מגיע לנו מזל טוב

doritya2

New member
מגיע לנו מזל טוב

אחרי שנה וחודש וחצי של הנקה, סירוב עז לבקבוק ומוכנות רבה לשתות מים רק מכוס ללא פיה או בקבוק ליטר וחצי, סוף כל סוף הסכים נבו לשתות ולינוק מבקבוק עם פטמה סיליקון. אתם בטח חושבים שזה לא ביג דיל, אבל בשבילי זה צעד גדול, כי עד עכשיו המוצצים היחידים וההרגעה היחידה שלו היו הציצי והנה הוא למד לשתות מבקבוק ואני יכולה לנשום סוף כל סוף לרווחה ולהתחיל להעביר אותו לבקבוק יותר ויותר ולאט לאט לגמול אותו ממני.

doritya2

New member
ואתמול...

הוא גם שתה כמעט בקבוק שלם של מטרנה, מסתבר שהוא לא אוהב סימילאק (לצערי) ולכן הוא סירב בתקופה האחרונה לשתות סימילאק. את המטרנה הוא גמה בכיף. וזה משמח אותי מכמה סיבות, קודם כל אפשר להשאיר אותו עם אחרים בלי שהוא יצרח ומעבר לזה אני מרגישה שהחלב אוזל לי לאט לאט וזה גורם לו להיות עצבני...

מזל טוב ענקייייייייייייי

יאלללה סטייקים שיפודים צלעות...................................................

כ"כ מבינה אותך, תנדבי כמה טיפים

קודם כל מזל טוב על ההישג המרשים. גם הבובה שלי, בת שנה בעוד שבועיים, לא מוכנה לשתות בשום פנים ואופן לא מבקבוק, לא מכוס ולא משום דבר - רק ציצי. היא אוכלת אוכל מוצק נהדר אבל לא שותה ובלילות מחזירה את הכל ביניקות ארוכות ומתישות (שלא היו בעבר כשרק ינקה). בקיצור, מתחילת ספטמבר אני חוזרת לעבוד. היא תהיה עם מטפלת ואני דואגת לנוזלים. מה עושים? יש לך טיפים? (יאמר שאני כל הזמן מציעה לה לשתות בכל דרך אפשרית, מים, מיץ הכל. והיא פשוט לא מוכנה.). תודה.

doritya2

New member
צר, לא אוכל לתת לך עצות

מניסיון ומקבלת עצות מאחרים (שעלו לי המון כסף), למדתי שכל ילד הוא אחר עם העדפות שונות ואין להשליך מאחד לשני. נבו אהב לשתות מבקבוק ללא פיה ומכוס רגילה (בקבוק רגיל של מי עדן) והכל היה נשפך עליו, אבל כל פעם ששתיתי הוא ביקש גם. כל הזמן הצעתי לו פטמות ובסופו של דבר הוא העדיף את ההכי פושטיות, אמרתי לעצמי, אם הוא כל כך אוהב מים, אנסה לתת לו גם אותם בבקבוק (לא סימילק) ואחרי כמה נסיונות במרחק של זמן, אחד מהשני זה עבד. ראיתי שהוא לא אוהב סימילאק וסירב לשתות, אמרתי שאנסה מטרנה (יש להם חמש דוגמיות למכירה בעשרה שקלים) וזה עבד. הדבר היחיד שאוכל ליעץ לך, הוא בשום פנים ואופן לא לשים מיץ בבקבוק, עדיף להמשיך להניק מאשר לשלם הון לטיפול בעששת וזה גם משפיע על שיני הבשר. מקווה שתמצאו את הפתרון במהרה, כי באיזה זהוא שלב זה מתחיל להיות קשה ומציק. למשל, בשבוע שעבר, הייתה אזכרה לאימא שלי והשארתי אותו עם בת אחי, יהב העיר אותו ומאותו זמן הוא לא הפסיק לבכות והיא הייתה חסרה אונים. בהצלחה

אני בכלל לא בכיוון של תחליפי חלב

אם היא רק מבינה שיש בבקבוק תחליף היא ישר מסיטה את הראש ומעיפה את הבקבוק עם היד הקטנה שלה (דר"א היא אלרגית לחלב ולכן לא מדובר על סימילק או מטרנה, אבל זה עניין אחר). אני מדברת רק על מים. היא שמחה לטעום /לשחק איתם מהכוס אבל אחרי לגימה היא יורקת אותם. כנ"ל מבקבוק. כבר שנה שלימה זה היא, אני והציצי שלי. שלושתינו יחד מחוברים ולא ניתן להפריד בינינו ליותר מ-3 שעות. אבל שאלו יהיו הצרות שלנו....

שוקוקוס

New member
מגיע לך כל הכבוד פעמיים

ראשון על זה שעד עכשיו הנקת. שני על זה שידעת והצלחת להפסיק, וכמובן לנבו ששיתף פעולה

doritya2

New member
אני עדיין מניקה

הוא לא מוותר על זה לחלוטין, אבל יש הקלה גדולה שאני יכולה להשאיר אותו עם אחרים.

למעלה