מגיני ברך

meiralon

New member
מגיני ברך

1. האם ניתן להשיג בארץ מגיני ברך של ASTERISK 2. מה עלות המכס באם זמין דרך ה INTERNET תודה מראש

אלון DRZ

New member
לא מכיר את זה אבל...

יש לאביזריון מגן ברך חדש (של UFO אם אני לא טועה) משהו פצצה. שווה לראות. לפי דעתי החיסכון בעלות ילך על הוצאות המישלוח...

fazer_1000

New member
אחי, אתה קצת טועה...

הבחור מדבר על מגן ברך ורצוועות... מה שנקרא בעגה המקצועית- "ברייס"- הוא אינו מגן ברך קשיח שרק מגן מפני מכות אלא מגן גם מפני פציעות חמורות יותר כמו קריעת רצועות ונזקים כאלה... הברייסים הטובים יותר מתלבשים עם רצועות החל מהירך ועד מתחת לברך... האסטריסק הוא הברייס הכי טוב בעולם היום.. הוא די מהפכני ולא עם רצועות ארוכות כאלה... מעבד להבדל בייעוד ובאיכות, ישנו הבדל קטן במחיר, שכן האסטריסק הנ"ל עולה בסביבות 550$... כן כן שמעת טוב. אההה- הוא נבחר למוצר השנה ע"י דירטבייק, ומגנים כאלה שלא כמו מגפיים יכולים להחזיק גם 10 שנים- ולשמור גם על הברכיים והרצועות שלך ליותר זמן... את האסטריסק יש מי שמביא לישראל- בכל מיני דרכים.. יש כאלה שפשוט קונים או יזמינו שם וימכרו לך, אך לא ידוע לי על חנויות שמוכרות פה. מה שכן זה הופיע כמה פעמים במוטו מדריך (אני חושב שגם חודש שעבר) ויש גם בחור שמוכר כאלה במודעות של מוטומדריך.

צ´מע מאיר...

1.מחפשים ידיד שנוסע לארה"ב או כזה שמגיע משם לביקור, ומסכמים איתו שהוא מביא לך משלוח קטנטון במזוודה. 2.מזמינים דרך האינטרנט ומבקשים משלוח לכתובת בו שוהה הידיד בארה"ב. 3.אתה חוסך: דמי משלוח יקרים (כ-50$ נוספים), מכס, 17% מע"מ. אני מעריך שאם תצליח לשכנע - ניתן להמנע ממכס כי מדובר במוצר בטיחות ממדרגה ראשונה וכאלו פטורים ממכס חד משמעית, מנסיון אישי. בכל מקרה החסכון בעלות משלוח ומע"מ מצדיקה את טירטור החבר. 4.מנשקים את החבר היטב. 5.בצר לך - מבטיחים לו גם סיבוב בתמורה. 6.לפני כחצי שנה היה פירסום במוטו לפיו אחד היבואנים מייבא ומוכר כאן, לא יודע מי זה, ואם תמצא - עדכן אותנו, גם אני אישית מתכנן רכישה. 7.וניתן ליזום קבוצה לרכישה שתוזיל... ברכות למאמינים ח.
נאיבי

UFO ליש מגן חדש אבל זה לא שלהם

המגן שלהם הוא של AXO שווה לראות את שניהם. דרך אגב שנהים יקרים הדס

למעלה