מגנום ידני, 4X4, שנת 99

leucistic

New member
מגנום ידני, 4X4, שנת 99

זה האוטו שאנחנו עומדים לקבל. כמה שאלות לי אלייכם: 1. המגנומים החדשים הם רחבים ויפים, האם העיצוב של הדגמים משנת 99 הוא דומה? 2. בכלליות, האם האוטו נחשב לאוטו טוב? ואני לא מדבר רק על השטח, כי אם גם על נסיעת כביש.. 3. איך העיצוב מבפנים? נוח? בחדשים שמתי לב שיש ידית הילוכים קצרה ונוחה, ובישנים יש ידית כזאת גבוהה ומוזרה, ומאוד דקה ולא יפה. איך זה כאן? תודה לכל העונים. נ.ב וכל דבר שאתם יכולים להוסיף על האוטו בנוסף...

במבי14

New member
מגנום...../images/Emo49.gif../images/Emo73.gif

1.לגבי העיצוב אז הכול נישאר פחות או הדבר אני חושב כי את העיצוב של הפרונט נישו בשנת 98 נידמה לי... 2.המגנום רכב מיצטיין בנסיעה על הכביש אבל בשטח יש טנדרים יותר טובים ממנו (לפי דעתי!!!!) למגנום יש בעיה של היתחממות (באיקר במגה מגנום! ! !) 3.המגנו היא מבין הטנדרים הנוכים ביות בקטגוריה שלה!! . לגבי הידית הילוכים אני לא יודע... אבל יש עוד ידית הילוכים קטנה הידית שלה4X4 בקיצור הטנדר היפה ביותר הקטגוריה אבל עם היו מגדילים לה את המנוע היה היתה יותר טובה עופר האחד והיחיד נ.ב המגנום שאתה הולך לקבל היא טורבו???

teen17

New member
תשובות לשאלותיך:

אז ככה: החל מדגמי 2002 (סוף 2002) הגיע המגנום החדש בעל 115 כ"ס. עד אז (סוף 2002) המגנום הוא בצורה הישנה ובעל 100 כ"ס בלבד וללא ABS. בכביש הוא בסדר, אבל הוא יהיה מעולה אם תחליף לו בולמים. בשטח זה כבר משהו אחר, מהלך מתלה לא משהו (יחסית להיילקס של טויוטה ולווינר של ניסאן), התחממות יתר בשטח, עבירות בשטח טכני נחותה עד מאוד מאשר ההיילקס של טויוטה אבל יותר טובה משל האייפון (אני מדבר על דגמים בסיסיים ללא שיפורים!!! שלא תגידו לי אחרי זה). אה כן ושחכתי להוסיף שהוא מאוד מאוד מאוד גניב ואהוב על הגנבים כמו הסובארו ליאונה בתחילת שנות ה-90 ולכן הביטוח עולה ב-י-ו-ק-ר!!!! חבל שלא התיעצתם כאן בפורום לפני שקניתם אותו, אבל לא נורא, אתם תהנו ממנו אף על פי חסרונותיו ביחס לחלק ממתחריו באותם השנתונים.

למעלה