מגילת העצמאות-קטן ליד זה!!!!!

רוקנרול

New member
מגילת העצמאות-קטן ליד זה!!!!!

אני בת 20, והמצב הנפשי שלי די מתנדנד בגלל דברים שעברתי.. (לא נראה לי קשור לפורום הזה דווקא...) כשאני חושבת יש 2 מצבים. 1) שאני חושבת על דברים שעברתי 2) מצב של "ריק" בראש- שאני לא מסוגלת לחשוב... אני מפעילה את הדמיון במקום את מה שאני צריכה... ואני לא מסוגלת להקשיב ולהתמקד ברעיון המדובר. עוד משהו-בדיבור אני עוברת נושאים בלי לדבר בסוף על מה שרציתי באמת. ורק אח"כ אני נזכרת שלא סיימתי להגיד את מה שרציתי... הדברים האלה השפיעו עליי לגמרי בלימודים עפתי מבי"ס ולא עשתי בגרויות בכלל ועכשיו כשאני לומדת בבי"ס (כמו אוניברסיטה) את התחום שאני אוהבת אני לא מתפקדת והורסת לעצמי. בלי קשר אני בטיפול פסיכולוגי שאני מנסה להתמודד עם כל מה שעברתי ועשיתי גם איבחון (בשבוע הבא אני אדע מה יצא...) -אין לי מושג בכל התחום הזה של קשיי למידה (מה עושים וכו´) פעם הפנו אותי מהבי"ס לפסיכולוגית והיא אמרה לי שאני לא צריכה איבחון בתחום של לימודים... אלא שהבעיה היא רגשית- זה היה לפני 5 שנים בערך- ולא עשיתי את האבחון-אני עושה אותו היום... את חושבת שמה שתארתי לך נחשב בעיה של קשיי למידה?! -אם כן- אני אשמח לדעת מה האבחנה שלך... ומה יכול לעזור....

שלום רוקנרול וברוכה הבאה! ../images/Emo39.gif

באת למקום טוב! שמחה שהצטרפת...שאלת אותנו מה דעתנו, התאור שלך באמת נשמע מוכר אני מאמינה שיש פה חברי פורום שיזדהו אבל אני חושבת שאם עשית אבחון- הדבר הנכון ביותר הוא לחכות לתוצאות, שם תמצאי המלצות לטיפול ותוכלי להתחיל ולעבוד על הקשיים שלך ולפי איך שאת כותבת - את תתגברי עליהם! ואנחנו כמובן פה בשביל לתמוך, לעזור ולענות על שאלות נוספות! שוב - ברוכה הבאה! אפרת

למעלה