מגן חזירים. הדרמה,

מני 22

New member
מגן חזירים. הדרמה,

אחי נשען לו על רכב ברחוב צדדי בחיפה וממתין לאבא שלי, ופתאום מגיע רכב שעדיין לא הצלחתי להבין איזה סוג הוא היה נהוג ע"י נהגת שלא מצליחה לבלום ונכנסת בו . הנזק, 2 רגלים שבורות. אחד אם שבר 1 ואחד אם 4!>>>

מני 22

New member
>>>המשך

והבוחן אומר שבלי המגן חזירים הוא לא היה יכול ללכת על הרגלים בכלל, אז ככה שאני מאוד עסוק ולא נכנס הרבה, אבל מתי שיחזור קצת לעצמו אני ישר חוזר לפה ובגדול. בשורות טובות שלכם מני.

וואוו איזה מסכן

בעסה רצינית. לפחות תפסו את הבחורה שנהגה? מה עשו לה? תמסור לאח שלך החלמה מהירה!

בארי

New member
מה כבר אפשר לעשות לה ?!

נהגת ! ישללו לה את הרישיון ל30 יום ואולי קנס של כ1500 ש"ח וזה הכל. כל השאר ענייני ביטוח.
החלמה מהירה לנפגע. שיהיו ימים טובים יותר...

lior218

New member
החלמה מלאה ומהירה. ברגע שיש נפגע גו

גוף ברמת פציעה כזו, המשטרה תתבע אותה, ורוב הסיכויים שזה לא יגמר רק בשלילה מנהלתית. והוא בקלות יכול לתבוע פיצויים ענקיים. רק דבר אחד לא הבנתי, למי מהרכבים היה מגן חזירים ובאיזו צורה זה דווקא הקטין את רמת הפגיעה?

בארי

New member
הנפגע יכול לתבוע בהחלט...

לכן יש ביטוח לשם כך.
המשטרה יותר תתבע את הנהגת על רשלנות בנהיגה. וכמו שאמרתי,שלילה אוטומאטית ל30 יום,קנס של כ1500 ש"חים ואם ו...אחרי המשפט,עוד 5 חודשי שלילה ואולי קנס מוגדל. זה בערך המצב. איך אני יודע ?! ישבתי הרבה במשפטי תעבורה.ולא כנאשם,אלא כסתם צופה,כי בזמנו זה עניין אותי. פעם אחת הייתי כנאשם וחטפתי 900 ש"ח על 40 קמ"ש מעל המותר.

היום זה שונה

היום שלילה עם נפגעים זה 60 יום. לגבי הקנס זה נשאר אותו דבר (?) שנית, לא בטוח שיעשו לה משהו מעבר לזה. יש לנו מערכת משפט דפוקה שמרשיעה את מי שלא צריך, ומשחררת אשמים.
נוAה מכירה מקרוב כמה וכמה סיפורים...

בארי

New member
הקנס בעיקרון משתנה עם השוטר...

יש כאלה ייתנו את ה1500 ויש כאלה שייתנו יותר וגם פחות. לגבי השלילה אני בעד,שלילה מנהלתית,של 90 ימים.לאחר המשפט שלילה נוספת שלא תגרע עצמה מן השלילה הקיימת אלא בנוסף. וכמובן העלאת עונשי מאסר מסויימים לנהגים פורעי חוק. לא מדבר על נהגים שקורעים את הכביש לכאורה,אלא יותר על אלה אשר אינם מיודעי הכביש ואינם בעלי ניסיון. כמו הישראלים כולם למעשה כמעט,כולל עצמי. מערכת התעבורה בארץ לוקה בחסר. במקום לקנוס את אותם העבירות אשר באמת גורמות לתאונות,קונסים את אלה אשר נוסעים מהר למשל. מהירות לא הורגת כמו למשל נסיעה בנתיב שמאלי וחיתוך מהיר ימינה ליציאה מן הכביש,זה יש רק בישראל. וישן עוד רבות העבירות שעושים בישראל ואין עליהם אכיפה. כמה פעמים ראיתי בעצמי רכבי משטרה עוברים אותן. נסיעות בנתיב אמצעי ללא צורך לעקיפה,נסיעה ללא איתותים,נסיעה עם אורות לא מכוונים או גבוהים. האם פעם חשבתם עד כמה מסוכן לנהוג ברכב שאורות הדרך שלו לא מכוונים ?! אתם נוהגים בדרך דו סיטרית,אור אחד גבוה והשני נמוך,אתם חושבים שהנהג ממול יעבור בשקט מולכם ?! לא ממש.הוא ייסתנוור למשך שנייה עד שלוש,לא יראה כלום על הכביש לפרק זמן זה שבו בעצם אם הוא לא שקול בדעתו,הוא עלול להיכנס בכם חזיתית ולגרום להרג ואחר כך השוטרים יחפשו את הסיבה הלא קיימת לכאורה לתאונה,ויביעו עמדתם בסטיית אחד הרכבים לנתיב הנגדי מסיבה לא ברורה. לא חסרים ישראלים כאלה. וגם פה הנהגת,גרמה לפציעה שברשלנות. אומנם פרטי המקרה לא ידועים כיצד ואיך פגעה בו,אך יש לומר תודה על שנשאר חי. כל ההודעה לא ממש קשורה לנושא הראשי,אך מביעה זעם על נהיגת הישראלים. לא סתם אי אפשר בארץ הזו לנהוג מהר ולא מאפשרים חוק אשר יאפשר זאת. אני נחשב בעיני רבים כאחד אשר פורע חוק.כן אני מאלה שטסים על הכביש.רק כשהם ריקים ובשעות הלילה/בוקר 2-5.פחות רכבים לעיתים ריק לחלוטין. עדיפות ליום כיפור
זהו,ישראלי ממוצע כמו כולם,אבל חי.

