מגיע לנו מזל טוב...

king kazabubu

New member
מגיע לנו מזל טוב...

כן מזל טוב!!!! אתם יודעים לכבוד מה? ... ...... ........ נכון... גם היומולדת שלי שחל עוד יומיים.. אבל לא רק על זה אני מדבר.... למען האמת אני מדבר על משהו שונה לגמרי... על יומולדת לדבר שונה לגמרי.... מישהו יכול לנחש מה?! אז אני אגיד לכם! ב26 לחודש ספטמבר לפורום הזה תמלא שנה שלמה מאז שהוא הוקם... אוי, אני זוכר את הראיון האישי שלי אצל מנהלת הפורומים של תפוז.... זה היה כל כך מצחיק... טוב.... לכבוד החגיגות אני רוצה להכריז על תחרות חדשה בפורום, תחרות חבר הפורום השנתי.. כלומר מי הכי תרם לפורום במהלך השנה.... כל אחד רשאי להציג את עצמו כמועמד.... ולקראת יום ההולדת נעשה הצבעה!!! ביום ההולדת עצמו נקבע שעה בה כולנו נכנס לצ'אט ונוכל לשוחח "בזמן אמת". ועוד הפתעות מחכות לנו עד אז... אז קדימה!!! להציע את עצמכם!!!

ashkeloni

New member
מזל טוב לפורום!!

ואני מציע את נבו...חבר הפורום (אני מנחש שאי אפשר לבחור מהמנהלים נכון?)

Light woman

New member
אממ.... אהה.. או אני יודעת^^

אולי אותי? P: אוהבת להצחיק אנשים, ו... להצחיק אנשים, ולהתלונן? P: קוג'יצ'י: בעיקר להתלנון P: אני: מה זה אמור להביע? >< קוג'יצ'י: שאלה מכשילה? אני: זהו! אין עוד עוגיות למשך שבוע! קוג'יצ'י: לא... ;.; *מתחיל לבכות בכי קורע לבלבות* אני: אוי לא... *מתאפקת לא לבכות* פיקולו: אוי לא... *שם אטמי אוזניים ונכנס לבונקר* אני: ווווווווואההההההההההה *בוכה יחד עם קוג'יצ'י* קוג'יצ'י: *סניףסניף* אוי לייט, אל תבכי, אני אוהב אותך... *חיבוקי, דפנה דודידו ודובוני אכפת לי ברקע...* אני: מה אתם עושים כאן?!אתם הורסים לי את הקטע הרומנטי עם קוג'יצ'י! >< *שולפת קלצ'קוב (ככה קוראים לזה?) ויורה על דפנה, דודידו, ודובוני אכפת לי* קוג'יצ'י *זורק על הד' שלושים כדורי טניס ממכונת כדורי הטניס הזאתי...* הא הא! תתפלאו לדעת כמה זה כואב שזה פוגע בך... מוהאהא! פיקולו *יוצא מהבונקר וכדור נוחת לו על הראש* אני: פיקולו! תיזהר! אוי לא ;.; שתי שורות מאוחר מדי... פיקולו *מתעלף* אני: אמממ... מישהו רוצה עוגיה? קוג'יצ'י: אני? אני: אה לא ידעתי שאני רוצה עוגייה^^ תודה שאמרת לי^^ שיט, עכשיו בגלל המערכון יש לכם עוד סיבה לא להצביע לי P:

Light woman

New member
P: זה אומר שתבציע לי? וכתבתי את זה

כמו שכתבתי את זה כי יש לנו אחד בכיתה שזה שם המשפחה שלו וזה הזכיר לי את קלצ'ניקוב... אבל שכחתי שקוראים לזה קלצ'ניקוב.... וזה היה באמת שאני מציקה או סתם שאני מטומטמת?

Light woman

New member
מציקה= מצחיקה... אופס P:

ומה זה אמור להביע? >< גם מציקה וגם מטומטמת?! אוקיי, אז אין עוד מערכוניים בשבילכם! ><

lgmtk

New member
דייייייייייי אוף את לא מבחינה בין

רצינות לצחוקים..................ואל תפסיקי
!!!!!!!!!!!!!!

Light woman

New member
הא הא^^ טוב, נראה... אולי... כן...

טוב, אז לא^^ אם עשית פרצוך עצוב מי אני שאתנגד? ואין לי כוח לכתוב מערכון, מחר, שלוש שעות מתמטיקה רצוך עם התעמלות באמצע... ;.; רחמים!!!

Piccolo

New member
מזל טוב!!! ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

גם לפורום ובעיקר לשלומי.

Piccolo

New member
אוו וכמעט שכחתי..

המוןןןןןןןן מזללללללל טובבבבבבבבבבב
:>>>>>>>>>>>

king kazabubu

New member
../images/Emo13.gif

איזה ימולדת היה פה... טירוף!!! (פרדי מהפיג'מות) סתם היה שולט... זהו? אלו האנשים שמוצעים לחברי הפורום השנתיים?

למעלה