מגורים משותפים?
במידה ויש כאן מישהי שגרה עם הבת זוג שלה, עד כמה המעבר לקורת גג אחת השפיע על מערכת היחסים שלכן..? במה זה התבטא? השינוי הביא איתו אנרגיות חיוביות או שמא אתן מצטערות על הרגע שעברתן לגור ביחד? ובכלל, איך עוברים לגור עם הבת זוג(
)? להגיד לבעל הבית שאנחנו זוג לסביות ושהוא עלול לשמוע מדי פעם(כלומר, 87% מהזמן) סצנה קורעת לב ולראות בגדים מתעופפים מהחלון כדרך קבע או שעדיף להימנע מהומופוביה שאולי עלולה לצוץ לה פתאום(ולקחת מאיתנו את הדירה הנחמדה). אני מאוד(מאוד) אוהבת את השקט שלי ואת הפינה שלי ואת הדברים שלי שמבולגנים יפה מאד ב-סדר שלי. איך אני מתמודדת עם ארון בגדים משותף? ועם כל מיני גחמות מוזרות של הבת זוג? לדוגמא: היא שומרת על איזון הגוף(בלהבלה) ועל בריאות ותזונה נכונה(בלהבלהבלה) וכאלה. ואני, אני ממש לא. כשאני עושה שופ אוכל לדירה שלי זה נראה כאילו צ'רלי ממלכת השוקולד קפץ לביקור והביא איתו את כל הממלכה.. לבת זוג שלי שתחיה זה ממש מפריע ומקשה עליה. איך מגיעים לאיזון, לעמק השווה? עצות יתקבלו בברכה. נ.ב (למה אין כאן אופציה לכוכבית? אני לא אזכה לקרוא את התגובות שלכן אם הבת זוג שלי תיכנס לכאן בטעות ותקרא את כל ה-"בלהבלה" שרשמתי על תורת העקרונות התזונתיים הקדושים שלה).
במידה ויש כאן מישהי שגרה עם הבת זוג שלה, עד כמה המעבר לקורת גג אחת השפיע על מערכת היחסים שלכן..? במה זה התבטא? השינוי הביא איתו אנרגיות חיוביות או שמא אתן מצטערות על הרגע שעברתן לגור ביחד? ובכלל, איך עוברים לגור עם הבת זוג(