מגיע לי... (TAKE 2)

כRובי

New member
מגיע לי... (TAKE 2)

מזל טוב

מזל טוב,מה?נולדה לך עוד בת יה יופי.

סתם אח שלי מזל טוב K T M 5 2 0 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MexMex

New member
יופי...

עכשיו אוכל לשנורר 520 למירוץ הבא
מזל"ט!

כRובי

New member
אני "תלוי" בחסדיו של R520F שם זמני

שכנראה ילווה לי זוג גלגלים למרוץ (גם אם זה לא ייצא לפועל, הוא כבר יצא מבחינתי
על עצם ההצעה שבאה מצידו...
)

ransnow

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo49.gif איזה חימוש מוטרף

קורה פה לאחרונה...

D the kid

New member
מזל טוב.

מישהו יכול בכמה מילים להסביר מה זה 520
(בהשוואה ל- LC4).

כRובי

New member
המממ...

ל-KTM יש באופן כללי 2 סדרות מנועים בתחום הסינגלים מרובעי הפעימות מקוררי המים. 1. מתקראת LC4 ומתבססת על מנועים שתכנונם העיקרי היה בתחילת שנות ה-90. בעבר, מנועים אלו הניעו את "אופנועי הדגל" של החברה, כשלארץ הגיעו הדגמים תחת השם EGS/EGSE/SC וכו'... ואפילו הדיוק 1 של התימני מלרט משתייך לאופנועים מסידרה זו (רק מ-98, לאחר שידרוג קליל של המנועים, שינתה הסידרה את שמה ל-LC4). 2. ב-98, לאחר שק.ט.מ סיימה "לבדוק" את קונספט המנועים הללו באופנועי הוסאברג (חברת בת של ק.ט..מ), הושקה סידרת נמנועי הרייסינג המתקדמת של החברה - אותה סידרה שמניעה היום את אופנועי האנדורו (EXC), המוטוקרוס (SX) והסופרמוטו (SMR) הקרביים יותר של החברה. סידרת הרייסינג, שה-520 שזה עתה רכשתי משתייך אליה, מסיימת בימים אלו את חייה בפורמט הנוכחי ובשנה הבאה צפוי להיות מושק מנוע סינגל בעל 2 גלי זיזים עליונים (במקום אחד הקיים כעת) - למיטב ידיעתי, המנועים עדיין ייקראו רייסינג... מנועי ה-LC4 הגדולים, הכבדים (אבל המאוד חזקים ואמינים) עברו לשרת את דגמי הדו"ש של החברה (אדוונצ'ר 640, סופרמוטו 640 ודיו 640 וגם LC4 בנפח 400 המיועד לשטח הגיע ארצה). ובתכל'ס, מה אומר ה-520 מול ה-640? כמעט אותו הספק, 40 ק"ג פחות (ועדיין עם סטרטר), גיר של 6 הילוכים, בסיס גלגלים קצר יותר, קומבינציית מושב/מיכל צרה בטירוף.

למעלה