מגנטים וצלחות

מגנטים וצלחות

אמא שלי היתה אוספת מגנטים למקרר וצלחות יפות שתולים הקיר.. על המקרר שלנו יש אולי 60 מגנטים (אני חושבת שחלק מהירידה שלי במשקל היא פשוט אני לא מסוגלת ללכת למקרר ולראות את כל המגנטים האלה) אני שוקלת להוריד אותם גם את המגנטים וגם את הצלחות אני לא יודעת איך אבא שלי יגיב על הצעד הזה או אחותי ואח שלי יש לציין שחי ואחותי לא גרים איתי בבית אז ככה שזה בעצם רק אבא שלי אולי כדאי לי לדבר איתו איתו על זה? שאלה קצת מטומטמת אבל כ"כ משמעותי בשבילי.. מה עליי לעשות?

אשבל1

New member
היי סוזי

אני מבינה ומכירה את התחושה של הרצון לשנות דברים בבית, מציעה לך לומר לאביך שאת רוצה לשנות מעט את הנוף בבית,ושהית רוצה לשמור את אוסף המגנטים למשל בתוך קופסא, ושואלת מה דעתו? בכל זאת זה בית שחיים בו לא מוזיאון, אפשר לבצע שינויים. תספרי מה עשית...

לפי דעתי מאמי תעשי מה שאת מרגישה אבל כמובן

תדברי קודם עם אבא שלך שהוא גר איתך וגם לו יש זכות לומר מה לעשות...פשוט תשתפי אותו במה שזה עושה לך... אנחנו במשך השנה לא נגענו בכלום השארנו בדיוק כמו שהיה שהיא היתה...אבל אחרי השנה החלטנו לארוז את כל הדברים שלה....ההחלטה נעשתה אבל לא עשינו עם זה כלום עד שיום אחד נשארתי לבד והחלטתי שדיי חיבים לעשות את זה זה לא בריא לאף אחד מאיתנו שכל פעם שאנחנו נכנסים לארון לקחת מגבת נראה את הבגדים שלה...ועשיתי את זה שאבא שלי חזר הביתה בערב הוא היה בהלם ושאל למה לא חיכיתי לו אמרתי לו שכבר לא יכולתי ושהכי נוח היה לדחות את זה אבל פשוט הייתי חיבת לעשות את זה...והוא הבין....בכה המון ונפרד מהדברים שלה כי לקחנו את זה למקום של נזקקים...כל אחד מהאחים שלי שמר משהו שהוא אהב שלה...וזהו.....היום הרבה יותר קל להיכנס לחדר הזה ולקחת דברים....עדין קשה כי אנחנו נזכרים בה...אבל זה השתנה שהוצאנו את הדברים.... מאמי בקיצור תעשי מה שהלב שלך אומר לך לעשות ואל תקשיביב לאף אחד כי זה החטה שלך ורק שלך..... אוהבת המון שירוש!!!!

בקשר לבגדים

בדיוק אחרי החודש כל הנשים סידרו את הבגדים של אמא ככה שזה קרה מאוד מהר אבל עכשיו עברו חודשים ויש דברים שפתאום מתחילים להציק לי. אני לא יודעת איך לבוא ולשאול את אמא שלי מה דעתו

סוזי.........

יש לי רעיון בשבילך ...כי אני יודעת כמה כל דבר של אמא הוא חשוב אז אולי תיקחי את המגנטים ותשימי אותם באלבום מעץ יפה שאת יכולה לקנות מכל חנות יצירה ולעצב אלבום של האוסף אני חושבת שזאת תיהיה מחווה מיוחדת לאמא...וגם זה יישמר ....

רעיון מקסים

תודה לך שמש ניצחית אולי אני אאמץ אואתו הבעיה היא יותר איך לגשת לאבא שלי בנושא נשיקות וחיבוקים

../images/Emo24.gif

אני שמחה שאת אוהבת את הרעיון .... בקשר לאביך אני חושבת שאת צריכה לשבת לדבר איתו אולי הוא מרגיש כמוך ונמצא במצב דומה לשלך והוא לא מדבר כי הוא לא רוצה לפגוע בך או באחיך??? חוץ מזה שאם תגידי לו שאת לא רוצה להוריד רק לשם הורדה אלא באמת כדי לשמור על זה ואולי כדי לעשות משהו עם המגנטים מיוחד, אולי רק אולי הוא יראה בזה מחווה נדירה של בת לאם.............. סתם מחשבה ... חיבוק

מסכימה עם שמש נצחית...

זה נראה לי רעיון מצויין. חוץ מזה לגביי הגישה לאבא, הייתי באה אליו, כשהוא רגוע, יושב וקורא ספר/ רואה טלויזיה ואומרת לו בצורה הכי פשוטה. שאת אוהבת את אמא שלך, אבל חייבים להמשיך הלאה, והמקום שלה בלב שלכם הרבה הרבה יותר גדול מהמקום שיתפסו מגנטים וצלחות במטבח... אני בטוחה שאם תסבירי לו שזה קשה לך הוא יבין... בהצלחה..!

דיברתי עם אבא

ממש בעדינות לא ניגשתי ישר לנושא יותר שאלתי אותו איך הוא מרגיש בקשר לבית... הוא אמר שכל מה שבתוך הבית זה של אמא ובגלל זה גם הזיכרנות יש דברים בסיסים ששינו בבית (החלפנו סלון-אמא שלי ניפטרה על הספה) אבל לפי מה שהבנתי ממנו הוא לא רוצה לשנות כלום בגלל הזיכרנות הוא רוצה לכבד אותה כמו שהיא ההיתה בחיים כך גם המותה. אני אתן לו קצת זמן אני מבינה מאיפה הוא מדבר הכאב שלו הוא גדול עוד לא עברו 3 חודשים אולי עם הזמן הוא יבין שזה הדבר הנכון לעשות. אולי באמת אסור לי להיות פזיזה הרי כל החלטה של להזיז או לשנות משהו מצריכה מחשבה זה כבר לא כמו פעם...

סוזי

אני חייבת להגיד לך משהו שאולי לא קשור לעניין אבל אני חושבת שזה מאוד מיוחד בעייני שאת מרגישה שאת יכולה לתקשר עם אבא שלך גם במקומות כל כך כואבים ..

זה מה שנשאר...

אני ואבא ההינו ביחד באותו רגע שאמא הלכה לנוח (ככה אני קוראת לזה היום) אנחנו חולקים את אותו כאב אני הכי קטנה במשפחה יש לי 2 אחים גדולים אבל אני עוד גרה עם אבא בבית. אני חייבת לשתף אותו במחשבות שלי ברגשות שלי בכל מה שנוגע לבית כי זה רק מה שנשאר לנו אחד את השני... היום יום הזיכרון אני נסה לשים את הכאב הפרטי שלי בצד ולחשוב על החיילים שהלכו לנו היום לא רק אני באבל כל המדינה איתינו ביחד. תיהיו חזקות יעלי

למעלה