מגיע לי מז"ט....

מגיע לי מז"ט....../images/Emo13.gif

שלום לכולם, הגיע הרגע הגדול... אני מחליף את הבובה הישנה והטובה באחות חדשה וטרייה... ( מ 1600, שנת 1998 ידנית, לשנת 2000 ידנית... ) לבובה החדשה יש 110 כ"ס, והיא, כמו הישנה, בצבע כחול מטאל, יפיפיה! קצת עצוב על הישנה, היה לי מאוד קשה להיפרד, למרות שהיא עשתה לי לא מעט צרות ( כמו כל הנשים! ). מכרתי במחיר מחירון ( מפתיע? אותי לא! ). בקרוב תמונות באתר!

itzik93

New member
../images/Emo49.gif ותתחדש ../images/Emo73.gif

שמור על עצמך ועליה
איציק

dw2322

New member
מז"ט

תוכל להרחיב על הצרות? אלו בעיות, באלו מכללים, לאורך השנים האחרונות. לגבי המחירון, אם היא היתה במצב שמור, מטופל טיפ-טופ והיסטורית תאונות פעוטה, אז זה לא אמור להפתיע. אלו הבדלים יש בדגם החדש לעומת הישן?

תודה...בקשר לבעיות...

בעיקרון לי היתה שנת 1998, עם 40K קילומטרים ( לא הרבה )... היא הייתה שמורה מאוד, גם מבחינה מכאנית, אבל הייתי צריך להחליף לה בלמים, דסקים, בולמי זעזועים, 2 מנועים לחלונות חשמליים אחוריים, רפידות, ובאופן כללי, היא כל פעם "מענישה" במשהו אחר...ממש מתסכל... פתאום הצ´ופצ´יק של הדלת נתקע...מעצבן! אני בחרתי לראות את זה כסיבה לחוסר השעמום איתה...
בכל זאת, אם אין בעיות אז לא נותנים תשומת לב, לא ככה? אז נגדיר את זה ככה: היא אוהבת תשומת לב, ומוסכים. אוהבת לבקר שם לפעמים... לא חסרות לה בעיות, אבל אני מאוד אהבתי אותה. יש לה נשמה! לא יפנית אפרורית ומשעממת...

Booly

New member
יש אומרים שאם אכפת לך מכל רעש קטן

וכל צ´ופציק שפתאום נראה לך שלא עובד טוב אז גם עם יפניות אפרוריות (ואני מסכים איתך על המושג הזה) תמצא כל פעם משהו שדורש התייחסות. אני כל הזמן שומע אנשים אומרים לי שאני מחזיק רנו וכל פעם משהו אחר אני מסדר באוטו וכו... אז קודם כל זה לא רכב ישן שנית אני נכנס לרכבים שלהם (בד"כ אלו אנשים כאים ביפאנית האמינה שלהם) ואחרי 5 דקות נסיעה אני מבחין במספר ליקויים שאני לא הייתי יכול לחיות איתם והייתי מסדר אותם. אז הכל עניין של השקפה, ויש אנשים שלא מעניין אותם כל דבר קטן וכל רעש קטן ואפילו לא שמים לב אליהם עד שמשהו באמת מתקלקל או איזו נורה אדומה נדלקת ואז הם הולכים למוסך, משאירים איזה סכום או מקצצים איפה שאפשר ובזה סוגרים עניין. ואז כשאני בא לקנות רכב ואני מדבר עם אנשים אז הם אומרים לי שהרכב שמור והוא במצב מעולה ואז אני בא לראות את הרכב ולא מבין מה כ"כ טוב בו אם ביטלו את הטרמוסטט (כי הרדיאטור סתום והאוטו היה מתחמם אז ביטלו את הטרמוסטט ועכשיו "הכל בסדר") או שהידית האחורית שבור והוא אומר לי "זה כלום זה ככה כבר מאז שאני קניתי את האוטו, זה 20 שקל מפירוק פשוט שלא היה לי זמן לטפל בזה..." אני מאמין שלא יהיה לי אף פעם רכב שאני אוכל להגיד שלא מפתיע מידי פעם עם צורך בתשומת לב ופינוק. גידי. שתמיד מוצא מה לעשות באוטו שלו...

Booly

New member
תיקון קל

במקום "אז קודם כל זה לא רכב ישן" התקונתי ל- "אז קודם כל זה לא רכב חדש" סליחה

אני אוהב את הגישה שלך... ../images/Emo45.gif

וגם אני כמוך...חורה לי שיש פיפס שאתמול נשמע א´ והיום הוא ב´... או כשנדמה לי שאני מריח גומי שרוף או כל ריח בלתי מזוהה אחר מכיוון הפרונט.. אז נכון שיש דברים לא חשובים, שאנשים אחרים לא יתקנו, אבל לי האוטו חשוב, ואני לא משאיר דברים שלא עובדים. ואני לא עובר ליפנית, חס וחלילה. אוהב את המגאן קופה שלי ( החדשה והישנה ), עם כל הבעיות!

שינויים בין הדגמים...( חלק לפחות ).

אז ככה, קודם כל מבחינת מנוע: הישנה היא בעלת 8 שסתומים, 90 כ"ס, 0-100 ב 11.3 שניות ( לפני שיפורים ...
) החדשה היא בעלת 16 שסתומים, 110 כ"ס, 0-100 ב 9.6 שניות ( לפני שיפורים... מבחינת מראה : בחדשה הוחלף הגריל הקדמי ( נראה משעמם יותר, לטעמי, ופחות קרבי ), הוחלפו פנסים אחוריים והם יותר מדליקים, המראות הן בצבע הרכב. בתוך האוטו הוחלפו הריפודים, ויש לוח שעונים בצבע לבן, כמו של גירסת ה 2.0L... ( קווווווול! ). מבחינת טיפולים : 20K במקום כל 15K. זה מה שאני מכיר...

dw2322

New member
תודה על העדכון

והדקדקנות במציאת הקרקושים השונים.
קצת מוזר המנוע החשמלי בחלון האחורי, לא? סה"כ בקופה בד"כ לא יושבים כ"כ הרבה מאחורה (כמו בחיפושית, המושב האחורי מיועד יותר לשקיות מהסופר ופחות לטרמפיסטים, למרות שאפשר), ולכן היקף השימוש בחלון צדדי אחורי לא צריך להיות רב. שאלת את קרסו על כך? (אולי פגם בייצור ואפשר לקבל השתתפות מסויימת) שים לב כי השינוי בק"מ מטיפול לטיפול לך (ולהרבה אנשים) אינו באמת מהותי (10K ק"מ לשנה). לטעמי האוטו מעניין פחות בגלל אופיו ויותר בגלל מראהו הנאה (טעמי כטעמך). אגב, האם נכון שהדלת הצידית בקופה רחבה יותר מהצידית במגאן הרגילה? האוטו היה אצלך כל 4 השנים, או שהיית יד 2? (ז"א הטיפולים שהזכרת היו הכל, או שהיה עוד מישהו לפניך שגם טיפל)

לגבי הדלת, אני בטוח...

שהיא יותר ארוכה, ויותר כבדה מבמגאן הרגילה... הרכב היה אצלי שנתיים, וקיבלתי אותו עם 18K...
כמעט חדש... אני יודע שהבעיה באחוריים ידועה, ונפוצה, אבל אתה אופטימי לגבי קבלת החזר מקרסו לגבי איזהשהו תיקון...

למעלה