מגיע לי מזל טוב קניתי שטח אדמה בבני בתיך באורנית אני מאושרת
פ פאמקי New member 25/5/10 #3 מזל טוב! זה אומר שבקרוב בלוז יוכל להיות איתך? או שהיום הזה עוד רחוק? ואם אפשר... בקרוב אצלי .
ב בלוז10 New member 25/5/10 #8 גם זה יגיע בלוז לא יגור איתנו ,זה בני ביתך,בתים פרטים אין שם אורוות. אני מקווה שהיום הזה לא יהיה רחוק ,בגלל זה עובדת קשה ואני מקווה שגם את תבני את הקן שלכם המון תודה בלוז
גם זה יגיע בלוז לא יגור איתנו ,זה בני ביתך,בתים פרטים אין שם אורוות. אני מקווה שהיום הזה לא יהיה רחוק ,בגלל זה עובדת קשה ואני מקווה שגם את תבני את הקן שלכם המון תודה בלוז
מ מיטל225 New member 25/5/10 #4 בלוזי, מזל טוב יקרתי! שיהיה המון בהצלחה! אם יש לך גינה, אני בונה על מפגשון אצלך
ב בלוז10 New member 25/5/10 #10 החלום שלי היה תמיד לבנות ברבקיו מלבנים אדומות בחצר ,כמו שפעם ראיתי אצל חברים
ב בלוז10 New member 26/5/10 #14 עד שנתיים אני צריכה להרים שלד אמרתי לבוס שלי שאני מקווה שתוך שנתיים אני יסיים את כל הבית .
ב בלוז10 New member 25/5/10 #13 המון תודה היה שווה לעבוד קשה השנה אתן יודעות ,שעברתי ליבנה משהי אמרה לי משנה מקום משנה מזל כך אני מרגישה , איזה כיף לי אני מאושרת
המון תודה היה שווה לעבוד קשה השנה אתן יודעות ,שעברתי ליבנה משהי אמרה לי משנה מקום משנה מזל כך אני מרגישה , איזה כיף לי אני מאושרת