מגלן

Fishil

New member
מגלן

מישהו יודע מה זה מגלן? הייעוד שלהם מותר לפרסום בכלל? איך מגיעים לשם? תודה לעוזרים.

Amazing18

New member
../images/Emo99.gif

למגלן תוכל להגיע לאחר שתתגייס לצנחנים (לסמן את זה במנילה, לעבור את הגיבוש והראיון ולהיות מיועד לצנחנים), תעבור גיבוש יחטיות , אם תעבור תגיבוש האפשרויות יהיו עבורך פלסר, פלחהן, פלחיק ודובדבן.. אם תמצא כמתאים יאתרו אותך כבר למגלן. בעיקרון היחידה הזו ממש סודית ולא נראה לי שתמצא ממש אינפורמציה או פרטים...

Amazing18

New member
אני טועה?

חוץ מלשמוע על היחידה מחברים או מכרים או משפחה, לא תוכל לקרוא על היעוד שלה בשום מקום..

atypique

New member
כומתה אדומה ../images/Emo47.gif

מדי חה"א

Eran324

New member
אז ככה

מגלן זה יחידה מסווגת,רק לאחרונה גילו שהיא קיימת.. אתה צריך קודם כל לעבור את הגיבוש וראיון של צנחנים,אחרי זה אתה מתגייס,ואחרי שבוע מתבצע גיבוש יחט"יות שנערך בטרום טירונות,ואם אתה מתאים יגיעו אלייך. ונפילי טיס יכולים להגיע ליחידה באמצעות ראיון בלבד.

almogas

New member
//

נתחיל בזה שהיא ממש סודית ולא יודעים בדיוק מה עושים שם.. אח של חבר טוב שלי היה שם וחבר שלי אמר לי שאין לו מושג מה הם עושים אח שלו נפל בגיבוש מתקדם לסיירת מטכל והגיע למגלן אבל אל תספרו שום מידע שיכול לפגוע

Amazing18

New member
זה כזה מעליב ../images/Emo10.gif

פעם שלישית שאתם אומרים בדיוק את מה שאני ציינתייי כבר בהודעה הראשונה! לא סומכים על מילה של אישה פה.. יאלללה..

almogas

New member
לא אל תעלבי..

אני תמכתי בך.. פשוט alones20 אמר שהיא לא סודית.. אז אמרתי שהיא כן ושלא יגידו מידע סודי עליה

almogas

New member
/

עוקב.. בואי לא נסחף על זה שהיא סודית משמע אל תגזימי היא לא סודית כל כך

Itamarro

New member
בקטנה

אני אישית מכיר 2 אנשים שמקושרים למגלן, אחד סיים מסלול שם ומילואימניק, ואחד שעכשיו התגייס לשם. עכשיו, האמל"ח שלה סודי מאוד, קשה להגיע אליה, וזו יחידה מעולה. מה שכן, מותר לדבר על 2 פעולות של היחידה, שהתפרסמו בעיתונות, תחפשו קצת בגוגל אם זה חשוב לכם.

למעלה