מגניב!!!!

מגניב!!!!

אני בבי"ס כרגע, עושה עבודות משרד כלשהן, ממש לא מעניין וממש לא רלוונטי. ידעתי שהיום אהיה במרכז מחשבים (יש לנו משהו גדול כזה...4 סדנאות, עניינים...), אז הבאתי אוזניות ושני דיסקים- Harvest, הגדול מהכל של ניל יאנג ואת החדש של אלאניס. בחירה של דקה, פשוט שלפתי בטבעיות.
על כל פנים- נגמר ניל יאנג, ולפני שלושה שירים בדיוק הכנסתי לסי-די רום את "מתחת לשטיח מטואטא", ופתאום החלה לרוץ תכנית שכזאת.. ידעתם שיש סושי במולטימדיה באלבום של אלאניס?? כן, מן מולטימדיה שכזו! אלאניס, אלאניס...חזרה מהודו, פרצה לשוק ההיי-טק. "and no one knows except the both of us..." אה, ואתמול גם שודרה תכנית כזו ב- VH1, שבמקרה יצא לי לראות, בשם- Now and Than. בתכנית שידרו קליפים של זמרים בפרוץ דרכם, ואז קליפ חדש, למטרת השוואה משעשעת שכזו. ואכן- יקירתינו היתה!! משום מה, היא היתה הראשונה שראיתי (תפסתי את התכנית רק מאמצעה), ומכל שאר האמנים שקליפיהם שודרו, היא היתה היחידה שדיברה באמצע, על הקריירה והכל.. נו, אבל זה טוף! אני הרי הרווחתי...
. זה הכל, -נעמה, מזמן שלא כתבתי כאן!

מה לא ידעת?

כולם חיכו לזה...אם תתחברי גם לאתר www.underrugswept.com עם שם משתמש והכל שתירשמי דרך הדיסק תוכלי לראות את התמונות של איך שעשו את הקליפ..

j u n k

New member
בטח!!!

אין חדש תחת השמש
גם אני במקרה תפסתי אותה בוי אייץ´ לפני איזה שבועיים. כבר הזכרתי כמה שהיא מדהימה?

למעלה