מגיע לי מזל טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מגיע לי מזל טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

קניתי את הדיוידי של מייק בראנט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ואואואואוא!!!!!!!! הלכתי היום לכבוד היומהולדת אחרי שאגרתי כסף....הלכתי לשער ראשון ביקשתי מהמוכר דיוידי של מייק בראנט "קי סורה" אז הוא אמר לי יש לך מזללל בתחילת השבוע שמתי 5 דיסקים של הדיוידי היום יום רביעי ונשאר רק אחד!!!!! יענו ב4 ימים חיסלו לו 4 דיסקים..הוא אמר שהוא כל פעם צריך לחדש מלאי מהיום הראשון שהדיוידי הגיע אליו...הוא שאל אותי כל פעם "איך אחרי 30 שנה?....." אין מה לעשות זה מייק בראנט... והדיוידי פשוט מעולה כל שקל שווה@!@@@!!!!אין שם קליפ אחד שלא אהבתי@!!!!! קיבלתי צמרמורות פשוט!!!!!!לא האמנתי הקליפים כל כך מרגשים....

M i k e s F a n

New member
מזל טוב תומר!!!../images/Emo65.gif

נכון DVD מדהים?!?!?!? עכשיו אתה מבין ממה כל כך התרגשנו? פשוט פצצה והרוב בצבע!! תהנה!

מדהיםםםםםםם!!!@#זה לא מילה....

לא רק בצבע פשוט מייק בראנט זהו אין הגדרה אחרת... גם הקטע ש5 כאלה נמכרו בזמן מאוד קצר אחרי 30 שנההה...!!.!זה משהו לא נורמלי..

miker18

New member
תהנה,תתחדש,תתרגש..חח

אני יודע מה ההרגשה שלך,אני אישית בפעם הראשונה כשהכנסתי ת'דיסק לDVD וראיתי, פשוט התחלתי לרעוד והייתי מאושר, באמת כל קליפ יפה ומרגש... ולמרות שיש לי אותו כבר חודש וחצי-משהו כזה..אני עדיין נהנה לראות כל יום את הDVD מהתחלה, או לפחות תקליפים שאני ממש אוהב משם. ההתרגשות וההרגשה המדהימה הזאתי נוצרה בזכות זאת שאנחנו כל כך נקשרים למייק.

תודה!!!

גם אני פה מבסוט מכל קליפ אין הוא פשוט גדוללללללל(היה......) חוץ משתי קליפים שיש לי הכל חדשששש זה נכון אני רועד פה כמעט מכל קליפ...קליפים שחלמתי שאני יראה יש פה!!...

Duvdevan Girl

New member
מזל טוב מותק

כייף לך ,אני מקנאה ב כל כך, אני כבר חודים מחפשת את הדיוידי ולא מוצאת! אתמול שחזרתי מכפר המוזיקה עצרנו ב"אם הדרך" בין נתניה לחיפה ושאלתי שם בטוואר רקורדס ועדין לא הגיע להם בכלל! ביאוס..אני מתה כבר לראות אותו!!

תודהה....

איזה באסה... באמת חבללל את חייבתת לראות את מה זה תאהבייי זה כמו חלוםםםםםםםםםםםםם למעריץ זה מייק בראנט הדיוידי הזה... מרוב שהוא מדהים חוטפים אותו בחנויות לי היה מזל נשאר להם האחרון בדיוק כשהגעתי...לא נורא אל תתייאשי@!!

M i k e s F a n

New member
נכון../images/Emo45.gif

כשתראי את ה-DVD את תחשבי שאת בתוך חלום, לא רק בגלל האיכות המדהימה של הDVD אלא גם בגלל מייק זה כאילו לראות אותו חי כשיו ומופיע רק בשבילנו לבד. לא מפליא שחוטפים אותו כי אנשים באמת יודעים מה הם רוכשים, איזה איכות שלעולם לא תישכח. אל תתיאשי לטם, תבקשי שיזמינו לך תצלצלי אם צריך לכל רשת החנויות של טאוור רקורדס וצליל ותזמיני או תשאלי היכן יש. בהצלחה!

מקסימום...

אם תהיה בעיה ולא תוכלי להשיג את הדיוידי יש סיכוי שאני אקנה לך פה בראשון לציון אם יהיה להם ואני אביא לך באחד המפגשים(ואת תחזירי את הכסף כמובן!!!!!חחח...)

Duvdevan Girl

New member
מתוקים../images/Emo70.gif

תודה רבה על העידוד אתם אחלה חבר'ה!! כמובן שכבר הזמנתי בסניףף של טאוור רקורדס אבל , זה לא מתקדם (פשוט יש לי זיכוי שם 60 ש"ח ואני רוצה לנצל אותו על הדיוידי, אחרת היתי קונה אולי ב"צליל", אבל אין לי כסף מיותר) .. בכל מקרה אני אחפש בעוד כמה סניפים בארץ, יוצא לי להגיע לת"א מדי פעם ויש לי חברה ברעננה אני אשאל ואתאמץ יותר, אני נורא רוצה לראות אותו כברר.. אתם נורא מגרים אותי..חיחיחי

למעלה