מגנום - למי יש?

מריו2

New member
מגנום - למי יש?

שלום, אני חדש בפורום! אני מתכנן התקנה של צלחת על גג הבית בגבעתיים. הציעו לי לרכוש רסיבר מגנום עם אפשרות להכנסת כרטיסיי common interface. אין מושג מה זאת החברה הזאת...חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי שום זכר לשם מגנום. אני רוצה לסקור את הדגמים ולא ש"יאכילו" במה שיש. מישהו יודע מי היבואן? האם קיים אתר אינטרנט המפרט את הדגמים? תודה מראש! מריו

discovery

New member
אכן אתה לא תמצא אתו בשם הזה

כי הוא בעצם ממיר בשם NEXTWAVE היבואן של הממירים האלו נמצא בתל-אביב בשם צביקה שם המקום (סיגמה) טל" 03 5189238 תגיד לו שתכנאי המחשבים שלו שלח אותך הוא יעשה לך מחיר טוב ביי

מריו2

New member
תודה../images/Emo24.gif .האם מישהו יכול לומר...

מילים טובות או רעות על הרסיברים של מגנום? מריו

discovery

New member
מה יוצא לך מזה הרי כל התשובות שלהם

יהיו כך שאחד אומר טובים אחר אומר לא שני אומר מצויין אחר אומר על הפנים זה אתה קובע ברגע שאתה רוכש לגבי דיעה או המלצה בעל המקום שם יסביר לך על כל דגם והיתרונות או החסרונות שלו ביי

מקלט מגנום מכשיר מעולה

המכשיר הזה נחשב לממיר טוב טוב מאוד . יש לו רגישות גבוהה תמונה מעולה . ואפס תקלות. וגם אפשרות להכנסת קודים נוחה. לי יש אותו כבר שנתיים . מרוצה.

ממיר מגנוםטטטטעע ע

יש לי מגנום אותו שנתיים וחצי מכשיר יוצא מהכלל והוא מאפס את הצלחת ללוין בדיוק לא נרמאלי ...........תמונה יצאת מהכלל גם בקיץ וגם במזג אויר סוער הצפוני ........בקיצור מכשיר חכם. נ.ב........לגבי תיפעול המכשיר לא קיבלתי הסבר מלא .השאלה האם אפשר להסיג הוראות הסבר בעיברית לתוכנה. בבקשה דרך אגב קניתי אותו מי גורם שני.עזרה בבקשה ..............

מריו2

New member
האמת...זה שאי אפשר למצוא באינטרנט

את השם מגנום...כבר מכניס בי קצד חשד... למרות שניתן למצוא באינטרנט את השם Nextwave , האם מגנום הוא מותג ייחודי לישראל? האם היצרן כבר לא מייצר אותם יותר? מה לגבי שדרוגי תוכנה עתידיים? קצת מחשיד... מריו

למעלה