הקנס בעיקרון משתנה עם השוטר...
יש כאלה ייתנו את ה1500 ויש כאלה שייתנו יותר וגם פחות. לגבי השלילה אני בעד,שלילה מנהלתית,של 90 ימים.לאחר המשפט שלילה נוספת שלא תגרע עצמה מן השלילה הקיימת אלא בנוסף. וכמובן העלאת עונשי מאסר מסויימים לנהגים פורעי חוק. לא מדבר על נהגים שקורעים את הכביש לכאורה,אלא יותר על אלה אשר אינם מיודעי הכביש ואינם בעלי ניסיון. כמו הישראלים כולם למעשה כמעט,כולל עצמי. מערכת התעבורה בארץ לוקה בחסר. במקום לקנוס את אותם העבירות אשר באמת גורמות לתאונות,קונסים את אלה אשר נוסעים מהר למשל. מהירות לא הורגת כמו למשל נסיעה בנתיב שמאלי וחיתוך מהיר ימינה ליציאה מן הכביש,זה יש רק בישראל. וישן עוד רבות העבירות שעושים בישראל ואין עליהם אכיפה. כמה פעמים ראיתי בעצמי רכבי משטרה עוברים אותן. נסיעות בנתיב אמצעי ללא צורך לעקיפה,נסיעה ללא איתותים,נסיעה עם אורות לא מכוונים או גבוהים. האם פעם חשבתם עד כמה מסוכן לנהוג ברכב שאורות הדרך שלו לא מכוונים ?! אתם נוהגים בדרך דו סיטרית,אור אחד גבוה והשני נמוך,אתם חושבים שהנהג ממול יעבור בשקט מולכם ?! לא ממש.הוא ייסתנוור למשך שנייה עד שלוש,לא יראה כלום על הכביש לפרק זמן זה שבו בעצם אם הוא לא שקול בדעתו,הוא עלול להיכנס בכם חזיתית ולגרום להרג ואחר כך השוטרים יחפשו את הסיבה הלא קיימת לכאורה לתאונה,ויביעו עמדתם בסטיית אחד הרכבים לנתיב הנגדי מסיבה לא ברורה. לא חסרים ישראלים כאלה. וגם פה הנהגת,גרמה לפציעה שברשלנות. אומנם פרטי המקרה לא ידועים כיצד ואיך פגעה בו,אך יש לומר תודה על שנשאר חי. כל ההודעה לא ממש קשורה לנושא הראשי,אך מביעה זעם על נהיגת הישראלים. לא סתם אי אפשר בארץ הזו לנהוג מהר ולא מאפשרים חוק אשר יאפשר זאת. אני נחשב בעיני רבים כאחד אשר פורע חוק.כן אני מאלה שטסים על הכביש.רק כשהם ריקים ובשעות הלילה/בוקר 2-5.פחות רכבים לעיתים ריק לחלוטין. עדיפות ליום כיפור
זהו,ישראלי ממוצע כמו כולם,אבל חי.