מגיע לי מזל טוב?

דבורה1

New member
מגיע לי מזל טוב?

האמת היא שרציתי לחכות עם ההודעה הזו עד אחרי בדיקת הדם (מחר) אבל אני כבר חייבת לספר למישהו. אתמול, סתם ככה החלטתי לעשות בדיקת הריון ביתית. מין מזוכיזם חודשי קבוע. אפילו לא טרחתי להסתכל על התוצאה רק כשהלכתי לצחצח שיניים העפתי מבט ו... כמעט נחנקתי מהמשחה. הופיעו שני פסים!!!!!!!!! אז בנתיים עוד אין אישור רשמי מה"רשויות" ואני מקווה לטוב. האופטימיות זהירה אבל בהחלט הרבה יותר מעודדת מהחודשים הקודמים. מבטיחה לעדכן כשיהיה מה. בהצלחה לכולן. דבורה שהחיוך לא מצליח לרדת לה מהפרצוף...

באאבו

New member
אמממ.. בואי נראה.. ../images/Emo132.gif

גם אני מכירה את הערכות האלה, אני נוהגת להשתמש בהם המון.. אם זכרוני אינו מטעה אותי, כתוב שם ש- 2 פסים זה הריון, ופס אחד זה לא. אם את פחות משבועיים מהכוריגון, אז אני לא אצא בקריאות צהלה, אבל אני מניחה שאת יודעת ומכירה את הסכנות הטמונות בכוריגון, ונזהרת ממנו... אז יקירתי, מחוייכת שכמוך... מ-ז-ל ט-ו-ב
.. איזה יופי, סקפטית שכמוך!! יאלה, מחכים לבטא וצאי לדרך
..
באבו..

דבורה1

New member
אני 17 יום מהכוריגון

אני מניחה שזה מספיק אבל אף פעם אי אפשר לדעת, נכון?

רונצי

New member
כן! ../images/Emo49.gif

דבורה, מגיע לך המווווווון מזל טוב ושההמשך יהיה קל ומשעמם... הלוואי והחיוך לעולם לא יימחק לך מהפרצוף
רוני

שירלי.ה.

New member
דבורה, זה נשמע מבטיח ../images/Emo13.gif

אני אומרת לך
קטן עכשיו ושומרת את הגדול לכשתדווחי על תוצאת בדיקת הדם בסדר?! איזה יופי
שירלי.

tirdo

New member
כן כן כן

אמנם אופטימיות זהירה מומלצת ובכל זאת מזל טוב מקווה בשבילך שתקבלי מייד אינדיקציה נוספת עדכני אותנו ושיהיה במזל טוב ותמשיכי לחייך!!!!!!!!!!! עזרת לי להתחיל את הבוקר בחיוך ולדעת שיש תקווה

אוראושר

New member
../images/Emo49.gif ../images/Emo49.gif ../images/Emo49.gif ../images/Emo57.gif

מחזיקה לך אלף אצבעות (שאין לי)

מיכל ק-ש

New member
זה נשמע מבטיח. עדכני אחרי בדיקת הדם

בינתיים:
קצת מהוסס אבל די מבוסס.

עמית@

New member
מצחיק איך זה שאצל רוב הנשים

שהרו בקלות, בדיקה ביתית היא האמת הצרופה, רק אנחנו למודות כוריגונים מביטות עליה בחשדנות עליונה. אני מאמינה שבהחלט מגיע לך מזל טוב. עמית

נוג

New member
../images/Emo49.gif ../images/Emo39.gif ../images/Emo48.gif ../images/Emo65.gif |חמסה

טלי2

New member
מגיע לך לחייך ../images/Emo13.gif

בינתיים, אלא אם יוכח אחרת, את בהריון זאת סיבה טובה לחייך ולשמוח, אמנם צריך לנקוט בזהירות עד בדיקת הדם, הכפלת הבטא וכו´, אבל אני כולי תקווה שהפסים הם תחילתו של הריון ממושך ותקין.

TWEETY =^.^= 6

New member
איזה יופיייי מצאת את הפס האבוד ../images/Emo9.gif

מזללללל טוב,,,,,ומזל טוב עוד יותר גדול ושמח, יגיע אחרי בדיקת הבטא

ligo

New member
מוכר מוכר מוכר!

דבורה היקרה, מקווה שהחיוך ישאר לך על הפרצוף גם מחר אחרי שתקבלי את התוצאות.

נהדר!!! ../images/Emo49.gif ../images/Emo49.gif ../images/Emo49.gif

מחזיקה לך אצבעות עד הבדיקה של מחר, שתהיה היפה בבטאות, ואת - תמשיכי לחייך...

נועם@בת

New member
בטח שמגיע ../images/Emo55.gif

קולולו תקבלי עם הבטא, אבל מזטוב מכל הלב תקבלי כבר עכשיו. את בטוחה שלא צחצחת עם משחת שיניים זברה ונפלו לך משם פסים?
מחכים בקוצר רוח לעדכון רשמי, שתהיה לך בטא ענקית, ובטן ענקית, וילד מושלם.
נועם

למעלה