נוAה תנסה להסביר

הפגיעה היתה בנקודות מסויימות איפה שמגן החזירים ולא מהרכב עצמו. לכן הפגיעה היתה בכמה נקודות ספציפיות איפה שהיה המגן ולא בכל הרגליים שלו. אפשרות נוספת היא שאולי החומר שממנו עשוי המגן רך יותר, ולכן ספג את המכה במקום הגוף.

tooom

New member
מגן החזירים לא רך יותר

ההפך הוא קשיח יותר ולא "סופג" פגיעה כמו הפגוש של הרכב

מני 22

New member
אני לא הייתי שם אבל..

לפי מה שהבנתי זה בדיוק היה כמו שנועה כתבה. שיהיה בשורות טובות ותודה לכולם על הברכות. מני.

מני 22

New member
אני לא הייתי שם אבל..

לפי מה שהבנתי זה בדיוק היה כמו שנועה כתבה. שיהיה בשורות טובות ותודה לכולם על הברכות. מני.

קודם כל אני מאחל החלמה מהירה

וטובה לאחיך. שנית יש בעיה עם תביעות פיצויים ,מהסיבה שכל כלי הרכב מבוטחים לפגיעות גוף באבנר ,אבנר זה המדינה בעיקר . והמדינה קבעה מראש כמה פיצויים כל נפגע יקבל לפי חומרת הפגיעה ולפי וחוזי הנכות שיהיו אחרי הבראה מכסימלית של הנפגע ( נקווה שלא תהיה נכות ) בכל מקרה גובה הפיציים יהיה נמוך כפי שהמדינה קבעה כדי להגן על עצמה ועל חברות הביטוח. הכי טוב בארץ זה לא להפגע כלל בחו"ל זה שונה בארה"ב אפשר לתבוע ולקבל מיליונים בארץ אפשר לתבוע מיליונים ולקבל שקלים בודדים. אולי אפשר בתביעה אישית נגד הנהגת אבל בארץ בית משפט יפסוק גרושים.

מני 22

New member
מורי. אנחנו לא אוחזים בכס

קודם שילך על הרגלים. זה יותר חשוב מכסף.

מני 22

New member
כסף זה גם חשוב אבל..

זה לא הנושא עכשיו. וזה גם לא בורח, יש מסמכים ובסוף גם זה יגיע. וכמובן אני יעדכן. ביי בנתיים.

קודם כל אני מאחל החלמה מהירה

וטובה לאחיך. שנית יש בעיה עם תביעות פיצויים ,מהסיבה שכל כלי הרכב מבוטחים לפגיעות גוף באבנר ,אבנר זה המדינה בעיקר . והמדינה קבעה מראש כמה פיצויים כל נפגע יקבל לפי חומרת הפגיעה ולפי וחוזי הנכות שיהיו אחרי הבראה מכסימלית של הנפגע ( נקווה שלא תהיה נכות ) בכל מקרה גובה הפיציים יהיה נמוך כפי שהמדינה קבעה כדי להגן על עצמה ועל חברות הביטוח. הכי טוב בארץ זה לא להפגע כלל בחו"ל זה שונה בארה"ב אפשר לתבוע ולקבל מיליונים בארץ אפשר לתבוע מיליונים ולקבל שקלים בודדים. אולי אפשר בתביעה אישית נגד הנהגת אבל בארץ בית משפט יפסוק גרושים.

למעלה