מגמת מחול

Burning Witch

New member
מגמת מחול

אני צריכה את עזרתכם. אני בכיתה ט' ואני מנסה לפתוח מגמת מחול לשנה הבאה. אמרו לנו שזה כמעט בלתי אפשרי. יש לנו מספיק בנות אבל עדיין זה לא מספיק. בבית ספר אחר מה שעשו זה במקום לפתוח מגמת מחול רגילה אמרו שבתור מחוייבות אישית הם רוצים להתנדב בכפר עידוד (מקום שבו עוזרים לילדים עם פיגור שכלי בתחום המחול) ובגלל זה צריכים שיהיו שיעורי מחול. בקיצור, אנחנו צריכים למצוא משהו שאין בבית ספר אחרים כדי שנוכל לפתוח מגמה. בינתיים לא הייתה לי שום הברקה. אם למישהו יש רעיון אני מאוד ישמח. תודה מראש

MapleSyrup

New member
../images/Emo142.gifמה?

אתם בוחרים את השיעורים במגמה? לפי מה שידוע לי כל המגמות בארץ לומדות אותו הדבר.. וגם אם כבר אתם בוחרים..אתם צריכים שיהיו לכם את המורים המתאימים ולא סתם לזרוק סגנונות

Burning Witch

New member
לא, לא הבנת אותי נכון.

אין לנו בכלל בבית הספר מגמת מחול. מה שאני מנסה לעשות זה לפתוח אחת.

Burning Witch

New member
האסוף מספיק בנות..

כדי לפתוח מגמה, אדבר עם המנהל של הבית ספר. ואם צריך אני אגיע גם למשרד החינוך.

dancer111

New member
לא עדיף כבר..

לעבור שנה הבאה לתיכון עם מגמת מחול וזהו...?

Burning Witch

New member
אם אני לא אצליח לפתוח.

אז כן, אני אעבור לבית ספר אחר. אבל אם תיהיה לי את האפשרות לפתוח אז אני מעדיפה להשאר.

את יכולה...

לפנות לראש המועצה/ראש העיר בבקשה שיממנו לכן פתיחת מגמת מחול.... ועכשיו זה זמן מאוד מתאים כי זה לא ברגע אחרון... אם תנדנדי מספיק את יכולה להשיג מה שאת רוצה.

ב ה ל ם

New member
אני חושבת

שזה קצת יותר מורכב מזה. זה עניין של תקציבים והיום רק מקצצים באומנויות בבתי ספר. יכול להיות שאת צריכה לבקש שיעורי מחול כהעשרה ולא להגדיר את זה כמגמת מחול כי מגמה זה משהו גדול. באיזה עיר את לומדת?

למעלה