מגיני רולר

yoman321

New member
לא מובילות אבל..

אני יכול להמליץ לך על הסט שאני משתמש בו, הוא של חברת ROCCES ונמכר במגה בספורט ב200 שקל בעקרון המגיני ידיים של הסט (סט מורכב מידיים+ברכיים+ מרפקים) על הפנים וקניתי 2 סטים אחרים רק של ידיים וגם הם לא היו משהו לאחרונה רכשתי סט מגני ידיים FSK של סלומון שאני ממש נהנה מהם!
אבל זה יותר כפפה ממגן ולא בדיוק מתאים למחליק מתחיל לגבי ה"חברות המובילות" זה בעצם אותן חברות שמוכרות רולרס טובים (סלומון\K2\רוסס\פאוור סלייד) יש עוד חברות טובות אבל אין מי שמייבא להן רולרס לארץ ולכן גם אין מי שייבא ציוד אני אישית התאכזבתי מהסט הרגיל של סלומון יש גם סט של פוואר סלייד שמקבל הרבה המלצות אבל אני לא יודע בדיוק איזה ד"א יש לך טעות בניק
זה זיפ ויויו גם!

yoman321

New member
לא מספיקים לך ה29 שרשורים על זה

באתר המתחרה
אני אישית קניתי של power-slide בקריזי רולר בהרצליה (270 ש"ח) היה להם 2 דגמים ,אני לקחתי את זה עם הפלסטיקים בגלל שזה היחידי שהיה במידה שלי לדעתי הוא מצויין
אפשר גם לרכוש באינטרנט אני לא מכיר דגמים אחרים שמוכרים בחנויות ארץ בכל מקרה, לקרש פד חשוב מאוד ללבוש אותו מתחת למכנס אחרת אורח החיים שלו מתקצר נורא ובכלל.. קרש פד לדעתי שימושי רק למי שמעלה את רף הנפילות שלו במקרה שלי הליך הלימוד של פרלל עלה לי בהרבה פציעות באיזור ועכשיו גם משמש אותי לדאון היל אני לא לובש אותו להחלקת פיטנס

pixiER

New member
לשניכם יש טעות!!!

זה בזיק ויויו גם...
קטנוניות על הבוקר...

למעלה