מגיע להם

שמאלני

New member
מגיע להם

תשמעו לא יודע מה אתכם אבל מגיע לפלסטינים ולפי דעתי צריכים להמשיך. עד לפני כמה זמן חשבתי שיש עם מי לדבר אבל כנראה שטעיתי. אין לנו עם מי לדבר ערפאת שקרן הוא היה מחבל ונשאר מחבל. אומנם כיום הוא לא מחבל שהוא רוצח אנשים אבל הוא בהחלט משתף פעולה עם ארגוני הטרור. צריכים להדיח את עפראת ולהביא מישהו אחר במקומו מישהו מתון ונורמלי יותר כגון ג´יבריל רג´וב או מוחמד דחלאן.

haddas

New member
סליחה...

אתה עד כדי כך תמים? אתה באמת מאמין שהפלסטינאים ייתנו שבמקום עראפת יעלה מנהיג מתון ושקול? לא נראה לי... אין ספק שצריכים להדיח אותו, אבל במקומו יבוא מישהו יותר גרוע... תחשבו על זה... הדס

.המוסד

New member
האמת היא שאין קיום לפלשתינים

או יותר נכון לעם הפלשתיני ללא עראפת, העם הזה הוא פיקציה, לדעתי שמאלני הולך בדרך הנכונה, רק שלא יפסיק כאן

~n~

New member
בדרך הנכונה למה בדיוק?

אם מותר לי לשאול? לא מבינה אתכם תאמינו לי. שמאלני גם אתה? הבנאדם השפוי האחרון שנשאר פה עכשיו גם הוא "בדרך הנכונה"? מה אני אגיד לכם, אין לי מלים.

.המוסד

New member
תראי דעה פוליטית איננה דעה דתית

את מתייחסת לדעות הפוליטיות כדעות דתיות לכן אינך מתמודדת עם העבדות, הפלשתינים הם טרוריסטים, אוסלו היה חלק מהתכנית לחיסול ישראל הם לא יכולים לחיות איתנו, את טועה ומטעה, אתה מאמינה בנוסחה המופרכת שאלימות גוררת אלימות ושלום גורר שלום, רק כדי להראות כמה זה לא נכון, האם כניעה גוררת כניעה? ממש לא, החפץ בשלום יכון למלחמה, ותחשבי על זה

~n~

New member
מה?!

זה בכלל לא קשור למה שאמרתי!!! לא דיברתי על שום דעה דתית ונראה לי שאנחנו מדברים על שני דברים שונים.

.המוסד

New member
את מתייחסת לדעות הפוליטיות שלך

כדעות דתיות, שאסור לשנות בהן דבר, ואם כבר משהו אז פרטים שוליים, אינך מוכנה לראות בטעותך, אינך מוכנה להודות שדרך ההסכמים איננה הדרך הנכונה ושיש לפתור את הבעייה הפלשתינית בדרכים אחרות, אנחנו מדברים על אותו דבר, חשבתי ששמאלני מתחיל להביט במציאות, כנראה שטעיתי או שלא

haddas

New member
לא הבנתי למה אתה מתכוון

כשאתה אומר ששמאלני הולך בדרך הנכונה.

.המוסד

New member
כוונתי ששמאלני או שחר ליתר דיוק

מתחיל לגשת אל המציאות בעיניים פקוחות ולהציע פתרונות הגיוניים פחות או יותר והוא הפסיק לזמזם לעת עתה "תפסיקו אתם עוצרים המשלום להגיע" וכל שאר הסיסמאות הישנות (והטובות?) שלו

למעלה