מגיע לי מזל טוב! יותר נכון לאחותי... היא התארסה!!
ה הילי פילי New member 22/2/07 #2 מזל טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איזה יופי! קולולולולולולולולולוללולו קול כלה וקול חתן..... יאללה אנשאללה בקרוב אצלך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
מזל טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איזה יופי! קולולולולולולולולולוללולו קול כלה וקול חתן..... יאללה אנשאללה בקרוב אצלך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ק קושקושית מתולתלת New member 22/2/07 #7 תהיה בטוח שהטמטמתי ../images/Emo163.gif אחרי כל מזל טוב בא "בקרוב אצלך" אני לא מבינה? מה רע לי ככה?
E ebi83 New member 22/2/07 #8 בלי שום ספק זו הברכה הכי מעצבנת שאפשר לקבל כרגע(, וזה אחרי ששלושה חברים שלי התארסו בזמן האחרון...)
ב בוא שניה הרצגובינה New member 22/2/07 #5 שיהיה במזל ובטח כבר זכית לשמוע מכל המשפחה את צמד המילים: "בקרוב אצלך".
ה העכביש2 New member 22/2/07 #6 מזל טוב ואני בכלל לא אוהב את כל השטויות האלה של אירוסין וחתונות בני אדם חייבים להמציא כל מיני דברים שטותיים כדי להיות מאושרים בכאילו...עזבו אתכם.. בכל מקרה- אם אחותך שמחה ואת גם - אז שיהיה לכן בכיף
מזל טוב ואני בכלל לא אוהב את כל השטויות האלה של אירוסין וחתונות בני אדם חייבים להמציא כל מיני דברים שטותיים כדי להיות מאושרים בכאילו...עזבו אתכם.. בכל מקרה- אם אחותך שמחה ואת גם - אז שיהיה לכן בכיף