשלט בידי החברה, ונלחץ מכל דבר ומתלהב מדי ומאבד שליטה על עצמו (עד שהוא מתגבר על סאי ואז הוא נהיה חזק בנפשו), ואקירה הוא זה שמכתיב את הכללים שלו על כולם תמיד. רק ביחסים ביניהם במאנגה ובאנימה אקירה הוא זה שמאבד שליטה והיקארו הוא מי שנשאר רגוע יחסית. שינדו!!! שינדו!!! הוסאקרנה!!!!!! אני פשוט אוהבת אותו!
במובן היאואי והשונן איי כל דוג'ינשי מציג את מערכת היחסים ביניהם בצורה שונה, פעם אקירה הוא השולט ופעם היקארו. אני אישית מתה על הפעמים שבהם אקירה מראה לכולם את אצד האפל שלו ומי בדיוק הבוס
מה גם שאני מתה על יאואי בלי צנזורה... חבל לי שלא ראיתי את התמונות השערורתיות האלה....

ד פ נ א

New member
מצחיקה XD

התמונות לא היו כאלו מציאה מור. התמונות הראו את אקירה והיקארו בגיל צעיר בכל מיני מצבים. לכן למרות שהן היו דוחות, הן היו גם מצחיקות.
אני אישית, אם אני כבר מסתכלת מעדיפה לראות אותם בגיל יותר בוגר במצבים האלו (איקון מוציא לשון)

CibiHeart92

New member
אני לא אתווכח על זה..

כי לדעתי שניהם אוקאים, זה הכל (וזה האמת מה שהופך אותם לזוג כזה חמוד XD )

CibiHeart92

New member
זה בסדר התמונות נמחקו כבר ^_^

יש פה שוטרים סמוים שמדווחים למנהלת <-<

CibiHeart92

New member
קוקייי *-*

*נמנמ* עדי תגידי למה בצד יש קישורים רק לשני פורומים? *נחנקת*

Goggle Girl

New member
אני עצלנית. סליחה. XD

תעלו הצעות אני אגיש בקשה להוספה, פשוט לא היה לי כוח לעבור על כל הפורומים x_X

star_female

New member
דיג'ימון (453), קלאמפ (972),

גו (1532), יפן (830), מוזיקה יפנית (1578), נארוטו (לא יודעת מה המספר :X) יכול להיות ששכחתי כמה. ^^;

למעלה