מגמות

comp 1

New member
מגמות

זה יהיה נחמד אם תספרו באילו מגמות אתם לומדים, למה בחרתם ומה ההתרשמות שלכם עד עכשיו מהמגמות:)

P i x i e s

New member
מקצועות הגברה!

נא להיות מדוייקים :-\ והיה כבר שרשור כזה. :-\ בכל מקרה.. קולנוע- אני ממש נהנית. בחרתי כי לפי דעתי אני מתאימה ויש לי המון ידע כללי בסרטים, לא יודעת. נחמד שם. :] חוץ מהאנשים.. לא משהו בכלל :\ ערבית- נחמד מדי פעם. אני אוהבת ערבית אבל השנה לא יצא כ"כ משהו. הייתי שמחה להיות במחשבים 5 יח"ל.

R o n 2 5 6

New member
פיזיקה

מה שאומר 5 יחידות מתמטיקה(שגם ככה אני עושה),5 יחידות פיזיקה וגם יש אצלנו 5 יחידות צרפתית חובה. עד עכשיו מאוד נחמד.היה לי ניסיון עם פיזיקה שנה שעברה,היה מאוד מעניין וכך גם עכשיו. כמה שאומרים שפיזיקה זו מגמה קשה,בינתיים זה לא קשה.אני מתאר לעצמי שב-יא' יהיו כמה ימים טובים של חרישות בבית

טל קארי

New member
שלי...

קולנוע.. לבנתיים מרוצה בחרתי כי זה נראה לי אחלה דבר אני נמשכת לכל נושא הצילום והעריכה...

מכושפת15

New member
../images/Emo187.gif שלי

ביולוגיה- המורה מלמדת מצוין והיא אחת הטובות.. לדעתי. שאר הכיתה לא מתה עליה
תקשורת- אם היה אפשר לקחת רק תקשורת איזה 20 יחידות, הייתי עושה את זה, פשוט מתה על המקצוע ועל המורה והכל הכתיבה, ועל הכל
מחשבים- איכס איכס איכס. יש 2 מורות. אחת בסדר, יכולה להיות נחמדה, השניה סתם מפגרת :\

Adi140

New member
תיאטרון וספרות-קולנוע:]

מרוצה משניהם. ספרות קולנוע- המורה מלכהההה. והשיעורים ממש כיפיים. תיאטרון- המורה סבבה, לא יותר. אבל הילדים בכיתה ממששש חמודים. הייתי רוצה לקחת גם אומנות, אבל אני לא מתחרטת שלא לקחתי...

Snow fairy

New member
חח אני תמיד כותבת ממחשבים

של חברות וכאלה, ואז אני שוכחת להחליף ניק

lorley boy

New member
אוקיי אז ככה:

פיסיקה-כימיה-ערבית אני מטורף על כימיה וערבית, מה שאומר פיסיקה פחות.. אני ארד ממגמה אחת במהלך השנה (זו חובה)- מאיזו מגמה ארד זה תלוי באם אהבתי לפיסיקה תגדל לאותה מידה של כימיה וערבית.. אה וכן- אני חדש..שלומי מתיכון על"ה למדעים לוד..הוזכרנו לא מעט בשבועיים האחרונים לטובה

noyy

New member
../images/Emo28.gifאין לי בחירה כרגע

ז"א לומדת 3 מקצועות מדעיים + כל מקצועות החובה. בשנה הבאה אני מקווה להשאר עם פיזיקה וביולוגיה

little 14

New member
אני אלמד בעתיד בחק"י

שזה חקלאות ימית או חקר ימי וזו מין מגמה ביולוגית ואחנו חוקרים שם כל מיני חיות ים משהו ממש מעניין ומגניב בחרתי כי זה יותר מעניין מחשמל בקרה ומכטרוניקה אבל בכל זאת זו מגמה לחרשנים

yaelhr

New member
מדעי החברה ותיאטרון../images/Emo9.gif

ולא יכולה להיות מרוצה יותר. במדעי החברה (פסיכולוגיה-סוציולגיה) אני ממש נהנת, והחומר מעניין נורא. רק המורה לא משו=\ תיאטרון זו מגמה נהדרת, והמורה נהדרת. בקיצור, נהדר לי:] אם הייתי יכולה להוסיף לי מגמה זו הייתה מגמת מוזיקה, שהייתי בוחרת בטח אם הייתה כזו=\

למעלה