מגיע לי מזל טוב!

פרוצקה

New member
מגיע לי מזל טוב!

אתם אולי זוכרים את מצרדס החרדון האוסטרלי שלי שקניתי לפני חודש בערך (אולי קצת יותר) אם אתם זוכרים אתם בטח גם זוכרים את זה שהיה לי קצת בעיה להשיג צרצרים...בסוף החלטתי להרבות. לפני כמה ימים (בזמן שהייתי במחנה קיץ) בדיוק שכבר התחלתי להתייאש קיבלתי חדשות מסעירות: בקעו לי צרצרים. היום זה הפעם הראשונה שאני רואה אותם וזה מדהים לראות עד כמה שהם קטנים! יווווו אני כלכך שמחה שזה הצליח! זהו...רק רציתי לשתף.

אילון פ

New member
מזל"ט!!!! כנסי רגע..

אפשר קצת פרטים על הגידול שלהם? ובאיזה גודל החרדון?

פרוצקה

New member
סבבה....

אז ככה: לקחתי קופסא קטנה (של איזה סלטים או משהו) סמתי צמר גפן והרטבתי. הכנסתי את הקופסא למבנה של הצרצרים. כל יום ריססתי את הצמר במים. אחרי שבוע בערך הטילו לי ביצים. הוצאתי את הצמר גפן הכנסתי חדש לקופסא. לקחתי את זה עם הביצים ושמתי במבנה אחר כל יום ריססתי במים. אחרי שבועיים בערך בוקעים צרצרים קטניםםם. אני מציע לו לשים את הקטנים עם הבוגרים. החרדון שלי בערך בן 3 חודשים. והוא אוכל כמויות ענקיות של אוכל (4 צרצרים+ סלט פעם/פעמיים ביום) אני כמעט בטוחה שהוא זכר אני עדיין מחכה שהוא יגדל עוד כדי שאני באמת אוכל לבדות. אם תרצה לדעת עוד אני פה.

מזל טוב

חשוב שתקפידי להאכיל את הצרצרים יום יום אחרת הם יתחילו לאכול אחד את השני, ועד שהצרצרים הקטנים יגיעו לבגרות יהיו מעט מאוד מהם...

מאד מעניין

אם לא איכפת לך תפרטי קצת יותר וזאת כדי שנילמד..ממש אין לי מושג לגבי חרדון,צרצרים,וכו

פרוצקה

New member
אמממ...

די כבר פירטתי את כל מה שאני יכולה לפרט לגבי הצרצרים. לגבי החרדון....זה חרדון שמקורו מאוסטרליה...אממ אוכל ירקות ובשר....חיה חביבה ביותר. אני חושבת שהוא אפילו מזהה אותי כי שאמא שלי החזיקה אותו במהלך השבוע שלא הייתי פה היא אמרה שהוא השתגע והיום חזרתי והוא היה רגוע וחמוד...אולי הוא מכיר או מזהה אותי...זה יכול להיות סבבה.

למעלה