מגניב ביותר...!!!

RiNaTiT

New member
מגניב ביותר...!!!

אחרי שהייה ממושכת שלא רשמתי אני רושמת... סוף סוף..!!! וכמובן לכל מי שאני מכירה מפה... (וזה לא הרבה...) התגעגעתי אליכם נורא... לרוני הלימפית מתה עלייך... אני עוד יצייר לך כבשה מבטיחה.. :) ולרוני הסטלנית... בריאה עלייך תמיד! תמשיכי עם הסקייטבורד הוא פצצה!! וכמובן לשגיא... אל תתיאש מהלימודים... כולה עוד חצי שנה... בריאה עלייכם!!! ועכשיו לעיקר... קנו לי סוף סוף ליום הולדת את הדיסק החדש של היהודים ובהתחלה כמוכם משמיעה ראשונה חשבתי שהוא לא משהו... שכל הזמן הזה שחכינו היה סתם... אבל לא..!!! אנשים אם באמת תקשיבו למילים ותפתחו ת´ראש... תראו שבדיסק דווקא די טוב.. ורוני (הסטלנית..למתבלבלים שביניכם..) באמת מצוייר אנכיה על הדיסק... :) בריאה על כולם... :)
 

RiNaTiT

New member
ו.... עוד משהו ששכחתי...

למי שאני לא מכירה פה... אשמח להכיר אותכם.. "זו לא זכות לחיות זו זכות להיות חיים..."
 

sagiiltus

New member
רינתי!!!!! וואלקם באק דארלינג

רק עכשיו שמעת את החדש? שיים און יו
בכל מקרה אני אשתדל לא למות באמצע השנה...
 
היי היי היי..

רינתי אני קוראת לה
רינתי
כבר ציפיתי למשו יותר גדול
תדביישי
שמיצי אני אוהפת אותך יקירתי המתוקה
תתחדשי על הדיסק ילדע
 

RiNaTiT

New member
אני יודעת שחטאתי ופשעתי...

אבל עדיף מאוחר מאשר אף פעם... חחחח.... :) ושגיא עוד מעט בגרויות...ומי שימות זאת אני... בעעע אני שונאת לימודים.... :( ותזהר ללכת לאיבוד עם החומר.... חחחח... (וזה לא מה שאתם חושבים...) :) בריאה עלייך!!! " זו לא זכות לחיות זו זכות להיות חיים..."
 

RiNaTiT

New member
רוני..בובה....

רצית גדול יותר... רצית טוב יותר.. מי אמר אני ולא קיבל....???!!!! אני מתה עלייך, בריאה עלייך... יותר מהכל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ובובה אל תתיאשי... יהיה טוב....!!!! חולה עלייך!!!!!!!!
 
י יו יו דודה...וואטסאפ מיי וואמאנ?

אזזזזזזז ככה... רוני (הלימפית)...מה הכבשה שלי לא טובה מספיק
יה רייט רק שלי...סתמ דומה לכלב ושפנ...אני עוד יצרפ תמונה... ו...קואק... אמממ.... אני לא אמ סקייטבורד...לא הלכ לי משהו איתו...אז נישארתי אמ הבלייד... תחדשי אל הדיסק...והדיסק הוא לא סתמ טוב..הוא מוצויינ... ואנשימ...אני אמרתי לכמ שיש אנרכיה אל הדיסק..אבל אתמ..לאאא... לא להאמינ לסטלנית הקטנה והתמימה... וקואק קואק קואק.. דבר איתכמ אחוריזה... ממני.. רוני הסטלנית ל.
 
יאא רונייי

ממממ בייטח ששלך טובה
את יודעת אבל מה הבעיה
שמנסים לעלות אותה לעתרוכה זה עושה איקס כזה זה זה לא עולה
 

חן ה

New member
היי רינת.....

אני לא יודע עם את מכירה אותי אז אני חן הוכמן..... נעים מאוד!!!
 
קואק...|כיבשה| אזזז.

טוב נו..במילה לא יצאה טופ...אבל אני השקעתי רק בשבילכ...
קואק חכו אני ינסה להעלות אותה פה...אגגב אנשימ.. הכיבשה אל אקסטות...
 
למעלה