מגמת מחול...

amitush24567

New member
מגמת מחול...

הלכתי להיבחן גם למגמת מחול בעירוני א' וגם למגמת המחול בבליך..והתקבלתי לשתיהן היו כמה שהמליצו לי לבליך והמון שהמליצולי לעירוני א.. למה כדאי ללכת..מה לדעתכםמגמה יותר טובה...??

amitush24567

New member
תענו מהר..

בבקשה תענו לי מהר יש לי להחליט עד יום שני!!!! הזה...16-03-09!!!!!

Amitush222

New member
קודם כל להירגע../images/Emo13.gif

תראי את הערב מגמה הקודם של עירוני א' או משהו [כי זה של השנה יהיה רק בסוף החודש הזה], ואני מקווה שראית את הערב של בליך.. ותחליטי. ההחלטה היא אינדיווידואלית. גם אני נבחנתי לשניהם והחלטתי ללכת לעירוני א', היום אני כבר לא במגמת מחול כי החלטתי שהמסגרת הזאת לא מתאימה לי ואני עיונית. ראיתי את המופע של המגמה של בליך לפני שבוע והיה פשוט מדהים, ככה שאני לא יודעת מה להגיד לך, זו החלטה אישית את צריכה לראות בעצמך ולהחליט.

Swap Meet

New member
חברה של אח שלי

הייתה עד שנה שעברה בעירוני א והיא הייתה במגמת מחול והיא סיימה שם עם בגרות עם ציון 95+ ככה שנראה לי שזה אחלה מקום,אבל באמת אני מסכימה עם מה שעמית אמרה

amitush24567

New member
תודה..

אבל תקשיבו אני יודעת על ההופעה והכל(של בליך) אבל אני יושעת שעירוני א הרבה יותר טובים... כיאילו....אני חייבת להחליט וזה נורא קשה לי לבד..!!!! טוב אבל בכל זאת תודה רבה לכן עזרתן מאוד!!!!!

amitush24567

New member
אם יש לכם עוד משהו להציע!!???..

תקשיבו אם יש לכן דעה חד משמעית כיאילו מה עדיף אני אשמח לשמוע כי יש לי עד מחר כולה..אני יותר נוטה לכיוון עירוני א'..אבל ..אני עדיין בספק קל אז עם יש למישהו עוד שעות אני ממש אשמח אם תכתבו לי..!!!!כי להחליט בעצמי זה די קשה!!

למעלה