מגניב!

shahar1

New member
מגניב!

למי שהיה נחמד אלי (וזה לא כולם) תודה! אני אשתדל להכנס לפורום מדי פעם! אל תבהלו מבורותי, אני פשט לא מתמצאת בכל העיניין! אני ראיתי כבר כמה פרקים, והחלטתי שהפוקימון הזה ששר שירה מרדימה (איך קראו לו לעזאזל, אני די בטוחה שזה נגמר ב``מון`` (חהחהחה ההומור הנהדר שלי)), בכל מקרה מישהו יכול לשלוח לי תמונה של ההונטיר הזה, שאמרתם שהוא חמוד? אם כן אז תודה ואם לא אז לא נורא! :) שחר!

Pikachuit!

New member
אהה..

הפוקימון שאת מתכוונת אליו (זה ששר ומרדים את כולם) זה ג`יגליפאף , Jigglypuff ומצורפת להודעה הזאת תמונה של הונטר .. (למרות שלדעתי הוא ממש לא חמוד!, ואני מצטערת אם אני פוגעת באיזה אוהד של הונטר .. )

Pikachuit!

New member
:))

אין חמוד יותר מהפסיידאק של מיסטי ! הוא כזה מתוק !!!!!!!!! למרות שגם פיקצ`ו חמוד , ולדעתי הונטר הוא מכוער רק ההתנהגות שלו חמודה כזאת. נ.ב VIPER, אתה מזהה אותי ?

the-viper 15

New member
מי כועס

זכותך לחשוב מי חמוד ומי לא כמו למשל דוגמא מהחיים את אומרת שפסיידאק חמוד ומישהו אחר כמו הונטר את אומרת שהוא לא חמוד נכון

Pikachuit!

New member
אנשים ..

למה לכעוס ? הרי אנחנו כאן כדי להביע דעה .. ודרך אגב .. VIPER ..איך אפשר שלא לאהוב אותך ?? :))

the-viper 15

New member
........

סליחה מי את אני לא מזהה סתם ברור שאני מזהה את תני לי לחשוב שנייה סתם מה נשמע ®Ultra-Woman®

למעלה