מגזרות נייר

מוריה86

New member
מגזרות נייר

שלום! אני רוצה להכין תמונה ושהמסגרת של מה שאני כותבת בתמונה תהיה ממגזרת נייר,מי שממוחה בזה ויודע בדיוק איזה חומרים אני צריכה כדי להכין אני אשמח אם תכתבו לי,לדוג' אם צריך סכין מיוחדת לחיתוך או שאפשר פשוט עם סכין יפני,איזה סוג דף/בריסטול צריך..וכמובן אם יש לכם קישורים לדוגמאות למגזרות נייר אני אשמח! תודה רבה ויומטוב!

מוריה ברוכה הבאה לפורום

מקווה שיעזרו לך אחת מחברות הפורום. את יכולה בינתיים גם לבקר בגלריות תראי שם הרבה עבודות מגזרות נייר. בברכה

matanpt

New member
מוריה, ברוכה הבאה ובהצלחה../images/Emo140.gif|בהצלח

אני מכינה מגזרות כתחביב, תוכלי לראות את עבודתיי בגלריה על שמי (ענת אדרת). צפורה נאמן היא מקועית והיא בטח תכנס בהמשך. אני משתמשת בנייר שהוא לא בריסטול, אבל עבה, אפשר לקנות בחנויות של כלי כתיבה. בעבר השתמשתי בסכין חיתוך אבל הקוים ישרים וזה לא היה לי נוח, עברתי למספריים קטנות של ציפורניים ואני נהנית. בהצלחה וכל טוב.

ברוכה הבאה מוריה, לכתובת הנכונה

אני מכינה את מסגרות ממגזרת נייר מנייר בעובי נייר מדפסת ואת הרקע עם נייר יותר עבה. אני משתמשת רק במספריים ובמקב חלול לחורים העגולים הקטנים. אשלח כמה דוגמאות בהצלחה צפורה

matanpt

New member
צפורה - ישר כוח!

המגזרות יפיפיות. אולי תסכימי להכניס את מגזרת "ברכת כוהנים" לגלריה חדשה: "ברכת כוהנים". גם אני מתכננת להכין מגזרת סביב ברכת כוהנים אז אני מקווה אי"ה להראות כשהוא יהיה מוכן בעתיד.

אשמח מאד להכניס את המגזרת

לאיזה אתר שאת רוצה.האם את יכולה לעשות זאת מהצילום ?או שאני צריכה לעשות זאת? בהזדמנות אשמח להכיר אותך את עוזרת לי כל כך הרבה בעיצותיך הטובות- תודה צפורה

matanpt

New member
צפורה יקרה

תוכלי להתייעץ עם בני איך פותחים גלריה חדשה. אשלח לך בהמשך גם מסר. שבת שלום לך, לבני ביתך, לחברי הפורום ולכל עם ישראל.

תודה יש עוד מסגרות

אתמול הפסקתי באמע הרי המשך המסגרות עבודות של תלמידים שיהיה לכלם בהנאה. האם נתראה בפסטיבל היההדות בכפר בלום בשבוע הבא. אם אתה שם התצוגה שלי במרכז קלור והסדנה שנידבתי ביום ג ב 17:00 באוהל להת צפורה

מוריה86

New member
צפורה-תודה רבה!

תודה על העזרה,המגזרות שלך מדהימות! זה לא דק מדי נייר רגיל של מדפסת?הוא לא נקרע מהר?

זה לא דק

נייר יותר עבה קשה לגזור אך אם את עובת עם סכן , אפשר נייר יותר עבה שבת שלום צפורה

למעלה