מגניב לא שמתי לב..

Th3onE

New member
מגניב לא שמתי לב..

ששלושה פרקים בעונה 3 מתפשטים על אותו לילה של המטר מטאורים.. כל אחד מציג צד שונה, אורגיית החתולים של קרטמן, מחנה היהודים של קייל וקני, וסטן עם המלווינס...

positive energy

New member
ידוע../images/Emo13.gif

אגב, ביפ התבלבלו בשידורים- כתבו שישדרו את הפרק של סטן ושידרו את של קרטמן אני מבין השלושה הכי אוהב את של סטן, אחרי זה של קרטמן ובסוף של קייל, למרות שהantisemetic jews היה קורע מצחוק

negy1993

New member
אני דווקא הכי אהבתי

את הפרק של קייל,אח"כ קרטמן ואז סטן. הקטעים עם קייל היו פחות מצחיקים, אבל כל הקטעים עם אייק,הדוב וה"סנאים" היו קורעים מצחוק. במיוחד כשהם הלכו לחפש את הדוב והאידיוט הזה מתחיל לשיר שירים שמחים של צופים
כ"כ צחקתי בקטע הזה.

Catelyn

New member
ואצלי...

אני הכי אוהבת את הפרק עם קייל, אז סטן ואז קארטמן. הפרק עם קייל היה הכי מעניין לדעתי, למרות שכל קשר בינו לבין היהדות כמעט מיקרי בהחלט ואם האמריקאים הלא-יהודים ושאר העולם חושבים שכך היהדות באמת נראית, אז אוי לנו. חוץ מזה, קייל לא היה לבד - גם קני היה איתו (ולא בתפקיד עציץ), וזה כבר הופך את הפרק לטוב יותר. הפרק עם סטן היה בהחלט בעל קו עלילה קצת מתיש, כמו שמישהו אחר כבר אמר, אבל היו בו דברים די מצחיקים, ולא יודעת - למרות שהוא היה קצת משעמם היו בו הרבה בדיחות קטנות שעשו את הפרק לחביב, והיה נחמד לראות את פיפ ובאטרס באור הזרקורים (באטרס אז בקושי נראה). הפרק עם קארטמן... יכול להיות שזה מפני שראיתי את הפרק באיכות לא משהו ובלי תרגום, אבל הוא לא ממש הצחיק אותי והיה די משעמם, לדעתי. הכי הצחיק אותי ששלי לא שמה על קארטמן והוא לא הצליח לעבוד עליה
אבל מעבר לזה... פרקים של קארטמן בלי קייל, סטן או באטרס לא מוצלחים ומצחיקים במיוחד לדעתי, אבל זו רק דעתי.

galileho

New member
מה קרה לכם

של קרטמן היה הכי טוב. אל תגידו לי שלא נקרעתם שהוא שר את השיר על המערב הפרוע "well im a bad ass cowboy livin in the cow boys days" XD אח"כ סטן ואז קייל.

benedek22

New member
לא רק זה אפשר לראות ארועים

שמתרחשים בשני פרקים כמו שאמא של קרטמן נראת מדברת בטלפון בפרק עם סטן ואז בפרק של קרטמן רואים שהיא מדברת איתו זה ממש נחמד

bily n

New member
אמ.. כן... ואני ממש כועסת עליך!

כבר איזה שבוע לא דיברנו! תתביש לך

Th3onE

New member
מחר הבגרות! (מתמטיקהההההההההההבכעבע

יש לי 10 דקות מחשב כל יום בעע אז אין לי זמן.... מחר ברוך שפטרנו..

negy1993

New member
נצל"ש-../images/Emo6.gif

אני חושבת שהמחנכת שלנו רואה סאות'פארק! היום היא הרצתה לנו בתנ"ך על איך שיש ניסים, אבל שכדי שהם ייתקימו צריך לעזור להם. אח"כ היא גיחכה לעצמה, וכשהיא נתנה לנו עבודה כיתה אני כמעט בטוחה (!!!)ששמעתי אותה מזמזמת את השיר מהפרק הזה! אבל יכול להיות שגם לא
(מי שלא מבין על מה אני מדברת,שייראה את פרק חג המולד בעונה הרביעית- A Very Crappy Christmas)

bily n

New member
WTF IS נצל"ש?!

מישהו יכול להסביר לי אחת ולתמיד מה זה פאקינג נצל"ש?!

g a g a

New member
כן ../images/Emo22.gif

נצל"ש = ראשי תיבות של ניצול שרשור. משמע: אותו אדם מנצל את השרשור לכתיבת הודעה ובכך נמנע מלפתוח שרשור חדש אשר דוחק שרשור עתיק יותר לדף מס' 2

g a g a

New member
המורים בימינו הרבה יותר COOLים

מהמורים בימיי |קשישה|

Th3onE

New member
חח עוד נצלושון!

היה אחלה בגרותת למזלי היה משהו שלא היה הרבה זמן, דרך התחמקות מגיאומטריה. הלך חמוד D: ואגב, גם אני חושד במורה. היה לנו אנסין באנגלית על אמונות תפלות אז מישהו שאל דוגמאות אז אחד אמר כמו לילית בואי 3 פעמים מול המראה, אז הזכרתי בווליום לא גבוה, "או כמו להגיד ביגי סמולס מול המראה".. קיצר אני ועוד צופה נלהב צחקנו, והמורה גם צחקקה בשקט.. שנחשוד? יאללה בואו נעשה אשכול, "סימנים שאתה מכור לסאותפארק!"

g a g a

New member
ידעתי ששכחתי לעשות משהו אתמול../images/Emo122.gif

רציתי לאחל לך בהצלחה ענקית בבגרות! אחחח הסניליות היא דבר מופלא
אני שמחה לשמוע שהיתה אחלה בגרות
תעדכן אותנו

negy1993

New member
אז זהו,שהיא בדיוק ההפך

מלהיות COOLית. אולי הילדים שלה רואים,אולי בעלה, ואולי יכול להיות שהיא לא ואני סתם חשבתי כי אני מכורה לסדרה הזו
בכל מקרה, אני מניחה שאני אף פעם לא אדע........

g a g a

New member
הצעה:

בסוף השנה בד"כ גם המורות הקשוחות והאטומות ביותר "שוברות דיסטנס" עם התלמידים. אולי תשאלי אותה על סאות'פארק בחיוך רחב?

למעלה