לפי חוקי הקארמה, אם אתה מאמין בהם, תמיד יחזור אלייך מה שתעשה בלי קשר.. אתה יכול לשלוח בחזרה למישהו את הרוע שהוא שלח לך, ויש אנשים שאומרים שגם זה אסור.. זה מאוד תלוי בהשקפה שלך, אל תלך לפי דעות של אחרים..
העיסוק באנרגיות שחורות שמור בעיקר לאלו אשר יש להם מהות שחורה או שרוצים שתהיה להם אחת.. לבנאדם אשר משתייך לפלח היותר מואר של היקום אסור בכלל להשתמש באנרגיות שליליות או בכוח של החושך מכיוון שזה יפגע בו קשה מאוד בו ובסביבה שלו. כמו שלקוסם שחור אסור להשתמש באנרגיות חיוביות אבל בקרב בין שחור ללבן אם הקוסם הלבן ישלח אנרגיות חיוביות אל הקוסם השחור זה ייפגע בו כמו שאנרגיות שליליות יפגעו בקוסם הלבן.. בגלל זה במקרים כאלו אלו אשר עוסקים במאגיה לבנה הם לא חסרי אונים לגמרי מה גם שאם הם גורמים למשהו שייפגע בעקיפין באותו אדם הם לא יקבלו על זה קארמה לדוגמא: אדם גורם לצינור רחוב להתפוצץ מתחת לאדם שבו הוא רוצה לפגוע הוא לא ייפגע מזה אלא אם כן בעת ביצוע האקט המאגי הייתה בכוונה שלו רצון לפגוע באותו בנאדם ולא רק כוונה טהורה לפוצץ צינור.. אבל אם אתם עושים דברים כאלו אז למה אתם בכלל עוסקים במאגיה לבנה כשעדיין יש לכם רצון לפגוע להרוס שי.
נגיד שמישהו הרג את אמא שלי (חס וחלילה) והוא עשה זות סתם!!! אז אסור לי לקלל אותו או משהו כזה זה בכול זות יחזור אליי? ובכלל מישהו פה פעם ניסה לעשות את זה למישהו??? דוד
חצוי מאוד לעשות את ההגנות ... לפי דעתי האישית אין לך מה להפסיד אני לא ממש מציאה לך לעשות משהו שקשור למאגיה שחורה אם אתה לא מתמחה בתחום.... שלך מכשפה אמיתית