מגי´ק והזמרת - פושע

Sparkie Dee

New member
מגי´ק והזמרת - פושע

היום אני נכנס לתומי לאתר של עלה ירוק ופתאום אני רואה שיר של מג´יק ואחת שנקראת הזמרת, או משהו כזה.. חשבתי שזה מגי´ק אחר אבל ישר כששמעתי בהתחלה - להתחשגזזזזז ! אז הבנתי.. אתם בטח מבינים מה הקשר של השיר לעלה ירוק (
תורידו.. קטע נחמד !

EmGee

New member
סתם כמה ציטוטים:

"אז שאלת? עניתי, סמים? אני אנטי" - סאב והצל - ת"א העיר "וגם אנחנו אחים וגם לנו יש ערכים" - קנדוג קדס - תנו לי ראפ כבד "באים ומפגינים עם שלטים של שמים פס על הסמים" - די.איי.אם - אמא אל תבכי

kodman

New member
תאמת שכן

אם לא ידעת חשיש מיוצר ע"י מוסלמים בד"כ, לרוב בדואים וכדומה - והם מערבבים בתערובת צואת כבשים. kodman

BIGO-G

New member
מיתוס ישן שאני מצטער לשבור לך אותו

כמובן שאני מניח שאתה מדבר על טעמים לנרגילה שחלק מהחומרים שם עשויים מעיבוד תעשייתי לצואה של הגמלים. וחשיש, זה גוש קאנביס ריחני בשמן זרעים(הומואים) של הצמח עצמו לרוב וזאת הפקה של שימור ועיבוד הקאנביס לחשיש בעל כמות THC גבוהה יותר וסגולות רבות.

EmGee

New member
בקטע של קנדוג קדס שכחתי לכתוב:

"וגם אנחנו אחים וגם לנו יש ערכים כמו לא להשתמש בסמים" אל תתפסו אותי במילה

double M

New member
ציטוט:

"עזור לי דוקטור הופמן למה יש לי הזיות, הייתי במסיבה פצצות על פטריות לא טריות, חולם על חוף ים קטן, חול לבן, עם כל הבראנז´ה, גאנ´גה ובלה בלה בלה בלה....." מאותו שיר, של סאב והצל.

BIGO-G

New member
לא סמים, לא רגאיי

ממה אתה כן נהנה? מלבדוק מסרים ? בכל מקרה ניסיון חביב של מג´יק לעשות רגאיי ועוד עם מסר, אבל מה, לא הולך כל כך.

האמת זה נשמע בדיוק כמו

החתול המסטול של אייל בי "אני כזה סטלן לא שיש לי זמן , אני כזה מסוטל חופשי חתוווווול " לא? הקטע חמוד בתור פרסומת לא יותר.

למעלה