מגורים עם ההורים

אלונה יקרה תגובתי היתה מופנית

לאלו שרמזו שאני נצלנית או חייה בתחושבה שחייבים לי, לגבי המערבולת יש לי אשמה כי שניקלענו לקשיים שאילולה היום במבט לאחור היתה ניתנה אז עזרה, לא הינו במערבולת הזאת נימצאים בהלוואות שקשה לנו לעמוד בהם, הורי עזרו והורי בעלי סירבו בטענה שהם לא רוצים, בעלי בכה והתחנן והם סירבו, אז אני מיצטערת אבל עם יום אחד ידיי שלי יהיו במצוקה אני יהפוך עולמות לעזור להם, והם לא היו צריכם להפוך עולמות, הם היו צריכם לפתוח את הלב אבל בחור לסגור אותו, אני באה מבית של מישפחה תומכת ועוזרת, אחי רצה לתת לי סכום של כסף ללא החזרה וסירבתי, קשה לעמוד מהצד ולראות מישפחה אחת תומכת ושניה מפנה גב, נושא המגורים הוא כי באמת אין ברירה, כי אחרת ההלואה הבאה כבר בדרך, וזה בא מיוזמתם , ברור לי שהם ידרשו השתתפות בהוצאות, ולכן אחרי בירור החלטנו להישר בבית כי זה לא יפתור לנו את הבעיות ונעבור את התקופה הזאת, תודה לכולם נבי

alona 9

New member
ושוב

לא היתה בהודעתך סיבה לחשוב כי את נצלנית,מה שכן, היה בך כעס על אי רצונם לעזור,האם היתה להם אפשרות לעזור? את כותבת כי יום אחד את תהפכי עולמות לעזור לילדייך,האמיני לי מנסיון, לא תמיד זה אפשרי, ונכון שלא כל המשפחות נוהגות באותה דרך,יש את העוזרים יותר, עוזרים פחות ואת אלו שמתנערים, השלימי עם זאת,יש לך משפחה תומכת ואוהבת אשריך..אל תצפי מעבר ממה שניתן לקבל ממשפחתו, אני מאמינה שהגעתם להחלטה הנכונה ומאחלת לכם יציאה מהירה מהצרות,ובמהרה עליכם תקופה קלה יותר,

maybesure

New member
נבי, בלי להסיק מסקנות

לפחות אני לא, ומכבדת מאוד את הצורך שלך לחסיון פרטים - כתבתי בהמשך השרשור: את התשובה לזה תצטרכי להגיש למי שיארח אותך בביתו, או למי שאת מצפה ממנו לעזרה כלכלית. לי בכל מקרה - אין כוונה לחטט או "להאשים" או להסיק מסקנות וגם לא לשפוט כי במקרה הזה אני לא המממנת. אבל לו הייתה זו בתי - הייתי דורשת לדעת איך בדעתה לכסות את החובות אם תהיה עזרה מצידי במגורים. כי חובות אינם נסגרים מעצמם. מאחלת לך שיפור מהיר במצבכם.

maybesure

New member
מן הסתם..

זו הייתה שאלה רטורית, אפילו לא ציפיתי שתגיבי לי עליה. אבל נראה לי שהשאלה תעלה באיזשהו שלב ע"י מי שאמור לממן לכם דיור באיזושהי צורה. עזרה כלכלית או מגורים ובצדק. ומה להם תעני? שלא ישפטו אותך? מאוד נוח "לנחות" על משפחה מתוך תחושה שהם חייבים לילדיהם, אבל לא להרגיש שום ייסורי מצפון לשאוב ולשאוב גם מההורים אחרי שכל המשאבים העצמיים נעלמו. אני מניחה שאילו היה מדובר על נכות, חלילה או מחלה - איזשהו גורם מגביל מבחינת עבודה, הם היו עוזרים גם מבלי שתבקשו. יקירתי - לא אני שופטת אותך. אבל יום אחד תידרשי לתתת תשובה על כך למישהו ולכן זרקתי את השאלה רק כחומר למחשבה. בהצלחה בכל החלטה שתחליטי.

1oak

New member
לגור עם ההורים ע"פ מה שתארת

זה להיכנס לבור רגשי מבחינה משפחתית. הבור הכלכלי שנפלתם אליו לא מספיק? גם אילו תארת מערכת נוחה ואוהבת הייתי ממליצה לך להימנע בכל מחיר, ראיתי איך גם כשיש את הרצון הכן לעזור ולארח בין אנשים המכבדים ואוהבים אחד את השני - אז הצפיפות והמתח גורמים לכל המעורבים לסבל ולאי-נוחות, אז כשאין את הרצון על אחת כמה וכמה. וגם.. על פי תגובותייך אני מזהה שאת מאוד מאוד רגישה (גם אני הייתי או שעודי כזו.. ואם את כל כך נפגעת ומתגוננת מתגובות של אנשים זרים ואנונימיים, תארי לך לאיזה סערות רגשיות תחשפי ותאלצי להתמודד בסיטואציות בהן תגורי תחת קורת גג של אנשים שמביטים לך בעיניים ואינם נראים לך כמפרגנים. בהצלחה!

לגור איתם

זה לא כל כך נורא לגור עם מותך כדי לחסוך כסף. אם המצב קשה עד כדי כך- מתגמשים. ואם האהבה טובה יפה וגדולה בין שני בני הזוג- על הכל מתגברים!!!

לגור איתם

זה לא כל כך נורא לגור עם חותך. אם המצב עד כדי כך קשה- וצריך לחסוך כסף- אז קדימה- חוץ צזה- אם , ורק אם האהבה בין בני הזוג טובה יפה וגדולה- על הכל אפשר להתגבר!!!!

למעלה