מגלה רדאר???

הנשוי

New member
מגלה רדאר???

בטוחני שרק בפורום זה ידעו לענות לי
אני מעונין לקנות מגלה רדאר והייתי רוצה לדעת איזה כדאי לקנות(קוברה ? יונידן? אחר? ) וכמה צריך לעלות מודה מראש על תשובה מהירה

Fat Cat

New member
אני לא מבין גדול אבל

ה- VALENTINE 1 נחשב המכשיר הכי טוב. למרות שאני לא בטוח שעוד משתמשים בראדאר בארץ ונגד האקדחי לייזר צריך משבש..

© DrorZi

New member
גם לך אני מציע ביקור ב

טופספיד וספיד טרפס לפני שאתה מחליט שאין מלכודות רדיו ותלמד בדרך הקשה והכואבת שיש.
דרור זי better safe than sorry

© DrorZi

New member
אני בטוח שעניתי לך ../images/Emo70.gif

רשמתי לך לגשת לדף הקישורים ושם יש שני אתרים לנושא ספידטרפט וטופספיד. הם יתנו לך את כל המידע ויותר. בהצלחה
דרור זי, גם ההודעות שלי נעלמות לפעמים...

el_2000

New member
אל תקנה בכלל

זה לא נשמע לי יעיל. הרי לייזר זה לא מגלה (מגלה רק אחרי שכבר נתפסת), וגם לא מרו"ם - בשניהם, בלייזר במיוחד, עושה המשטרה שימוש נרחב. לכן, אתה עדיין חושש כשאתה נוהג במהירות לא חוקית, ועלול להיתפס, ולא עשית בזה כלום. אם אתה כבר קונה, לך על אלה של Bell דווקא, הם הכי טובים, בעיקר בסינון התרעות שווא (שזו מחלה קשה של הגלאים מאיכויות ירודות). ואגב, בחו"ל המחירים זולים בהרבה - בדוק ב Amazon, למשל - גלאי שעולה בארץ כ 1000 שקל (בל 890 למשל) עולה שם בסביבות ה 80 דולר

be_roo

New member
כמה תיקונים

המרו"ם אומנם חזר לשימוש לאחורנה אולם מקור פנימי מוסר שרק לאכיפת שמירת מרחק ולא לאכיפת מהירות. ועל זה יבורכו. היות ושטורינו מנסים לבצע נעילות מרחוק לפני שהנהג מספיק לקלוט בעיניו את המלכודת, במקרים רבים קולט הגלאי את הקרן מבלי שהשוטר הצליח לקבל קריאת מהירות עקב המרחק הגדול וההפרעות שנוצרו (בעיקר אם יש מכוניות נוספות בסביבה והקרן "קופצת מהן"). כל גלאי פשוט מגלה לייזר (כמו גם את ה-KR11 שאהוב על מתנ"א דרום בכביש הערבה). קיימות גם מכמונות מולטנובה מהן יש להזהר, ואותן יגלו (במקרה הטוב) רק הגלאים הטובים ביותר שהם ולנטיין1 או בל מסדרת 970 או 990. אל תקנה שום דבר אחר, חבל על הכסף. שני אלה הם אומנם יקרים הרבה יותר (בין 300-400דולר) אולם אם התחמקת משני דו"חות של 750 ש"ח החזרת את ההוצאה. למידע מפורט יותר כנס לאחד מהאתרים שהוזכרו. שיר, לא עוברת את ה-100

el_2000

New member
אתה תשלם הרבה יותר בגלל הגלאי

אפילו גלאים מעולים (והבל 970/990 הם כאלה, מהטובים שיש בכלל) רחוקים מלתת הגנה מלאה. הבעיה היא שכן תבטח בהם - וסופך שתיתפס, כאשר ללא הגלאי היית זהיר ועירני יותר וסיכוייך להיתפס היו קטנים יותר... רק גלאי בתוספת משבש לייזר יתנו הגנה מספקת, אך זה האחרון יקר ומסובך להתקנה. ע, לא עובר את ה 100 ומתוסכל מאוד מכך

be_roo

New member
מי שמייחס למוצר .....

דברים שהוא לא מסוגל לעשות סופו שילמד בדרך הקשה. מי שלומד את דרך התפעול הנכונה, מכיר את המגבלות של הגלאי ולא סומך בצורה עיוורת יכול להוציא ממנו את המירב ולהנות. על משבשים למניהם לא ארחיב כאן. רק אומר שגם הוצאה כזו תוחזר תוך זמן קצר SI
שיר, לא יורה לעצמה ברגל

el_2000

New member
שיעלו את המהירות החוקית בארץ

למשהו הגיוני שגם אפשר לציית לו, הכי טוב (מי יודע, כבר התחילו להתיר בחקיקה מרוצים)

speeder

New member
הקנסות הם ברז של כסף

אם יעלו את המהירות יהיו פחות קנסות ואז גם הרבה פחות כסף, מה עוד שברור שיהיו יותר תאונות (אולי לא הרבה יותר), ואז חראם על זה שאישר את הגדלת המהירות יעשו לו כזה לינץ........... אתה מכיר מישהו שיהיה מוכן לחתום על העלאת מהירות ?? אני לא מכיר !! גיא ממשיך לצייד את רכבו בכל אמצעי הגנה אפשרי....... אומנם הכל נשק סטטיסטי אולם Lim report (radars+jammers --00)=0

gritzi

New member
הנהג הישראלי הממוצע יסבול

קשות אם יעלו את המהירות , אתם יודעים כמה יהיה לו קשה לחתוך לנתיב השמאלי ולהירדם
שם ב70 קמ"ש ? ( וללא איתות הוספתי ? ) גיל - שמגיע יותר מהר לעבודה במסלול הימני

el_2000

New member
אז אתה יודע מה, שיורידו את המהירות

אז יוכלו לעשות יותר כסף מקנסות, יהיו פחות תאונות ופחות נפגעים, זה שיחתום על ההחלטה יזכה בפרס - ובקיצור, רק יתרונות, לא? ע, שסגר רק 173 אבל עובד על זה עם הפיז´ו החדשה........

red cars

New member
שוטרי התנועה מנסים להוריד לנו את הח

שק לא סתם הם נקראים מאנייייייק כשיהיה אוטו פרטי מאחור ייהיה כתוב אנגלית על גבי שמשה אחורית ANTIMANIICKS

© DrorZi

New member
../images/Emo32.gif RED כנס לפה

אני בטוח ששמת לב לבד כמה אנשים הרגזת אתמול עם ההודעה שלך יש ביטויים שלא מקובלים ולא משנה כמה עיצבנו אותך. אתה לא תקח אקדח ותירה במי שרב איתך על חניה נכון
אני לא בא לחנך ואני לא רוצה להתעסק עם זה, הסיבה שאינך מוגבל כרגע היא כי אתה משתתף קבוע ואני יודע שזו אינה הדרך בה אתה מתבטא, אני לא אשפוט אותך ברגע של חולשה (וזה מאוד מעצבן מה שקרה לך אתמול) אבל נא שים לב להבא.
דרור זי.

למעלה