מגורים בשגנחי אני מעונין לדעת אם יש משפחות ישראליות שגרות בשגנחי.
ס סינית היחידה New member 25/6/07 #3 כן, יש משפחות ישראליות בשנגחאי אנחנו אחת מהן במה אפשר לעזור?? תוכל/י לשלוח לי מסר
E E06 New member 28/6/07 #4 תודה יתכן ואני אצטרך לעשות relocation ואני מעונין לדעת האם יש סיכוי לבני זוג לעבוד. מה קורה אם חינוך? יש לי ילדה בגיל שנה.
תודה יתכן ואני אצטרך לעשות relocation ואני מעונין לדעת האם יש סיכוי לבני זוג לעבוד. מה קורה אם חינוך? יש לי ילדה בגיל שנה.
ס סינית היחידה New member 28/6/07 #5 שנגחאי סיכוי לעבוד, תמיד יש השאלה במה וכמה מוכנים להשקיע, מה ההכשרה המקצועית וכו' לילדה בת שנה יש מספר אפשרויות, מגן חב"ד ועד גנים בינלאומיים, ההיצע גדול למתי מתוכנן הרילוקיישיין?
שנגחאי סיכוי לעבוד, תמיד יש השאלה במה וכמה מוכנים להשקיע, מה ההכשרה המקצועית וכו' לילדה בת שנה יש מספר אפשרויות, מגן חב"ד ועד גנים בינלאומיים, ההיצע גדול למתי מתוכנן הרילוקיישיין?
ס סינית היחידה New member 28/6/07 #7 בהצלחה אין לי מושג לגבי אשתך, יש כמה בתי חולים מערביים ברמה מעולה, יתכן והיא תוכל למצוא עבודה צריך להגיע, להתאקלם ולנסות למצוא עבודה שיהיה בהצלחה
בהצלחה אין לי מושג לגבי אשתך, יש כמה בתי חולים מערביים ברמה מעולה, יתכן והיא תוכל למצוא עבודה צריך להגיע, להתאקלם ולנסות למצוא עבודה שיהיה בהצלחה