מגיע לי מזל טוב

דן צ

New member
בדיחות לשעת לילה מאוחרות

לילה טוב לכולם ובהצלחה לציפי בעיר הגדולה בחור פונה לחברה שלו ואומר: " שמעתי שאני מנגן כינור שני אצלך!?" עונה לו הבחורה: " עם נגינה כמו שלך, תגיד תודה שאתה עדיין בתזמורת..." אימא שלי היא אישה מיוחד וטובת לב. אני זוכר שפעם כשחזרתי הביתה מאוחר, אבא נורא כעס, והוריד את החגורה מהמכנסיים כדי להרביץ לי. המכנסיים נפלו לו ואז אימא אמרה לי: "חמודי, לך לטייל עוד איזה חצי שעה..." שאלה: "מה המשותף בין מחשב לאשה?" תשובה: "זה תמיד עולה יותר ממה שחשבת..." שאלה: "מה המשותף בין מחשב לאשה?" תשובה: "לעולם אינך בטוח אם רכשת את הסוג הנכון..." צייר אחד צייר דוגמנית עירום בסטודיו שבביתו, כאשר סיים לצייר הוא הציע לה לשתות כוס קפה. הדוגמנית נענתה, היא לבשה חלוק והלכה אחריו למטבח. כעבור זמן מה נשמע רעש של המנעול בדלת הראשית, הצייר אמר לדוגמנית בהיסטריה: "זו אישתי, מהר תתפשטי..." איש אחד אומר לחבר שלו: "שמע, אישתי מלאך!" השני אומר: "כיף לך, שלי עוד חייה..." איש אחד בא לחברו ושואל: "אתה אוהב נשים טיפשות, שתייניות, מעשנות ולא יודעות לבשל?" החבר ההמום עונה לו: "לא!" האיש שואל: "אז למה אתה מתעסק עם אישתי?" איש אחד חזר הביתה מאוחר, אחרי משחק קלפים. בדרך לחדר השינה הסיר את נעליו ופסע על קצות אצבעותיו לעבר המיטה. לפתע שאלה אישתו: "חיים, זה אתה?" הבעל השיב: "אוי ואבוי היה לך, אם זה לא הייתי אני..." אביר אחד שיצא למסע הצלב, נעל את אשתו בחגורת-צניעות והפקיד את המפתח בידי חברו הטוב ביותר. כעבור יומיים, כאשר חנה האביר עם חייליו, נראה ענן אבק באופק ולאחר רגעים מספר הופיע החבר הטוב דוהר על סוסו המזיע ונושף. שאל אותו האביר: "מה קרה?" השיב לו החבר: "המפתח לא מתאים!" אמר לו האביר: "אתה מספר לי..." שאלה: "מה ההבדל בין חור בקונדום לחור במצנח?" תשובה: "חור בקונדום - אחד יותר, ואילו חור במצנח - אחד פחות..."

jahnon

New member
מגיע לי מזל טוב

היום הייתה תחרות בדיחות ברדיו חיפה (107.5), כמו בכל יום,אבל בהבדל אחד היום זכתה בדיחה ממש טובה אבל ממש טובה, בדיחה שכולם מכירים. בבדיחה השתתפו ברווז סרט ופופקורן (לא בהכרח בסדר הזה) וסיפר אותה עבדכם הנאמן. ולכן אני זכיתי ואני זכיתי אני זכיתי ואני זכיתי. אני לא יודע במה זכיתי אבל לא משנה מה זה זכיתי בזה.

ברק א.

New member
טוטו .

ואם להיות יותר ספציפיים , תמלא Winner . ג´חנון , מברוק .

jahnon

New member
ברק ושברת אני ממש מאוכזב ממכם

אין שום קשר למזל פה!!! זכיתי ביושר כי הגיע לי (וגם בגלל עבודות קטנות שעשיתי לאנשים החשובים)

ברק א.

New member
בלי קשר למזל

אבל עם קשר אדיר לקומבינות...? חס וחלילה , ברק , הלא זהו הג´חנון - מן , איש העשוי ללא חת , ואינו קשור בשום פעילות לא טהורה למען עצמו , אלא עסוק בטובת הזולת !!!

jahnon

New member
עדכון לגבי הפרס

זכיתי בזוג כרטיסים למופע סטנד אפ שיהיה ביום רביעי במועדון הגזיבו.

jahnon

New member
לאחר איומים נסתרים

בתיבת הדואר שלי, שאני לא אעז לספר בדיחות נוספות החלטתי לא לספר בדיחות ואז החלטתי שזו היתה בדיחה טובה אז הנה אחת. בלונדינית אחת באה לספריה פונה לספרנית ומבקשת המבורגר. הספרנית המופתעת אומרת לבלונדינית: "סליחה!? אבל פה זה ספריה". "אופס, סליחה" אמרה הבלונדינית בלחש "אפשר לקבל המבורגר?"

jahnon

New member
ועוד אחת

מסטול אחד הולך ברחוב פתאום רואה שיכור שוכב על המדרכה. המסטול, איש טוב לב (מסטול כבר אמרנו), עוזר לשיכור לעמוד על רגליו. לפתע אומר השיכור למסטול: "אני שד, ובגלל שעזרת לי אני נותן לך שלוש משאלות". חושב המסטול ואומר: "אני רוצה ג´וינט באורך 20 ס"מ" פוף יש מאין מופיע ג´וינט בידו של המסטול, בין האצבע לאמה ליתר דיוק, מודלקת ומוכנה. מתישב המסטול ומזמין את השד ומעשנים את הג´וינט. לאחר שהג´וינט מסתיים שואל השד ומה אתה רוצה עכשיו? עונה לו המסטול: "אני רוצה ג´וינט באורך 30 ס"מ" פוף יש מאין מופיע ג´וינט בידו של המסטול (שוב בין האצבע לאמה) מודלקת ומוכנה. ושוב המסטול והשד מעשנים את הג´וינט בסבבה, מסיימים את הג´וינט והשד שואל אותו שוב ומה אתה רוצה עכשיו? עונה לו המסטול: "אני רוצה ג´וינט באורך 40 ס"מ" פוף יש מאין מופיע ג´וינט בידו של המסטול (שוב בין האצבע לאמה) מודלקת ומוכנה. ושוב המסטול והשד מעשנים את הג´וינט בסבבה, מסיימים את הג´וינט והשד קם ומתחיל ללכת לפתע הוא מסתובב למסטול ושואל אותו "אולי עוד משאלה אחת?"

jahnon

New member
ועוד אחת

לבחור אחד היתה אחות כל כך רזה שאף אחד לא רצה להתחתן איתה. יום אחד הוא החליט לעטוף אותה בעיתונים, להלביש אותה בשמלה יפה ולהכיר אותה לחבר שלו. ההיכרות הצליחה מעל למשוער, והשניים החליטו להתחתן. בערב החתונה הפשיט הבחור את שמלת הכלה והתחיל לחפור בעיתונים. "איזה יופי" חשב לעצמו, "מישהו הכין לי כאן בחורה באריזת מתנה". אחרי כמה דקות נמאס לו, והוא החליט להרים טלפון לחבר שלו: "תגיד לי, יוסי, באיזה עמוד הכוס של אחותך?".

למעלה