מגזין

scarlet moon

New member
מגזין

מישהו יודע על איזה ירחון או מגזין מומלץ על אמנות (בסגנון "משקפיים" שהיה)? יש את "סטודיו", אבל הוא אקדמי מדי... למישהו יש המלצה ?

SC

New member
מוזר, אני לא מכיר את הסטודיו

למה את מתכוונת אקדמי מדי ?

יש את מוזה

אני מצאתי אותו בדוכני הירחונים בחנויות הספרים, הוא מאוד אהוב עלי. אגב - כל מי שמכיר ירחון אמנות נחמד מוזמן לשרשר פה את שמו. אפרת

scarlet moon

New member
שלום!

מוזה...? הוא טוב? כי אני רוצה לעשות מנוי על איזה מגזין אמנות ואני לא ממש יודעת איזה. את "עיניים" (כשהייתי קטנה) ו"משקפיים" (שנפסק) נורא אהבתי, ועכשיו אני לא כל כך יודעת. אני אבדוק את מוזה. תודה..! אה, ואם אני כבר כותבת- יש לי המלצה על הספר המקסים "נערה עם עגיל פנינה" של טרייסי שבלייה.... הסופרת שם יצרה סיפור סביב אחד הדיקונאות הכי מיסתוריים בתולדות האמנות ועל הצייר ורמיר, שגם החיים שלו הם דיי מסתוריים ומי שאוהב אמנות (וגם מי שלא) מאד יהנה מהספר הזה, לדעתי. אני נהנתי! ביי ביי סקרלט

זה ספר מדהים וגם הציור!!

בהחלט שווה לקרוא כדי לראות מהתמונה יכולה לעשות לאדם... תודה על ההמלצה - למה את נעלמת לנו לכל כך הרבה זמן כל פעם? אני מתגעגעת... אפרת

scarlet moon

New member
הספר גרם לי לאהוב את ורמיר...

אפרתוש...... לא יודעת למה נעלמתי. מאד לא בסדר מצידי! אני אשתדל לא לתת לזה לקרות שנית! בזמן האחרון דווקא יצא לי ליצור המון דברים חדשים, אבל בגלל שהסורק נדפק אני לא יכולה לחלוק אתכם...... באסה. טוב, בהזמנות. בכל מקרה, אני מתה מעייפות והולכת ליששששון. נדבר מחר. LOVE YOU ALL סקרלט

למעלה