מגיפות

• פותח הנושא tanka
  • פורסם בתאריך

tanka

New member
מגיפות

אנשים יקרים מה דעתכם על הטענה שמגיפות, כדוגמת המגיפה האחרונה מאיזור הונג-קונג והמזרח, הן הדרך של העולם, אמא אדמה,אלוהים (או כל דבר אחר שתבחרו), להביא לאיזון בעולם. (דילול האוכלוסיה וכו') זו אינה דעתי אבל מענין אותי לשמוע מחשבות של אנשים בנושא. על כל פנים בריאות לכולם והרבה אור, מירית.

JonnyBoy

New member
יש אנשים שאוהבים לדבר ../images/Emo13.gif

גם אם הדברים שהם אומרים מציגים את האומר לא ממש כ
יש יותר מ-6 מיליארד בני אדם על הכדור הזה. סטטיסטיקה ששמעתי פעם מספרת שכל שנייה נולדים 9 אנשים ומתים 5. לטועני הטענות ההיתי אומר, "קצת פרופורציה, רבותי.
"

YinYang

New member
אם זאת המטרה...

של אמא אדמה, אז צר לי לאכזב אותה- אבל בינתיים היא עושה עבודה לא הכי טובה. קודם שתאזן את המצב הכלכלי בארץ, ואח"כ שתביא איזון לעולם
אייל

מאיר72

New member
אימא אדמה לא מטפלת בבעיות פיננסיות

ושאר הדברים הללו, אבל אם כורתים עצים, חוצבים יתר על המידה, שואבים ממנה בלי גבולות, אונסים אותה וכו', אז יש לה דרכים לומר לנו (זה שאנחנו לא מבנים זה משהו אחר) להפסיק.

רפי עשת

New member
ואללה - אתה גם רציני ../images/Emo13.gif וצודק 100%

לדעתי. על כל ההפרה לאיזון אנחנו
משלמים ועוד נשלם ביוקר. כך לדעתי לגבי אכילת הבשר (אם יורשה לי לחרוג מעט). משהתחילו בני האדם לאוכלו החל הרשע בעולם. לא ניתן להתייחס אל בע"ח אחד בגסות ואל אחר (גם אם הוא בע"ח אנושי) בצורה אחרת
אבל מעבר לעצב בדברי, שולח אליך

מאיר72

New member
רק בענין הבשר אם היו רוצים

שנאכל אך ורק צמחים היו יוצרים לנו מעיים כמו אצל הסוסים, הפרות ושאר הירקות. דבר נוסף אפשר להתיחס גם לצמחים כאל דבר שיש בו רוח ונשמה ולכן גם אותו לא צריך לאכול ואז הכי קל זה פשוט לגווע ברעב ולמות.

freearth10

New member
וכך אנחנו חוזרים שוב אל האיזון

אל המלצת היום
גם מזה וגם מזה. מאיה

רפי עשת

New member
יש את גישת הפרוטנים, שאוכלים פרי

רק משנשר. אך - לפרי ייעוד: הפצה. זו מתאפשרת רק אם בעה"ח יאכלו אותו. + מע' העיכול שלנו הסתגלה עם השנים לבשר אך היא עדיין לא כל-כך נהניית ממנו. אני בן של ברזילאים כך שאינך יכול ללמדני מהו בשר טוב
מאז הייתי לצמחוני ה-כ-ל נפתר. לא מחלות (טפו טפו
) ולא פצעים, הנפש יותר רגועה. [בכל אוכל אנו משקיעים אנרגיה. לכן חשוב למסעדות לפרסם: מטבח ביתי = השקעה אנושית ולא מכנית. בבשר, מירב ההשקעה - בהריגה = אנרגיה שלילית, ואותה אנו מקבלים עם אכילתו. חלק גדול מהרוע בעולם נובע מזה]. שחיטה כשרה היא בול...

למעלה