*מגחכת*

PopPy

New member
*מגחכת*

השר ישי התלונן נגד "לילה גוב" ו"רק בישראל" על פגיעה ברב עובדיה יו"ר תנועת ש"ס, השר אלי ישי, התלונן בפני מועצת הרשות השניה כנגד התוכניות "לילה גוב" ו"רק בישראל", המשודרות בערוץ 2, בטענה שהן פוגעות בכבודו של מר"ן עובדיה יוסף. בגלי צה"ל נמסר, שבתלונתו כותב השר ישי, כי החרצוף של הרב יוסף הוא סאטירה נמוכה, שמסיתה נגד ציבור תומכי ש"ס. מקור: "וואלה"

LoLo16

New member
../images/Emo6.gif אין חוש הומור בארץ הזאת...

ת´אמת- זה היה רק עניין של זמן עד שמישהו יעיר להם על כל ההערות שלהם על המגזר הדתי. אבל בכל זאת- זאת רק תכנית בידור!! אם יוציאו לנו את הרב עובדיה (או חס וחלילה את הרבנית קוק), מה יישאר

דRדכוסי

New member
../images/Emo6.gif לא יודע אם לצחוק או לבכות

אני לא יודע אם לצחוק מזה שאנשים לא יודעים מהו הומור ומהי סאטירה ומזה שאנשים לא יודעים לקחת משהו לא ברצינות. (במיוחד במדינה דמוקרטית) או לבכות מכמה האנשים מפגרים ולא יודעים מהו הומור ומהי סאטירה (ושוב... במיוחד במדינה דמוקרטית) אולי תעזרו לי? לצחוק או לבכות?

Human Nature

New member
לעובדיו´ש פתאום אין פה?

אדוני שולח שליחים? אדוני ליצן! שלום!

פחחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif ../images/Emo16.gif

ואני אגיש תלונה על תעמולת הבחירות של תנועת ש"ס על שימוש ירוד באפקטים. מה אתם רוצים שאני אגיד?!
ניר

בראשית ברא אלוהים... ../images/Emo6.gif ../images/Emo16.gif

את השמיים ואת הארץ *נזכר בכיתה ב´*, והארץ הייתה תוהו ווהו וחושך על פני תהום. ויאמר אלוהים "ויהי אור", ויהי אור. את זה אני זוכר בעלפה, וזהו.
ניר

Human Nature

New member
יפה!

אני זכרתי עד "ויאמר אלוהים". דווקא לשיעורי תנ"ך בכתה ב´ אני מתגעגע. אז הם היו סתם סיפורים תמימים, בלי כל מיני גלוסות ותופעות שטניות אחרות.

Human Nature

New member
נו, בוודאי.

"בראשית" מפוצץ בגלוסות, אנרכוניזם, "מעשה אבות סימן לבנים", רמזים מטרימים ותופעות "ויאמר ויאמר". די לדחוף שטויות לורידים!

למעלה