מגורים בעת פירוד

אליELI1

New member
מגורים בעת פירוד

שלום, רציתי להתייעץ לגבי היכן להתגורר בעת הפירוד...אולי יש לכם רעיונות. רקע- אני בן 35 היא 33, נשואים 7 שנים, מבלי להיכנס לכל הסרט הערבי- זה לא הולך כבר שנים ניסינו הכל - אין תקשורת אין זוגיות קאפוט...יש ילד מתוק בן 5 וחצי. אני רוצה לצאת מהבית כמה שיותר מהר ולבחון איך זה מסתדר ואם אין משברים אצל אף אחד והילד בסדר וכו'. לחזור להורים לא רוצה נראה לי סיוט ואני מעדיף לבד. לשכור דירה מיידית נראה לי אופרציה. לא מתאים לי להתעלק על חברים/אחים...החלופה שהכי נראית לי- לחפש מלון זול ברמה של 150 שקל ללילה ולשהות שם חודשיים שלושה עד שאארגן את הראש ואראה איך זה זורם. אמנם הוצאה לא קטנה אבל נראה לי הפתרון הכי מהיר (גם מנקים לך וכו'...). מה דעתכם- האם מישהו התנסה בלגור במלון, האם יש לכם רעיונות אחרים ובכלל מה דעתכם. שבת שלום מאלי

סרט ערבי ובכל זאת,

אתה מעדיף רק רגל אחת בחוץ... למרות "שזה לא הולך כבר שנים וניסינו כבר הכל" למה? בוודאי שזה יהיה משבר לכולם אז מה? להמשיך לחיות בסרט הערבי הזה?

my sunshine

New member
לא הולך

וניסיתם הכל. אז אם אין ברירה, אין ברירה. לראות איך זה מסתדר ואם אין משברים? ברור שיהיו משברים. לילד, לך וגם לה. הצעד הוא לא קל, אך אם החלטתם ואין מנוס מלעשות את הצעד הכי טוב לעשות את זה נכון. בלי מריבות, בלי חיכוכים, כשהדבר הכי חשוב שאתם רואים מול עיניכם זו טובתו של הילד. אם תעשו זאת, אפשר לעשות את זה בלי הרבה משברים. בנוגע למגורים, מה שטוב לך. רק תחשוב על כך שאתה צריך מקום להביא אליו את הילד שלך. מקום בו ירגיש בטוח ונוח. מקום בו תכין לו פינה משלו. בהצלחה

ע פ ר ל ה

New member
שחרר את הפחד...

הפגיעה תיגע בכולם ללא הנחות. הידיעה שיכאב לילדך בגלל הפרידה,מאוד מובנת. אך אם יש בכוונתך להתגרש,עליך להיות החלטי ואמיץ. בהצלחה,ובכמה שיותר קלות ומהירות.

סימונטה

New member
אני לא בעד קשיים. בעד אחריות

בתי מלון זה אנטיתזה לעצמאות/tapuzforum/images/emo201.gif

סימונטה

New member
אותו פלוני נהג באגואיזם ממש

ממליצה לצעוד ביושר ובמחשבה/tapuzforum/images/emo82.gif

למעלה