מגי יקרה,חבל שאת מגרשת משתתפים

11a2

New member
מגי יקרה,חבל שאת מגרשת משתתפים

מהפורום,הודעה או שירשור?הכותב מחליט,מצטער מאוד, ביי.

11 היקר מקווה שאתה עוד פה

כדי להגיב מגי לא בקשה לא לפתוח הודעות מגי ביקשה לשרשר תגובות להודעה במקום המתאים ולא לפתוח הודעה חדשה על על משפט שיש לנו לומר הוסבר מה ההבדל בין הודעות או שרשור וסביר להניח שאם היית כותב הודעה היית רוצה שהיא תהיה מספיק זמן פה על מנת שאנשים יוכלו להגיב אליה כל הודעה חדשה "זורקת" הודעות ישנות רחוק יותר בעוד שרשור נשאר לזמן רב חבל שאתה כועס כי אין כאן כוונה להרגיז אפאחד יש כונה להתחשב בכולם אז מה דעתך להשאר קצת יותר ולראות ששרשור לא מפריע אלא מועיל? ראה את הדפים הרצים בפורומים אחרים ראה את הדפים המשתרשרים פה כך, גם אנשים שנכנסים מדי פעם יכולים לשייך נושא לנושא דווקא לי זה נראה הגיוני ואני מכירה את זה מפורומים אחרים וזה עובד למופת צוך התחשבות הדדית אז אנא השאר עימנו אני אישית מאד אצטער אם תבחר ללכת אני אוהבת לקרוא אותך אז מה דעתך? שולחת לך חיבוק שיחזיק אותך פה אל תדחף אותי אחורה

11A2 רוצה\מבקשת - שתישאר

אוהבת לקרוא את הודעותיך.. וע"מ שההודעה לא תיעלם .. הנה - הקפצתי אותה.. אנא - הישאר.

הנה אקפיץ אותה גם כי נדמה לי

ש-11 לא ראה אותה לפחות לא הגיב ואולי כבר לא נכנס לפה אבל חבריו פה בבקשה לשגר אותו מיידית לפה חן חן וגם תודה רבה

11a2

New member
גבירותי היקרות, ../images/Emo20.gif

רק עכשיו ראיתי, כבשתם אותי בנועם דיבורכם, מה שהיה,היה כלא היה,

שקדי

New member
ומה איתי?????? ../images/Emo46.gif

רק בשביל הבנות אתה חוזר????? יאללה מילא.....העיקר שחזרת ידידי בעל השם המוזר ותביא איתך גם את הפרפרית.............

magy

New member
שקדי, יש לי סקופ אדיר עבורך

ממקורות יודעי דבר שהיו מקורבים לבין לאדן... התגלה משהו.....מזויע....אחר הגילוי נודו הנ"ל והם במחתרת... אחד ממקורביו של בין לאדן.....(ואני לא רוצה להכנס לפוליטיקה...) ראה אותו הולך לחפוף את ראשו, ומה ראו עיניו כשהסיר הראשון את הסמרטוטים????????? גם שפחה חרופה תחת כל עץ רענן , לא ראתה כדבר הזה....... נא להשמיד מיד את התצלום, מאחר וכל מי שנושא את התצלום במחשבו...נחשב למשתף פעולה עם גורמים עויינים לבין לאדן.....והופך אוטומטית למבוקש.... ראו הוזהרתם....... לראות ולהשמיד.... שיפטו בעצמכם......את גודל הזוועה.........

שקדי

New member
ועל זה כבר אמרה אחת הנערות.........

לא מבינה את הראש שלו אבל הוא עושה לי את זה...............

magy

New member
צחקתי, ולא וירטואלית

על אמת..... תגיד, היו לך בעיות להכנס לתפוז אחר הצהריים.????? היו לי כל הזמן.......... לא יכולתי להכנס...... מדי פעם..... הצלחתי....... נראה מה יענו לי בפורום מנהלים.....שאלתי גם אותם......

שקדי

New member
היו לנו כאלה בעיות חשבנו לא נגיע...

קודם צילמנו איזה קטע לסרט שלנו שבקרוב אוסיף פרטים עליו אח´´כ הילדות השתלטו על המחשב פלוס יבוא חבירות אח´´כ הלכתי לאכול ולהביא אוכל הביתה אח´´כ שלאף שטונדה כמקובל אח´´כ ביתי הקטנה גבתה חוב ישן כלומר מה שהבטחתי לה אז לקחתי אותה וחברה על הטרקטורון לטיול בסביבה ובהזדמנות פילחנו פומליות נהדרות ממושבניק בסביבה וישבנו לסעוד את ליבנו על גבעה נוכח השקיעה האדומה ובסוף בסוף חזרנו עייפים אך מרוצים רק כדי לגלות שביתי השניה התמקמה על הנוכחי ומסרבת לפנות.....תגידי..... לכאלה בעיות התכוונת????????

11a2

New member
עכשיו אתה מבין שקדי ידידי,למה

המושבניקים זורקים את הרגל?

magy

New member
גם את זה תשאירו למחר.

פלוס רמקולים פלוס פלאשששששששששש רק מחר סתתתתתתתתתתתתתתתתתאם

עיניים

New member
ואני דווקא שמעתי

שעל זה נאמר: "כשהוא עומד אז השכל בת-ת" (שמתי חגורת צניעות)

ואיך נהיו לי רעידות בלב

רק לקרוא איך ככה בפשטות בלי הרבה עניינים ובלי פוזות שבת הביתה
בוא שב איתנו וברוך שובך

למעלה