מגעיל,דוחה!!!!!!!

מגעיל,דוחה!!!!!!!

אני לא יודעת כמה מיכם מסתכלים בלריה שלכם וזה לא משנה אבל התמונות של אקירה והיקארו ממש הידרדרו מי המפגר ששם את התמונות הדוחות האלו? לא משנה מי זה רק שיפסיק שישמור את התמונות החולניות שלו אצלו!!

N o R i K o

New member
באמת לא בסדר. ../images/Emo142.gif

לא רק שהתמונות דוחות, אקירה הסמה. זה לא בסדר, אקירה הוא האוקה! סתם נו ><;

CibiHeart92

New member
דיווחתי לעדי והיא תמחק אותן...

וזה באמת לא בסדר מי שזה לא היה בבקשה לא לחזור על זה.

תמונות יאוי?../images/Emo95.gif../images/Emo203.gif

קודם כל, זו לא אני. אני לא בדיוק מעריצה מושבעת של יאוי חזק. דבר שני, כן, זה מגעיל X______________________________X

../images/Emo15.gifאכן!

אני אוהבת שונן, אפילו מאוד (כן, כן, מכורת סוקישו וגראווי) אבל זה דוחה! ממתי אקירה סמא?! הוא יותר אוקע מאוקע! הוא יותר אוקע משני אוקעים! לא! יותר משלושה! יותר מחמישה אוקעים! טוב, אבל באמת, יאוי זה נחמד, מצונזר. ובכמות סבירה. וכשהיקארו סמא.

N o R i K o

New member
שונן איי* ../images/Emo142.gif

יחי היום בו אנשים יפסיקו לקרוא לשוונן איי שוונן ולשווג'ו איי שווג'ו... יש הבדל עצום >< למעשה כל שוונן איי הוא שווג'ו ומכאן נובע שאי אפשר לקצר את זה לשונן :X

star_female

New member
סוקישו וגראווי הן סדרות שוג'ו

בתת-ז'אנר השונן-איי.
(וטויה סמה >.>; )

N o R i K o

New member
../images/Emo45.gifלשונןאיי, ../images/Emo31.gifלאקירה סמה../images/Emo142.gif

אקירה כזה אוקה >: למרו תשגם היקארו אוקה, כשמדובר בשניהם הוא הסמה >:

../images/Emo15.gif כשאני כותבת היקארו/אקירה

(וכן, אני כותבת היקארו/ אקירה. ובדירוג גבוה (להרגיע- אני כותבת אחרי שהם עברו את גיל 18 וחיים כל אחד לבד). ובשעות לא הגיוניות של הלילה. וכשלידי יש חברה שיכורה ששופכת על עצמה ספרייט.) אצלי היקארו תמיד הסמא לא יודעת, אקירה פשוט נשי כזה ומזמין התעללות. קשה לי לדמיין את היקארו כאוקע. חוץ מההסמקות של אקירה שהן הסימן המובהק של האוקעיות.

star_female

New member
אה, ואני אשמח לקרוא

את ההיקא/אקי שלך אם את מוכנה לשלוח לי XD

CibiHeart92

New member
שניהם אוקאים XD

ושניהם לא צריכים לעבור את קו היד בתוך החולצה!! דאמט! הם ילדים קטנים!! ><

star_female

New member
15 זה לא כזה "ילדים קטנים"

(לדעתי בארץ זה כבר אחרי גיל ההסכמה) ו-3 שנים אחרי הם אפילו לא קטינים יותר.
ובכל מקרה, לא דיברתי רק על יאוי. הם יחסית שווים במערכת יחסים, אבל אם מישהו צריך להיות סמה זה טויה (ודי כבר להגיד שהוא אוקה, הוא לא בכה מאז פרק 2 (בניגוד להיקארו למשל), הוא אובססיבי והוא מתעצבן בקלות כשהוא עם היקארו... איפה הוא אוקה בדיוק? וחוץ מזה, יש את הסוף של המנגה...)

star_female

New member
סליחה, *פרק 3

וראיתי אותם כשווים לגמרי (חוץ מאשר בגו
) עד שהגעתי לסוף של המנגה, דרך אגב, ואז החלטתי סופית שאם מישהו מהם סמה זה טויה.

למעלה