מג'יק 1 - שאלה

• פותח הנושא ori31
  • פורסם בתאריך

ori31

New member
מג'יק 1 - שאלה

אנחנו חושבים להצטרף לשייט בספינה הנ"ל לאלניה ליסול ורודוס עם בני 18 ו 12 האם מישהו היה או השתתף בשייט כזה? אבקש חוות דעת והמלצות תודה

sela v

New member
מה?

תסביר לנו מה קשור שייט תענוגות לפורום תרמילאים?

natyh

New member
רעיון טוב

אם יפתחו קמפינג לתרמילאים על הסיפון העליון אז ללא ספק המחירים ירדו ויהיו שוים לכל נפש . כלומר שיט תענוגות + תרמילאות = פתיחת קמפינג בסיפון העליון ....
אם כי אני לא משוכנע שבעלי הספינה יאהבו את הרעיון .....

pako27

New member
לא קשור וגם לא היתי מפליג !

על אוניה כמג'יק 1 .........................

התבתבלת עם שייט בנהרות בברזיל...

איזה אדם מיושב ועמיד ישן על ערסל ויגיד שנוח לו???

natyh

New member
הזכרת לי .... ../images/Emo13.gif

את הסיוט הזה .... אוף .... איקיטוס -> פאקיה סמיריה יומיים וחצי על ערסל ... פאקיה סמיריה איקיטוס עוד יומיים וחצי אותו ערסל ... איקיטוס לטיסיה טבטינגה עוד יומיים וחצי במורד הנהר ... במעלה הנר לוקח חמישה ימים.... ומכאן לטיסיה גם התרמילאי הכי מתכלב ... כלומר אני
טס ישר לבוגוטה .... מספיק עם הסיוט הזה ... אוףףףף פאקו אחרי שייט כזה אפילו המג'יק תיראה לך ארמון .....

אני דוקא ממש לא סבלתי...

ישנתי מצויין על הערסל... עד ש... לפני עלתה איזה זקנה והחליטה לתלות את הערסל שלה מתחת לשלי... טוב נו נרים טיפה למעלה... פחות נוח לעלות... אפשר לחיות אם זה... אז ש... מסתבר שהיא מתעוררת מוקדם... בערך בזריחה או לפני... וכשהיא מתעוררת היא אוטומטית נותנת לי איזה נגיחה מלמטה... ככה במשך יומיים היתה לי השקמה...

kogawa

New member
Rסלים

איקיטוס-טבטינגה/לטיסיה-מנאוס-סאנטארן-בית לחם... במהלך 4000 הקילומטרים מתחילים להתרגל.. ומוצאים את ההטיה הנכונה R-סל, ערס-על, ארוסול... והכי גרוע שלאחר שגומרים את שלושת הליטרים של המים המינראליים מתחילים לשתות מיים חומים שכ-200,000,000 מנות שתן מוזרמות כל יום לנהר ממנו שתיתי (דבר שחיסן אותי מכל מחלה אפשרית להמשך הטיול), ועוד אומרים שהדולפינים המלווים את הספינה הם דולפינים של מיים מתוקים.. והפרה הזקנה שמועליית לסיפון ועד שלא נאכל את כולה לא יעלו פרה מתה אחרת במקומה.. אבל כמו שאמרו הגששים - גם סיוט זה חוויה..

natyh

New member
פרה העלו לכם...

לנו בקושי איזה דג טונה .... מיים מינרליים.... שמים את המיים בחבית ומחכים שהחול ישקע אחח איזה מיים.... מנות שתן במיים ...חחחח הקוף שלי דאג להשקות אותי ממקור ראשון..... יאללה נעזוב את זה אני עוד אתחיל להתגעגע אליו... קראו לו איזראל...
חבל שאין לי איזה סורק טוב .... תזכיר לי להביא תמונות למפגש הבא .

jeshu

New member
../images/Emo12.gif יש מפגש ? למה לא מספרים לי שום דבר ?

kogawa

New member
לשותף שלי במסע הזה

היה קופיף מקאק ובואה-קונסטרקטור בשם "אולינדה". פעם בשבועיים היה מכניס אפרוח ואת אולינדה לחדר חשוך ואחרי שעה רק אחד נשאר בחדר, ואחרי שבוע היתה אולינדה מרימה זנב ומשאירה חבילה צהובה של שער ארוזה היטב.. כשהתפגר הקופיף הצעתי לו לאפסן את הקופיף בבטן של אולינדה וכך לשמר את שניהם יחד.. וזה בכלל היה בבאהייה..

natyh

New member
אני לא מאמין ...../images/Emo13.gif

ואני מאד מקוה שזה רקב קוריוז ולא טיפ או המלצה ליוצאים להפלגה על המג'יק 1 . אבל אם זו ההמלצה שלך , אז תשכח מלהתךלק אתי באוהל החדש שלי ..... על הסיפון של המג'יק 1 . בכלל אני מקוה שנוסעי המגיק לא יחליטו להיפטר מחיות המחמד שלהם בואה קונקיסטה ... תניני אל חמה ושאר ירקות דוקא בהפגה הזו... אבל ...
אלוהים יעזור למפליגי המג'יק, רציתם טיפים רציתם להפלגה ...
מה טוב יותר מהפלגה בסגנון תרמילאי .. תקראו תגזרו ןתשמרו...

natyh

New member
השעה מאוחרת

לנוכח השגיאות בהקלדה ... הודעה אחרונה להיום .. התיקונים : רקב= רק להתחלק כמובן. הפגה = הפלגה ... אמא נבהלתי מהנחש ...

jeshu

New member
יש גם "הטיול מורכב מחלקים שנהנית מהם ומחוויות"

sela v

New member
קודם שיחזירו את הקו

לקפריסין וליוון במחיר שווה לכל נפש.

pako27

New member
כאחד שעבד באוניות מהרמה הגבוה

ביותר ,היתי ממליץ לשקול אם לא כדאי להוציא עוד כמה ג'ובות ולהינות בקרוז עם רמה ??!!!

natyh

New member
מה דעתך פאקו

על קמפינג על סיפונה של שוברת הקרח בפינלנד ....
קמפינג באיגלו .....

natyh

New member
קרוז בלפלנד ... ../images/Emo13.gif

הנה הקרוז המדובר יעללה חן מלא אויר באופניים נוסעים.....

natyh

New member
נו ולפלנד בלי קייטווינג ....

ותודה רבה למג'יק 1 פאקו מילאת אויר בגלגלים ....

pako27

New member
בלי אויר אלא עם מגלש מחובר לבולם

ואולי גם קצת ברזיל להפשרת הקרח ????? הקרוזים שם מספר 1 !!!!!!!!!!!!!!!

למעלה