מגזינים מחו"ל על SM

ransnow

New member
מגזינים מחו"ל על SM

משהו מנוי? יודעים מי שולח לארץ? המלצות,מחירים,קישורים וצמיגים רכים יתקבלו בברכה.

45degrees

New member
יש אחד בריטי, אחד גרמני

יחסית קל למצוא אותם - לפי השם. גוגל לא ניסית הא? תנחש איך נקרא הגרמני? SUPERMOTO האתר שלו: www.supermoto-magazin.com את הלינק לבריטי אין לי זמין. אבל יש לו שם מאוד דומה

ransnow

New member
הגרמני - בגרמנית, מקסימום פראונשו

יכול לקרוא, ואת הבריטי אני כבר מכיר. רציתי לדעת אם יש למשהו כבר נסיון (מי ישמע), אם משהו כבר מנוי על משהו ויכול להמליץ. כRובי לא היה לך משהו פעם?

45degrees

New member
נכון. אבל הגרמני מאוד חזק

בטכניקות רכיבה, טכנולוגיה, ובחינה של הכלים הכי מוטרפים בשוק (גם כלים מאוד משופרים). אשקרה - גורם לי לרצות ללמוד גרמנית רק בשביל זה.

MexMex

New member
יש גם את האמריקאי.

יוצא כל חודשיים. איכות נאה מאוד, כתבות סבירות. אם אני זוכר נכון, נתקלתי לפני חצי שנה בגרסא הצרפתית גם כן, אבל אל תתפוס אותי במילה... M.

שחרלרט

New member
ואללה ,האמריקאי מגניב לאללה

גורם לך להזיל ריר על כמות החלקים שיש לסופרמוטו. בגיליון שקראתי,הייתה כתבה על הKTM SMR525.אחח איזה אופנוע,לקנות וללכת להתחרות.מגיע עם סט ברינגר(קליפר 6בוכנות),גנטים(5 אינצ מאחורה),מיתלים מקוצרים ומכויילים לסופרמוטו,משאבת בלם משופרת,6הילוכים.וכל זה בפחות מ8000$.זה עושה לי חשק להתכרבל באיזה פינה חשוכה ולבכות

45degrees

New member
אתה יכול להצטרף אלי לפינה ../images/Emo7.gif

של הבכיינים...
או שאתה יכול לקום ולעשות מעשה יא בכיין
קראת מה קורה עם MC מתאים? - טכנולוגיה, לא עבודת ניחושים. יעני מה. בזמנו קניתי את המשאבה בקוטר 16 מילימטר של ברמבו כי הומלצה בחום גם על ידי שנידר, וגם על ידי סומר, וגם בפורומים הבריטיים. בדיעבד - זו היתה טעות. מעכשיו - אין דבר כזה סתם להחליף רכיבים שמומלצים על ידי סוחרים או רוכבים עם ידע שבעל-פה. מעכשיו - קודם בודק הכי טוב שאני יכול את הטכנולוגיה, אח"כ את המחירים, אח"כ מחליט. ככה, כל אחד יכול, במסגרת התקציב האישי שלו, להגיע לכלי הרבה יותר טוב מאשר על ידי סתם הרכבה של חלקים, טובים ככל שיהיו. ואם זו שיטת הפעולה - אז אתה יכול לעשות מעשים ולהפסיק לבכות
בכיין

שחרלרט

New member
בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה

1.בלה בלה בלה בלה בלה עבודת ניחושים בלה בלה בלה. 2.ידא ידא ידא ידא ידא ידא אפונוע הכי חזק בלה בלה. 3.בלה בלה MC בלה בלה. יאללה יאללה. שחר

bulb

New member
מטאטא של מכשפה. תרכב - תקלל

שמעתי 20 פעמים את "Can't touch this" של MC Hammer ועדיין לא הבנתי.

למעלה