מגלומנים יקרים

קפת

New member
מגלומנים יקרים

הרשויות במדינת ישראל משוועות לעזרתכם: זן חדש של פאקמנים פושט באחרונה על הכבישים. מדובר בצורת חיים בעלת מאפיינים ברורים: מתניידת באוטובוסים, מצוידת במאגפון, חדורת אמונה משיחית בצדקת הדרך, עדויה עיגול קטן במרכז הפדחת, שיודעי ח"ן טוענים שהוא מגן בפני סוג מסוים של קרינה אלקטרו-מגנטית שהומשגה במונח "אלוהים", ניזונה מצמיגים בסגנון פלאמבה, ונוטה להתבטאויות מילוליות ואחרות שיש הרואים בהן קיצוניות. מגלמונים יקרים, הנה הבעיה: נניח שאתם משייטים להנאתכם בכביש החוף, כשלפתע פושט להק של צורת החיים התוארה לעיל על הכביש, וחוסם את הצומת. מה תעשו? פתרונות יצירתיים וישימים יזכו את השולחים ב10 אחוזים מדמי פיצויי ההתנתקות של משפחה ממוצעת בת 7 נשפות, לא כולל כלב ושלושה תאילנדים.

קפתנשפהקפת

אני לא מבין מה הבעיה. אבל אולי זה בגלל שלכל מקום שאני נוסע, מתלווה אלי פמליה שכוללת רכב ליווי מאחור, ומכבש כבישים מלפנים. זה אמנם מאט מעט את הנסיעה, אבל מונע במפים שעלולים לפגוע בעמוד השדרה העדין כחרסינה שלי. פתאום כשאני חושב על זה, באמת היה קצת מוזר שלאחרונה ראיתי כמה חתולים דרוסים שנראו כאילו לבשו דובון וכיפה.

רמי 103

New member
פתרונות - המדריך המלא

מן הסתם כולכם מחכים לשפע של פתרונות אלימים לא פחות מאלימותו של החיידק המתנחבל לא ולא הפתרון היחיד שיכול להשאירך שפוי במקרה כזה הוא להטות את המושב לאחור, מושבך לרווח את חגורת הבטיחות, ולהדליק את הרדיו על 103 אפ אמ ככה תרגעו אני ארויח רייטינג ונמנע ממלחמת אחים. פשוט וקל

או קיי. הבנו אותך.

אתה יכול לצאת מהתחפושת, דונקי. עוד מעט ביעור חמץ.

דונקי? את לא מתביישת?

מילא לחשוב שאני מולטי ניקי, אבל לחשוב שהדבר הירוד והעלוב הזה הוא האלטר אגו שלי? לו היתה לי נשמה, הייתי נעלב עד עמקיה.

אם ככה בטח לא תעלב

אם אגיד לך שבפורום עם נפשות כל כך בודדות (תרתי משמע), קל מאוד להתבלבל ולחשוב שיש פה כותב אחד שעובד במשמרות. נו, טוב. שניים. אבל מה זה חשוב? העיקר שהמשכורת מפצה.

רמי 103

New member
אני מתחיל להתייאש מכם.

יש לכם מזל שזיינתי כל אחר הצהריים, ושתיתי בייליס עם האישה הכי יפה ואינטלגנטית ברשת כולה ככה יצא שאני סלחני ורגוע אחרת הייתי באמת מתעצב ומתעצבן שאיזה מישהי חושבת שאני ניק של מישהו אני ניק רק של עצמי ולא איכפת לי מכל הסו קולד שנינות-פנימית שלכם או שתקבלו אותי באהבה או שתקבלו אותי בכוח מאחור. תתחילו כבר להיות נחמדים אלי,ולחיים בכלל. מגלומן זה לא מישהו שמשתין על כולם מלמעלה לא, זה מישהו ששואף לשמים, לאינסוף. כמו שאמר אנרי מושו הצרפתי בשירו הידוע "חיי" "אתם הולכים ממני חיי שלי אתם מתגלגלי ואני עוד ממתין לפסוע את הפסיעה הראשונה אתם מעבירים את המערכה אל אי אן באופן זה אתם נוטשים אותי מעולםפ לא הלכתי בעיקבותכם דרכיכם אינן נהירות לי, המעט מן המעט שאני מבקש מעולם לא הבאתם לי אולי בשל כך אני שואף לאינסוף" וזה עוד ממשיך וממשיך אבל לך תדע אם מישהו פה יכול בכלל להעריך שירה. אני שם מחסום ללשוני כיוון שקפת איימה עלי אחרת, זו שלא גומרת, הייתה מקבלת אצלי כבר שיעור בהתנהגות. תנו משהו מהנשמה שלכם אם אתם רוצים פורום העקיצות ההדדיות הללו תבאנה אתכם נו וור. מניסיון. מישחו מחבב אותי כבר?

מציץ

New member
זה מה זה פשוט

הבו לי 200 כדורי באולינג ואראה לכם תפתרון. סטרייק. לא יעזור?. כדורי גומי כדורים בלי גומי גומי בלי כדורים ובא לציון הגואל. מילה של מציץ.

מציץ או מוצץ?

אם תחכה שיביאו לך פה משהו, מוטב שתתחיל לסרוג ויפה כיפה אחת קודם לציון הבהב כדור אופטלגיןפורטה אהלן מגלומניהקפתגארדן פורפורים שמח

קפת

New member
קליניקטקפת מברכת את החוגגים*

הלו אשלימותקבלונדילית. אנחנו, כמו שאת רואה, ממשיכים בפירפורים כבכל יום מימות השנה. למרות שרובצים לפתחינו אי אלו נביעי זאם חדשים ומאיימים, בסגנון עדות המורות בפנסיה. כלבים, ככה כתוב במקרא, דרכם לנבוח, והשיירה שלי, ככה כתוב בקוראן, לנצח ממשיכה לעבור, בדרכה משומקום לשומקום. *ומזמינה את כולכם לעדלאידעת SSRI

המיציץ בשער

יבוא אישי הובלות בע"מ קבלי אותו כפרי עץ הדעת שטרם נאכל למרות מחירו המופרז הדרך לגן-עדן רצופה בראשי שבעים בתולים ובפקקים של נביעות מתחת לעץ התומר

קפת

New member
בפעם הבאה שאת מייבאת לנו מוצצים

אנא הסירי מראשיהם את העטיפה בטרם השימוש בפורום. לא נעים לנו שהם נחנקים ככה, מתעוותים, מתפתלים, מתכווצים, רוטטים וסובלים על ההתחלה. כי כאלו אנחנו: קטנטנים ורטרטנים כגמדים אפילפטיים בברית המילה שלהם.

שיט...

אשליה וקפת שתו מה"מיץ" שהשארתי במקרר של חדר ההקפאה ועכשיו שתיהן לוקות בכתיבה אוטומטית. לא ארחיב את הריעה על הסיבה לצמאונן הרב ולהמצאותן אצלי במעבדה בשעת לילה מאוחרת. לקח: תמיד לסמן פורמלין בתווית ברורה.

תגידי קפתמוטק

נראה לך שמוצץ מציציס מגלומן ישאל אותי אם להתמצץ? שיתכווץ, יתפתל, התעוות אפילו שיחנק אני רק בונה על זה שזה יהיה בזווית הנכונה של המילה ושירטוט רטרטנים

למעלה