מגניבים אתםםם..

הילה134

New member
מגניבים אתםםם..

חיים בסרט שהעולם החילוני ורדרד??נו באמת..דבילי משו.לא חושבים?תחיו ת`חיים חבר`ה..חיים רק פעם אחת..ואם מה שעומד מולכם זאת המשפחה `האהובה` שמוכנה להתאבל עליכם ביציאה שלכם מהדרך..אלה לא משפחה ולא הורים..הם לא אוהבים אתכם מספיק בשביל להבין שמה שטוב להם לא בהכרח טוב לכם!תנו גז חבר`ה..לא אנוסים ולא נעליים!לי אישית טוב בעולם הזה,אם לא היה לי טוב הייתי חותכתתתת..

ההגיון1

New member
כשהייתי מאמין

וחשבתי שזה טוב גם אני חשבתי ככה שברגע שלא יהיה לי טוב אני אחתוך כשהפסקתי להאמין רק התחלתי להבין את התהום העמוקה שאיש מלבדינו לא יבין די לפטרוניות

הילה134

New member
אתה לא מאמין באלוהים?הזוייי

נו..ברור שאתה מאמין..בצרה הכי קטנה שלא תבוא..אתה צועק כמו מניאק לזה שיושב למעלה ומסתלבט עליך..חארטה..

ההגיון1

New member
המשך

אני מה זה "אוהב" את המשפטים הרדודים בסגנון "חיים בסרט שאצל החילונים הכל ורדרד" זה נורא משכנע

הילה134

New member
וואלה?אחלה ציניות..

אני מדברת מניסיון..הכל עניין של דרך חיים..המשפחה שלי חילונית והיא מדהימה.הכל זה מידות וערכים.הדת לא משחקת תפקיד..רק שבדת שמים דגש הרבה יותררר על מידות וערכים.לא יודעת מה הסטטוס שלך..אבל כשיש ילדים..והילד שלך יחזור מהגן (!) עם קללות וידיעות `מרעישות` אתה תבין.נכון,יש את זה גם בעולם החרדי.אבל שם זה המיעוט.יחי ההבדל הקטן.אבל אני לא אשכנע אותך.אז חבל על האצבעות שלי..העיקר שיהיה לך טוב..מכל הלב.

ההגיון1

New member
הציניות

נובעת ממי שחושב שהוא יותר טוב מאחרים כפי שצינת בעצמך יש שאלה של אלוהים קיים או לא וגם אם הוא קיים יש שאלה אם הוא מנהיג תעולם וגם אם כן יש שאלה אם הוא רוצה מאיתנו משהו וגם אם כן מעי אומר שהדת זה מה שהוא רוצה ומי אמר מה הפרשנות הנכונה לדת (כתבתי הרבה בקצרה אני סומך על האינטלגנציה שלך שאת מבינה) כמובן שהכל זה ענין של מידות וערכים אבל כמו שכתבנו אצלנו לא יותר טוב הפורום שלנו מכנס אנשים שבגלל המידות והערכים שלהם ובגלל האישיות המיוחדת שלהם הם לא יכולים לצאת והם נאנקים תחת משטר טוליטארי של כפיה דתית מעשית ורעיונית

הילה134

New member
עצוב..אבל..

תמיד אפשר לעבור בעולם הליברלי שלנו למשטר מסוג אחר.למה להכנע לכפיה?בגלל השידך של האח הקטן??למה לבטל את עצמך?זה הורג אותי.

הילה134

New member
ברור.לא מתה עליהם.

יש בינהם מלא חארות..ולא סובלת הרבה התנהגיות שלהם.אבל העולם החילוני מלא בעוד יותר חרא..העיקר תהיה בנאדם לא משנה מה אתה.

ההגיון1

New member
אוקיי אז מה בעצם את טוענת

עדיף צורה יותר אמיתית וחוץ מזה את חילונית אז איך את יודעת ששם יש יותר חרא אולי הפוך?

הילה134

New member
אני לא חילונית.

אני חרדית `מודרנית` או איך שלא תקרא לזה..ההורים שלי חזרו בתשובה...מכירה את 2 העולמות.

ההגיון1

New member
אוקיי

את בהחלט מעלה נקודות למחשבה אבל הטענה שלי היא שבס"ה את תוקפת במקום להבין ללב את התחלת לטעון שלמה אנחנו פה ומי שלא טוב לו שילך עניתי שבגלל שיש פה אנשים טובים חלקם נמצאים במצב שלא מאפשר להם מוסרית לקום וללכת וזה כולל אפילו לחיות בצורה ליברלית יותר אחרי כך כתבת שזה שטויות שאני לא מאמין באלוהים (אגב שכחתי לכתוב לך שאני לא פונה אליו בעת צרה) אז עניתי שיש המון שאלות וזה לא שכאילו ברגע שאתה מאמין במציאות אלוהית אז הדת נכונה מה גם שאנחנו לא מאמינים וזה לא שטויות ואם מישהו פונה אליו זה נושא אחר פסיכולוגי רגשי וכדומה ככה שאני לא ככ מבין מה הבעיה שלך

עשן89

New member
פנימיות

מי אמר שהעולם החילוני ורוד?לפי מה שקראתי האנשים פה לא מאמינים,והמשחק הזה,של דתי כלפי חוץ,ולא דתי בפנים מפריע להם.

למעלה