מגיע לי

מגיע לי ../images/Emo47.gif

אז יצאתי מהמשרד לתוך רמת גן לרח' ביאליק לשים את המצלמה סוף כל סוף בתיקון - היא עדיין באחריות אבל לא היה לי זמן לעשות זאת. החנתי בחניון מסודר במרכז אלרם ורצתי לחנות הצילום בדרך עברתי על פני כמה חנויות נעליים עם מבצעים שווים אפילו לא התעכבתי להעיף מבט על מנת להשתמש בחניה כמה שפחות זמן ולא לשלם יותר מידי כי זה לא היה בתקציב שלי השבוע הגעתי לחנות לא היה תור וישר סיימתי, רצתי חזרה לחניון ואפילו לא הייתי צריכה לשלם שקל על החניה כי זה לא לקח 15 דק' כל הסיפור. עצרתי בשפיים כדי להחליף סוודר בגולף,יש מבצעים שווים חבל על הזמן , אפילו לא הסתכלתי כדי לא להתפתות.לא נכנסתי לקסטרו בכלל למרות שיש י זיכוי של 91 שקלים למימוש עד יוני 2007 נכנסתי לאייס לקנות את הקנקן חלב וחיפשתי גם מוצר ניקוי של אסטוניש שאני מחפשת כבר הרבה זמן מצאתי אבל נמכרו רק בזוגות סך כל הקניה באייס 40 שקל מתוכם 10 מתוך התקציב השבועי ו30 מתוך הארנק עודף שנשאר מלפני התקציב שמהיום אני אקרא לו הארנק הקטן אז הוצאתי היום 100 ש"ח לדלק + 40 ש"ח קניות באייס וויתרתי על 15 ש"ח מיים מנרלים בגלל המפקדת שלי כל הכבוד לי על האיפוק והיכולת לא לבזבז היו לי עוד 200 שקלים בארנק והם נשארו שלמים

SILIVAS

New member
../images/Emo6.gif

מגיע לך אפילו 100 *
עכשיו את באמת נשמעת מאושרת

ניצחתי בקטן והרווחתי בגדול והאמת

זה הרבה בזכותך
לא היה לי אומץ לכתוב לך שבזבזתי אז פשוט החלטתי לוותר על רכישות נוספות לטובת ארון הבגדים והנעליים שלי וזה אחרי שכבר בערך חודש אני מתאפקת וממתינה לסוף עונה רציני לקנות מגפיים

SILIVAS

New member
חבל שאת לא רואה איך אני

זורחת עכשיו , עם חיוך גדול על הפנים
ובאמת שבעבודה אין לי הרבה סיבות לחייך אינשאללה שבסוף עונה תוכלי לפנק את עצמך בלב שלם

אבל עכשיו כבר סוף עונה ../images/Emo67.gif

ב TOGO יש אחד + אחד על כל החנות ואני בניתי על שני זוגות מגפיים אחד חום ואחד אדום הרסת לי את התוכניות
כמה טוב שיש את מי להאשים ואני שמחה שאת זורחת אז עכשיו עשיתי גם מעשה אסטרטיבי, לפני כחודש וחצי נתתי כסף למתנה בעבודה, לא היה למי שאספה עודף אז היא היתה חייבת לי 35 שקל הרגע קיבלתי אותם חזרה והם נכנסים למה שהוגדר כ"הארנק הקטן" ויישארו עודף מהשבוע ואת עוד אמרת שאני לא אעמוד בתקציב השבועי

תודה הפורום והתמיכה שלכן נותנים לי

הרבה כוח לעשות את מה שאני כל פעם מתחילה ונשברת באמצע אני מרגישה כרגע על גג העולם

למעלה