מגיע לכם לדעת

האלי

New member
מגיע לכם לדעת

הבוקר הבן הקטן שלי (זה שבעניינו שאלתי אתכם, ולכן מגיע לכם לדעת) מתקשר אלי בדמעות: "אבא, אני יכול לבוא אליך?" נכון שזו לא השבת שלי, אבל אני בבית, אמרתי לו: "בוודאי!" כשהוא הגיע שאלתי מה קרה והוא בדמעות הסביר לי שאין לו שום מחשב שהוא יכול לשחק, אמא עושה עבודות על המחשב הגדול, אח שלו לא מרשה לו לגעת במחשב שלו ואני לא מרשה להתקין משחקים על המחשב שלי. הוא בא עם דיסק של המשחק שהוא רוצה ואמרתי לו שאם נוריד את המשחק שהוא התקין על המחשב שלי, הוא יוכל להתקין משחק אחר במקומו. ובזמן שאנחנו מתקינים (ואיזה כיף זה לראות את ההקלה שהוא הרגיש כשהוא מצא מקום שהוא יכול לשחק בו...) הוא אמר לי: "אתה יודע אבא, אולי זה טוב שהתגרשתם. עכשיו אתה פחות עצבני ויש לך יותר זמן אלי..." אני לא זוכר את המילים בדיוק, אבל קיבלתי ממנו את ההרגשה שהוא מקבל ומשלים עם המצב החדש. אחר כך הוא ישב ושיחק על הערב, חוץ מהפסקה קצרה כשהוא היה רעב. ועוד כמה פעמים שאילצתי אותו לעצור לרגע, כי הייתי צריך "חיבוק - דחוף" כמה שאני אוהב את הילד הזה... שלכם, האלי.

ואני - כמה שאני אוהבת אותך ../images/Emo13.gif

אני שמחה בשבילך, שמחה בשביל הילד.. זה מרגיע משהו מבפנים, נכון האלי?

מייקי69

New member
מגיע ועוד איך !!!!

ראבאק!!! קצת נחת !!! מה, בטח מגיע לנו !! שמחה מאד מאד מאד !! רק משפט אחד קטן, בסגנון אבא שלי: יהיו עוד כמה יציאות לא נעימות, שתדע. וכשיבואו אלה, תזכור טוב טוב את הרגע הזה של היום. נ.ב. הכי שמחתי שלקחת "חיבוק-דחוף". כמה? כמה לקחת?

ואיזה

כיף לשמוע אותך מספר את הדברים הקטנים שעושים לנו את החיים, לפעמים אנחנו עצובים ולפעמים אנחנו שמחים והיום אני לפחות התרגשתי מאד. רגעעעעעע , במחשב שלנו מיליון משחקים שלח אותו אלינו יוכל לשחק כל היום בכל משחק שירצה :)))))) גלית

רגעי ה"שקט"

ישנן הרבה רגעים בהם אני מתבוננת בביתי הקטנה ויודעת שהיום אני לה לאם הרבה יותר טובה הרבה יותר רגועה ושלמה עם עצמי כי בסוף היום ולאר מסכת הסבל והיסורים.. אני והיא משפחה שלמה..מלאה ..אוהבת מאד ללא דמעות וכאב ללא צער רק הרבה אהבה.. ונכון, יהיו וישנם רגעים שבהם קשה מאד אבל עדיין הרבה פחות מהטוב... נשיקה גדולה האלי.. המחר הוא כאן והוא טוב , נכון?

אמנם לא מכירים

אבל יצא לי לראות את ההודעה הקודמת בהקשר של הבן שלך ופשוט שמחה בשבילך

ומגיע לך לדעת.....

שזה פשוט ניפלא... לדעת שיש למי לפנות. זה שהוא פנה אלייך וביקש לבוא זה הדבר שייתן לך את הכח גם ברגעים הקשים, כי בבקשה הזו שלו לבוא אלייך הוא הביע את אמונו בך ומימש את הביטחון שאתה כאבא שלו מעניק לו ללא תנאים..... אחלה..... האנקדוטות הקטנות של החיים...

תותית11

New member
להאלי

הנה הקטנציק פתאום מגלה שלגירושי הוריו ישנם גם אי אילו פלוסים והשד לא כל כך נורא..פתאום יש לו שני מחשבים:) בכל רע כנראה מסתתר לו גם טוב ולאט לאט יתבגר יגלה יותר וישלים עם המצב. שמחה שהיו לך רגעים טובים איתו האלי.

or1

New member
מגיע לך לדעת

פנייה כזו של בנך מדגישה עד כמה הוא בטוח שתמיד תהיה שם בשבילו כשהוא זקוק לך. תחושת הבטחון אינה צומחת יש מאין. נטעת בו את התחושה באהבה רבה והנה זכית לראות שהצלחת.
or1

למעלה