מגיע לי מזל טוב

well being

New member
מגיע לי מזל טוב

חלומת מתגשמים תאמינו ותרצו אחרי דמעות, בכי מריטת שערות התגשמו לי החלומות. אז הכל טוב עכשיו, אפשר להמשיך הלאה ולהגשים עוד חלומות. מוכנה להגשים גם לכם את שלכם.. יש לי מטודה מצויינת לשם כך

רותי 11

New member
מזל טוב ענק ../images/Emo24.gif

וחלומות אכן מתגשמים אם רק נאמין בכך בהחלט נשמח לשמוע את הדרך שלך להגשמת חלומות. ואגב אפשר לדעת איזה חלום התגשם? את יכולה ללחוש אף אחד לא שומע

well being

New member
את חמודה, תודה

לגמרי. וכמובן שהחזתי את כל הסיפור וזה מה שקיבלתי מדהים כמה שזה עובד יפה, ואני מרגישה כל חלק בו כאילו נברא מתוכי (כי אני הרי דמיינתי אותו) אני ממש ישבתי והגדרתי -וזה לא הספיק, הייתי צריכה גם להרגיש, זה כ"כ חשוב הלהרגיש הזה, להביא את זה כאילו לעולם הפיזי. והיתה לי המון המון עזרה, כל הזמן. ברגע שכבר נשברתי והתחלתי ליישם את כללללל המסרים שקיבלתי, כל מה שלמדתי מספרים, ועשיתי עבודה עם אור ודמיון הכל בא. התחיל, מדהים ואני עדיין לא מעכלת פיפס מזה. החלום הוא:..... (שכל אחד ימלא מה שהוא רוצה) והכי חשוב, חוץ מ "לא לפחד כלל" כמובן, זה למקד!!!! ושוב: למקד!!!!! תודה רבה לך רותי על העזרה והתמיכה. טוב, רצה להגשים מציאות נוספת...נמסטה

slevari

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo140.gifכל הכבוד

חזקי ואימצי. אני מזדהה עם מה שאת מספרת, גם אני השתמשתי במטודות כאלה וזה עובד. צריך להמשיך ולהאמין ולקרב עוד הצלחות בחיינו. בהצלחה.

למעלה